Új hozzászólás Aktív témák
-
Kommy
veterán
Sziasztok!
Egyik ismerősöm most vett egy ipod touchot nagyon tetszik neki, viszont nem találta meg benne a bluetooth-t. Ha jól tudom akkor 2 valahányas szoftver van rajta. Ha jól értelmeztem az első, hozzászólásban lévő 1g 2 g-s összehasonlítást akkor csak a 2-esben van bluetooth. Annyit tudok hogy hangszóró van a ipodban ezek szerint ez 2G -s és ha drissíti a 3-as szoftverre akkor lesz neki bluetooth?
Előre is köszönöm. -
Kommy
veterán
Sziasztok!
Tudok valami boltot (lehet online is, sőt jobb lenne) ahol normális áron lehet kapni Ipod Touch-ot mondjuk egy 8 GB-ost.
Én eddig pixmaniat találtam , de onnan még soha nem rendeltem semmit.
Előre is köszönöm a segítséget. -
Kommy
veterán
Sziasztok!
A héten leszek én is tulaja egy ipod touch "3G" 8GB-osnak. A kérdésem az lenne, hogy a Bluetooth az ugye csak A2DP-t támogat, van egy Jabra BT-620s-es sztereó fülhallgatóm és arra lennék kíváncsi, hogy skype-ot lehetne e használni beszélgetésre a Bluetooth fülessel, hogy a mikrofon is a Bluetooth fülesről menjen.[ Szerkesztve ]
-
Kommy
veterán
Sziasztok!
Csináltam az Itunes-hoz egy bankkártya nélküli regisztrációt (azt hiszem az usa storeba) amivel le tudom tölteni ez ingyenes programokat, viszont lenne egy program amit meg szeretnék venni. Megoldható e valahogy hogy tudjak vásárolni, vagy kéne , hozzá egy új account, vagy csak a magyar appstore-ból tudok vásárolni magyar kártyával, vagy van paypal-om és azzal. -
Kommy
veterán
válasz Csokicsibesz #5239 üzenetére
Szerintem érdemes!
Játékokat pedig úgy tudsz, hogy az istoreból megveszed, vagy vannak ingyenesek is csatlakoztatod az itouchot a géphez ami megjelenik az itunsban rákattintasz és az application fülön bepipálod azt amelyiket telepíteni szeretnéd -
Kommy
veterán
válasz mrThomi #5573 üzenetére
Azért került rá az a firmware, mivel a 3.1-es firmware-t nem lehet felrakni, mivel az csak a gyárban rakják rá. A legújabb firmware pedig a 3.1.2-es, ha működik akkor nem csináltál semmi rosszat, csak frissítve lett a firmware rajta, ami javításokat tartalmaz, szóval nem csináltál rosszat
-
Kommy
veterán
válasz KisApám #5660 üzenetére
Úgy rendezed a programokat akarod, ezt megteheted iTunesban ha az ipodon kattintasz és ott az apps fülre majd egérrel tudod mozgatnia programokat, majd ezután szinkronizálsz és beáll az ipodon is., Vagy pedig magán az ipodon hosszan nyomod valamelyik program ikonját ekkor elkezdenek rezegni az ikonok és olyan sorrendbe rakod ahogy akarod, majd nyomsz egy HOME gombot az ipodon és akkor fixálja a helyüket.
-
Kommy
veterán
Olvasgatom a használati utasítást (http://help.apple.com/ipodtouch/3/mobile/) és itt találtam egy olyat , hogy accessibilities ami a settongs/generalban lehetne megtalálni de nekem ilyen nincs.
Ipod touch 8Gb-m (3G) van 3.1.2-es szoftverrel -
Kommy
veterán
válasz redbullinger #6036 üzenetére
Ha minden igaz szeptemberben , akkor szokott új generáció jönni.
-
Kommy
veterán
Nem kell tizen akárhány órát tölteni, először sem, ez már egy jóideje nincs így mobiloknál sem. Nem hiszem hogy valaki ki szokta kapcsolni , mert nem sok értelme van, mert nem merül jóformán semmit egy éjszaka alatt.
Töltőről nem tudok nyilatkozni, én gépről töltöm.xd: igen mivel egy és ugyan az a kettő.
[ Szerkesztve ]
-
Kommy
veterán
válasz tomika1001 #6056 üzenetére
P.Ü. ment
-
Kommy
veterán
válasz péter007 #6268 üzenetére
Ha itunes-on belül belemész az itunes store-ba akkor látod a beregisztrált e-mail címedet a jobb felső sarokban (kereső sáv alatt)?
AMúyg ah frissíteni akarsz akkor annyit kell csinálni, hogy rádugod a touch-ot és update. Vagy ha rádugod a touchot akkor ha nem nyomtad még ki akkor bejön egy ablak ami frissítésre buzdít, elvileg felrakja.
Én nem raktam fel egyéb okok miatt., de lehet letöltöm a firmware-t. Letöltési mérő szerint 251.1MB a 3.1.3-as firmware.
[ Szerkesztve ]
-
Kommy
veterán
válasz redbullinger #6290 üzenetére
Ha jól gondolom akkor böngészőből nyomtál rá egy linkre ami az Itunesban nyílna meg, és ezt a böngészőben írja ki. Amúgy azt írja , ha nem indulna el a kkor indítsd el saját magad az itunest, mit MAc OS X alatt a dockon találsz, vagy Windows alatt a task bar-on (start menüben akár)
-
Kommy
veterán
válasz HartgeH3-2.8 #6324 üzenetére
Nem te csináltál rosszul semmit, azért csak 7 GB mivel maga a rendszer is ott van és ennyi a hasznos kapacitás.
3.1.3-ra ne frissíts egyenlőre, mert nem éri meg, csak a gond van vele. pl.: jb nincs rá.[ Szerkesztve ]
-
Kommy
veterán
válasz redbullinger #6336 üzenetére
Talán próbáld meg ezt a progit.
-
Kommy
veterán
válasz Daniel Alves #6454 üzenetére
Mondjuk a hardverkerbôl
-
Kommy
veterán
válasz markose #6490 üzenetére
Úgy hogy letöltöd a 3.1.2-es firmware-t innen (iPod touch 2G (3.1.2/7D11)) ezt a firmware-t töltsd le pontosa. Ha lejött elindítod iTunes-t persze rá van dugva az iTouch a gépre majd rámész iTunes-ban a iTouch-ra majd nyomod a SHIFT billentyűt a billentyűzeten és közben kattintasz a restore gombra ekkor feljön egy tallózó ablak ahol kiválasztod a letöltött firmware-t és máris a 3.1.2-t rakja fel.
-
Kommy
veterán
válasz Raptor69 #6496 üzenetére
Ha a 3G-s 32 vagy 64Gb-os akkor kell a 3G-s restore fájl , ha 8Gb-os a 3G akkor a 2G-s restore fájl kell. Amúgy a kérdésedre a válasz az, hogy igen, legalábbis igy kéne, hogy menjed, de 3.1.2-rôl nem bitos, hogy vissza lehet rakni 3.1.2-re legalábbis a 32,64 Gb-os verzionál.
(#6497) szpakicsavo ez nem igaz Ami most írtál mert lehet bankkártya nélkül regisztrálni. Válassz ki egy ingyenes programot az appstoreban, tegyél úgy mintha megvennéd ( nyomjál rá a free gombra) feljön egy ablak amiben lehet regisztalni és a kártyák sorában kell lennie egy none jelölõnégyzetnek.
[ Szerkesztve ]
-
Kommy
veterán
válasz Gabesz1019 #6505 üzenetére
Úgy tudsz számot törölni, hogy rádugoda gépre elindítod az iTunes-t és ott ugye megjelenik a készülék, majd a készülék alatt ott van a music rámész a törölni kívánt számra rányomsz és megnyomod a delete gombot (vagy jobb klikk és delete) és szinkronizálsz
-
Kommy
veterán
hát erre nem tudom pontosan a választ, de meg kell nézni, hogy a beállításokban van e olyan menüpont, ha van akkor támogatja.
Van office csomag rá például: Quickoffice
3.0-ás firmware-től igen, de csak erre használható a bluetooth, alapállapotban
aksicsere passz
valószínűleg van, az iphoné nem jó rá[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD AM4 komplett gép eladó.
- ÚJ MacBook Pro 16" M3 Pro 12CPU / 18GPU / 18GB / 512 SSD / Magyar
- Apple iPhone 14 Plus 128gb - Makulátlan, Apple garancia, Akku 100%, akár beszámítással
- HP ZBook Fury 17 G7, 17,3" FHD IPS, I7-10750H CPU, 32GB DDR4, 512GB NVMe SSD, T1000 4GB VGA, WIN 10/
- HP ZBook 17 G5, 17,3" FHD IPS, I7-8850H CPU, 32GB DDR4, 512GB NVMe SSD,1TB HDD, P3200 6GB VGA, WIN 1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest