Új hozzászólás Aktív témák
-
C4mp3r
addikt
válasz Marcibucsek #7581 üzenetére
De igaz, a 8GB-os hardverileg 2. generációs, az "igazi" 3. generációs Touch-ok a 32 ill. 64. Tehát a 8 nem
Egyébként #1 hsz-t olvasd el
[ Szerkesztve ]
-
Bling95
őstag
válasz Marcibucsek #7581 üzenetére
plusz 2. generációsból van 16 gb-os is.
-
Alex91
félisten
válasz Marcibucsek #7584 üzenetére
2. generacios benne a HW. Magyaran xarabb a CPU is benne, meg kevesebb a RAM-ja is.
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
Gabesz1019
senior tag
válasz Marcibucsek #7584 üzenetére
A 3.gen. 8GB-nak ugyan az a hardvere mint a 2.gen.-nak, csak más eljárással készült.
-
Bling95
őstag
válasz Marcibucsek #7587 üzenetére
pontosan
-
Gabesz1019
senior tag
válasz Marcibucsek #7598 üzenetére
Sajna az, de az élmény kárpótol.
-
jenei92
senior tag
válasz Marcibucsek #7638 üzenetére
-
geri005
tag
válasz Marcibucsek #7732 üzenetére
Nincs már rá garancia?
Mert ahogy arról mostanában is beszélgettünk a 8GB-s és a 32GB-s között nem csak memória külömbség van. Egyébként ha ki tudod próbálni, akkor szerintem nem lehet baj. -
geri005
tag
válasz Marcibucsek #7742 üzenetére
Az élmény garantáltan nem fog elmaradni
-
boogie84
veterán
válasz Marcibucsek #7760 üzenetére
Úgy tudom egy restore mindent töröl. De a többiek jobban vágják a témát. Én ma fogom megcsinálni újra a restore-t. Nem próbáltam a számzárat. Azt sem tudom h ilyenkor a biztonsági kulcsot törlte e. Gondolom igen, mert full törlés lesz.
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
xxman
senior tag
válasz Marcibucsek #7763 üzenetére
mert csak olyan van h restore and uptade... és a 4.0át eredetileg meg kéne venned (de miindenki máshogy "varászolja rá )
fogd magad szedd le a neked kellő szoftvert (3.1.3 gondolom) töltsd le Innen(iPod firmawares--> iPod touch 2G(mert 8GBs!!) 3.1.3 és itunesben pedig nyomod a shiftet és ugy nyomsz ra a restorera , betallózód a letöltött szoftvert és jó lesz...
bár szerintem frissíthetnéd nyugodtan[ Szerkesztve ]
I just wanna have some fun.
-
Bling95
őstag
válasz Marcibucsek #7794 üzenetére
elvesznek? hát igen letörlődik róla de nyomsz egy syncet és visszateszi appokat gameket meg nemtudom hogy szabad e leirni hogy honnan tudsz leszedni. irsz egy privit megmondom
-
Marcibucsek
csendes tag
válasz Marcibucsek #7840 üzenetére
Hogy mért akarom downgradeln? Azért mert ahogy fórumon is olvastam egyik felhasználónak a 4.0-tól gyorsabban lemerült.Hát énse vayok megelégedve vele.nagyon nem.Túl gyorsan merül....És ugygondoltam h 4.0 hoz van vmi köze ugye s ezért akkor downgradelném.Vagy nem a szoftware miatt van?
-
Kommy
veterán
válasz Marcibucsek #7841 üzenetére
Ha backupból raktad vissza rá a cuccokat akkor könnyen merülhet valami olyan beállítás miatt ami a 4.0-nak nem tetszik. Főverzió cserénél én azt ajánlom mindig restore és setup as new ipod. Amúgyrengeteg helyről lehet firmware-t letölteni . De ha 3. Generációs touchod van akkor kellenek annak az shsh ecid fájljai amire downgrade-elni szeretnél ( ez készülékenként es fw-enként teljesen egyedi)
-
Csapi007
veterán
-
xxman
senior tag
válasz Marcibucsek #7872 üzenetére
DFU mod
shift restore
lib usb + irecovery
reboot -ezekI just wanna have some fun.
-
válasz Marcibucsek #7885 üzenetére
Használj 9.1-es iTunest és próbálj 3.1.2-re visszatérni.
Majd ha kész.[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
Bling95
őstag
válasz Marcibucsek #7897 üzenetére
előbb kikell törölni a library-t és utána telepíteni az itunes-t. sajnos a benne lévő cuccok elvesznek ugyhogy ujra be kell őket pakolgatni
-
Bling95
őstag
válasz Marcibucsek #7900 üzenetére
ugyértem hogy magát library fájt töröld és utána telepítsd fel az itunes, igy az létre fog hozni a saját verziójának megfelelő library-t
-
Bling95
őstag
válasz Marcibucsek #7903 üzenetére
downgrade-elni szeretnél? mert akkor rakd be dfu és Shift + restore és betallózod a régi szoftvert
-
Bling95
őstag
válasz Marcibucsek #7905 üzenetére
de dfu-ban szerintem fogja érzékelni
-
Maniec
csendes tag
válasz Marcibucsek #7909 üzenetére
9.2-ről raktad vissza a régebbi verziót? Ha igen megírnád PM-ben hogy hogyan? Köszönöm előre is. =)
-
Stifler93
tag
válasz Marcibucsek #7914 üzenetére
Igen van, iBluenova a neve, de iOS4-gyel még nem kompatibilis. (ne az AppStore-ban keresd)
iPhone 15 Pro 512GB; iPad Pro 11” 256GB; Retina MacBook Pro 13", Apple Watch
-
Csapi007
veterán
válasz Marcibucsek #7916 üzenetére
Hy
Ha van SHSH-ed korábbi FW-hez akkor lehet DFU módban, egyébként nem."Csak úgy mondom"
-
xxman
senior tag
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz Marcibucsek #7841 üzenetére
Az én Ipod 2nd-m is gyorsabban merül, mióta rajta van a 4.0. Én is vissza akarom a régi firmwaret.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
cass
aktív tag
válasz Marcibucsek #8523 üzenetére
3.1.3-hoz spiritet használj!
Ha szemmel mindent el lehetne intézni, az utcákon csak halottak, és terhes nők lennének.
-
gtamate2
veterán
-
Csirkejozsi
tag
válasz Marcibucsek #11515 üzenetére
Hát ha a iPod -od akksija kevesebb, mint 1900 mAh, akkor elvileg még teljesen is feltöltheti a csutkára lemerült állapotból. De gondolom azért 100%-osan nem tudja átadni a töltését, és az idővel - mint minden akku - egyre kevésbé fogja.
Szerintem nem sok különbség van köztük. De a kimeneti feszültség is számít asszem. Szerintem erről bővebben olvashatsz a google segítségével.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest