- Videó stream letöltése
- Linux kezdőknek
- Seed szerver topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Crypto Trade
- OpenWRT topic
- Windows 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bling95
őstag
touch és iphone között, őő kamera, gps, telefonfunkciók ( mobilnet, sms, hivás stb ) plusz az iphone-ba normális külső hangszóró van, meg hangfelvételhez evidens hogynemkell mikrofonos füles, nagy meg persze mások a méretek
véleményem szerint csak az új nem karcos apró karcok mindegyiken vannak, és lesznek
[ Szerkesztve ]
-
Zsé2003
aktív tag
-
trobi28
addikt
A 3.1.3-as jobb mint a 4-es ha nincs szétcseszve de ha használtan vetted akkor jobb lepucolni.
Frissiteni 4-esre hivatalosan nem tudsz mert 4.02 az aktuális verzio amire az iTunes frissit.
Az is kérdés hogy milyen Touchrol van szo mert ha 3g-s és lefrissited akkor ugrott a JB.Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
trobi28
addikt
Azt ugy értem hogy akkor az nem ma lett felrakva és a sok telepités ,törölgetés tele szemeteli a rendszert és instabillá válik.Tehát kilép magátol programokból,lefagy stb.
Egy viseltes rendszerrel nem lehet sokáig gond nélkül kihúzni,elöbb utobb újra kell rakni.Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
trobi28
addikt
Rossz hirem van,van 8gb-os 3g-s,ugyhogy ha a tiedre azt irja akkor az az is.
JB ugrott.
Kicsit mellé nyultál ha olyant vettél mert ugyan az a Hardver mint a 2g-s Touchnak viszont cserébe mindig macerásabb lessz a JB,amikor lessz rá.Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
trobi28
addikt
A macerásat képletesen értsd,azt akarta jelenteni hogy neked mindig kell várni a JB-re.
Ha most rádugod iTunes-ra és frissíted akkor ráteszi neked a 4.02 FW-t amit nem lehet jelenleg 3g-es JB-elni.
Amire kijön neked erre a JB addigra remélem lessz 4.1 amire neked megint csak várnod kell hogy lehessen JB-elni.Ma olvastam hogy a 4.1- et a 2g-s Touchokon kijövetelükkor lehet mert a 4.1 bétát már JB-elték.Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
trobi28
addikt
Ez csak egyik probléma lehet de a nagyobb gond az hogy a Cydiábol letöltött cuccok amik alapbol kellenek azok eléggé instabillá teszik a rendszert.És akkor még hozzá jön az hogy felteszel estleg valamilyen progit aminek elötte nem nézel utána rendesen és jön egy Reboot és nem indul el a vas többé,vagy éppen összeakadt két progi stb stb.
Ezzel meg is válaszoltam a kérdésed,JB-elt készüléknél nincs stabilitás tehát lehet hogy ma megy holnap meg nem és akkor jöhet a frissités.
Én amikor megvettem az első iphone-mat 3 nap alatt oda vágtam a rendszert.A kiváncsiság nagy úr[ Szerkesztve ]
Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
trobi28
addikt
Bocs de neked az alapoknál kéne kezdened hogy megértsd,tehát sok olvasás még a témába.Nem azért nem írom le mert nem akarok segiteni hanem már igy is sokat irtam a JB-ről és azt itt nem nagyon szeretik a moderátorok.
Ha gondolod holnap PÜ-ben segitek,linkelek 1-2 oldalt ahol utána tudsz nézni a dolgoknak,de ma nem mert holnap korán kelek és le kell nyomnom 200 km-t.Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
peugeotmate
őstag
-
trobi28
addikt
Ha engem idézel akkor
1:Ird helyesen a nevem
2: Pontosan azt mond amit írtam vagyis ha lefríssíted 4.02-re azt nem lehet
Két napja ezt próbálom megértetni veled hogy ha rádugod Itunes-ra fríssítesz akkor a 4.02 -őt tudod csak felrakni.Én feladom: Próbálom megértetni veled de mindig egy helyben topogsz
Ha rám halgatsz azt csinálsz amit akarsz és ahogy akarodÉS AZT IS PRÓBÁLD MEGÉRTENI HA SIKERÜL HOGY A 3G 8GB-os Touch NEM 2G!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[ Szerkesztve ]
Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
PredatorNo1
aktív tag
Nem értelek, ha magad is ismersz több keresőt mért ide irkálsz?
Szerinted a többiek nem bepötyögik google-be és aztán elmondják neked? (ha magad csinálod kicsit gyorsabb)
Tisztában vagyok vele mi az a blog, és igen nincs blogom, mert inkább ne legyen minthogy a semmiről írjak (v. azért, hogy ott legyen a nevem alatt hogy van)És azért mondtam 12-t mert öcsém is annyi és ő irkál a semmiről blogot, és kérdezget google-el 0,44mp alatt megtalálható kérdéseket. Idegesített is mert 1 óra google után kérdeztem egy olyan dolgot, amit tapasztalatból lehet tudni (nem árat), és ilyenekkel foglalod le a topicot.
ÜDv
-
peugeotmate
őstag
30 mb/s Neked lassú?
Egyébként azért, mert vagy le van terhelve a hálózatotok (pl. töltesz le közben a gépen, vagy több gép is csatlakozva van a routerhez, stb). Vagy csak az internetszolgáltatód miatt jön le lassan. Az meg milyen, hogy Neked 800 kb/s "gyenge"?[ Szerkesztve ]
meg
-
aktív tag
Hello
Ha tudnad ez azert van mert a letolto oldal korlatozza le a letoltesi sebesseget oda is van irva hogy be lehet fizetni a maximum speedre te meg a minimum ot hasznalhatod csak ingyen ami ennyivel tolt ! Nekem is van egy 6mb/s netem es a filedude.com korlatozza le gondolom arrol toltesz le pl nekem a mediafire rol mar gyorsabban tolti lefele .. Pc-n torrenten meg jon normalis sebessegel annyival amekkora a neted[ Szerkesztve ]
-
Kommy
veterán
Ha 8GB.os akkor sebességet illetően teljesen mindegy. Csak a jb nehezebb a 8GB-os 3G modellen, ha 16GB-os akkor 1íí%-hogy 2G, ha 32 GB akkor lehet 2-3G is, ha pedig 64 GB akkor biztos, hogy 3G.
Amúgy a 3G gyorsabb processzorral és 2-szer annyi memóriával rendelkezik (32,64 gb), tehát nagyon nem mindegy.
-
PredatorNo1
aktív tag
Én szó nélkül megvenné, főleg ha 3-5k-t kell csak ráfizeni egy iphone-ra..
Most vettem 52-ért 4g-t, és adnának érte + 3 k-ért egy 0perces 3gs-t ??? Én elcserélném...Barett: Nem raktad még fel sehova? Vagy nem viszik el? Linkeld már be a hirdetést !!
Én a model számot nézném meg, ha jó tudom:
MA-1g
MB-2g
MC-3gLegalábbis 8gb-nál tuti ez a mérvadó.
Üdv
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest