Új hozzászólás Aktív témák
-
-
geri005
tag
válasz Gordiann #7684 üzenetére
Kb egy éve volt iPhone 2G-m, akkor az úgy ment mint a karikacsapás. És az megegyezik az 1G hardverével. Jóllehet azóta jött ki új szoftver, átalakultak az alkalmazások. Kezdek tényleg elgondolkozni, hogy megéri-e ez nekem... Bár igazándiból nekem nem játszani kéne, max msn/net/twitter/facebook/zene/film kombóra.
[ Szerkesztve ]
-
geri005
tag
Közben rátaláltam én is az ipod-ra. (az 1G 32 GB-ra amiről gordn kérdezett)
Hát kb 7 óra és vége a licitnek. 26000Ft-nál tart. Szerintem ennek az árnak a környékén még megérné.Egyébként mennyit érdemes ajánlani egy 2G 8GB-s ért? Mondjuk, hogy az állapota nem karcmentes, de átlagos.
Tényleg. Nincs mód overclock-ra az 1G-nél? Hogy a 2G órajelén fusson?
[ Szerkesztve ]
-
geri005
tag
Egyébként a 8GB-s 3rd gen iPod kap multitaskingot alapból a 4.0-ás softtal?
Ennyi angol kifejezést belezsúfolni egy mondatba...[ Szerkesztve ]
-
geri005
tag
Na, valami aminek van értelme
Mennyit ér egy használt 32GB-s? Bár elég nagy kibszás, hogy ha az erősebb hardver miatt kell megvennem a 32GB-s, miközben a 8GB is bőven elég lenne... Persze nyilván jól jön a több memória, csak sokkal drágábban adják... pláne ha az eladó ki van okosítva róla, hogy erősebb mint a 8GB-s. -
geri005
tag
válasz Gabesz1019 #7723 üzenetére
Igazából ha 20 számot feltöltök rá maximum, a többi csak a programoknak kell. Nyilván jól jönne, sőt 32GB-ra már pár évad House is felmenne Kicsit gyűjtögetek.
-
geri005
tag
-
geri005
tag
válasz Marcibucsek #7732 üzenetére
Nincs már rá garancia?
Mert ahogy arról mostanában is beszélgettünk a 8GB-s és a 32GB-s között nem csak memória külömbség van. Egyébként ha ki tudod próbálni, akkor szerintem nem lehet baj. -
geri005
tag
válasz Marcibucsek #7742 üzenetére
Az élmény garantáltan nem fog elmaradni
-
-
geri005
tag
Sziasztok!
Érdemes még iTouch 2G-t venni? Vagyis elméletileg 3G, de mivel 8 gigás...
20k az ára. facebook, twitter, filmnézés, zene, net... ezekre használnám körülbelül. Mennyire támogatottak még rá az App Store-os szoftverek?[ Szerkesztve ]
-
geri005
tag
válasz Don't Panic #11688 üzenetére
Nekem addig nem számít, hogy melyik szoft. megy rajta, amíg van rá működő facebook/twitter/mail alkalmazás... meg J.B, természetesen.
Még anno volt 2G-s iPhone-om, nagyon szerettem, azért akarok újra iOS kütyüt.
És ha még használható a 2g, akkor nem veszek feleslegesen egy 4G-t, nem akarok játszani rajta nagyon.
-
geri005
tag
válasz Don't Panic #11690 üzenetére
Basszus tönkreteszed itt a lelkesedésem
-
geri005
tag
Sziasztok!
Úgy néz ki beköltözök a topikba, iTouch tulaj lettem.
Namost ugyebár használtan vettem, tudni szeretném hogyan tudok kilépni az előző tulaj acc-jából? Mert az Appstore kéri az ő jelszavát, amit ugyebár én nem tudok. -
geri005
tag
válasz Don't Panic #11708 üzenetére
Sőt, 19
-
geri005
tag
válasz Don't Panic #11710 üzenetére
Gyönyörű egy dolog ez az iPod... még egy extra hátlapot is kaptam hozzá.
Apple buzi leszek
-
geri005
tag
Vajon az Installous-ban letöltött, majd telepített alkalmazások miért nem jelennek meg nekem?
-
geri005
tag
Valamiért nem kapcsolódik automatikusan nekem a routeremhez, mindig manuálisan kell rámenni a beállításokban.
Mitől lehet?
[ Szerkesztve ]
-
geri005
tag
Két kérdésem volna ma estére:
Ha fennvan az Appsync a cydiából, akkor bekapcsolhatom az alkalmazás szinkronizálást iTunes-on? Nem fognak eltűnni az appjaim?
Illettve ha leszedek gépre egy ipa-t, csak simán behúzhatom gond nélkül iTunes-ba?
-
geri005
tag
válasz Csirkejozsi #11732 üzenetére
Köszi
-
geri005
tag
Az AppStore csak nekem halt meg?
Néha betölti a keresések eredményeit, meg ilyenek, de az app adatlapját/letöltését nem tudom elérni mert azt írja, hogy nem sikerült kapcsolódni az iTunes Store-hoz.
Edit: Úgy néz ki, most jó!
Edit #2: Illetve kiteszi az app ikonját, de a Betölés résznél meg sem moccan. Központi gond lehet, vagy én csesztem el valamit?!
[ Szerkesztve ]
-
geri005
tag
válasz huntermati #11774 üzenetére
Már nekem is, szerencsére
-
geri005
tag
Az miért lehet, hogy hiába állítom be a dátumot aug 11-re, ha rádugom a gépre áttállítja aug 19-re? A gépen is jól van beállítva.
-
geri005
tag
válasz Rommel6600 #11784 üzenetére
Hosszútávon nem lenne jó szóval jól jönne valami megoldás
-
geri005
tag
Egy 2G-s ipodon mennyi szabad RAM a normális, ha épp nem fut semmi?
(A DeTouch-om időáramkörei még mindig meg vannak keveredve.)
-
geri005
tag
válasz balazsbük #11809 üzenetére
A 8ból kb 6,5 GB-t használhatsz fel. Az, hogy mennyi fér rá, az a videó/zene méretétől/hosszától függ.
@kenny123: Bárcsak mondhatnám, hogy legalább részeg voltam, de nem... ültem a biciklin, és idegesített, hogy alig szól a fele, mikor előtte 2 órával még semmi gond nem volt, aztán jött a szívás és voila, megjavult
[ Szerkesztve ]
-
geri005
tag
válasz PredatorNo1 #11819 üzenetére
De akkor nem javult volna meg
Egyébként ma azt vettem észre, mikor szórakoztam az iSoda appal, hogy a gyorsulásmérővel valami nincs rendben. Alapból meg van dőlve kicsit a Pia, mikor teljesen egyenesen tartom. Lehet ezt valahogy kalibrálni?
@Najz: Ha 8GB-s, akkor az a legújabb.
[ Szerkesztve ]
-
geri005
tag
válasz Csirkejozsi #11848 üzenetére
3g 8GB-re 4.2.1-nél nem megy fel újabb szoftver.
-
geri005
tag
Nem tudtok valami jó streamelős programot, amivel az amerikai Fox csatornát tudnám nézni?
Nemsokára elkezdődik az új House évad, jó lenne ha tudnám iPodról nézniEmlékszem anno még az iPhone 2Gmre találtam egy jót, amivel tudtam nézni, de már nem emlékszem a nevére és nem sikerül megtalálni
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Gyúrósok ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Politika
- Monitor hiba topik
- LED világítás a lakásban
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest