Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
Én most is eszek...
-
r3dsnake
nagyúr
Ráálltam a mérlegre ünnepek után, nem kellett volna... Asszem lesz dolgom januárban.
-
Cyberpunk
félisten
Fasza ez a Workflow köszi SÖ.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz gabormgp #89790 üzenetére
Jótelevagyok
Perfect365, nagyon jól el lehet szórakozni vele...
-
Cyberpunk
félisten
válasz gyuromoj #89774 üzenetére
Lehet azt hordozni, de markold meg biztosan, mert úgy jársz mint én, poty. Szerencsére itt van mit fogni, jó vastag a keret is, nem ér bele az ember keze a kijelzőbe. Mondjuk lehet nem kesztyűs kézzel kellett volna fognom közvetlenül bicajról leszállva, kimerülten.
-
joey04
titán
válasz Cyberpunk #89766 üzenetére
fika mindig van valamiért. de ez kevesebb negatívummal járna szvsz. mondjuk engem nem érint, vagy cserélek 2 év után, vagy nem frissítek. 1 éig még jó a régebbi rendszer. értem ezalatt, hogy alkalmazások stb nem követeli meg azonnal a friss verziót. mondjuk most ios 8-nál is csak a widgetes szarokat buknám el, ami kb amúgy is értelmetlen ebben a formában 1-2 kivételtől eltekintve.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz gyuromoj #89768 üzenetére
i6 lesz neked is a jó... Én mint írtam többször is már azt hittem ez is nagy lesz, de nagyon megszerettem, még pont határ eset méretben. Vissza már nem váltanék méretet, de feljebb sem mennék. i6+-t többször nézegettem már, hordhatatlan hosszú távon, főleg nyáron lesznek vele bajok, rövidnadrágba...
-
gyuromoj
veterán
Na unalmamban rajzolgattam i6 és i6+ méreteket egy lapra és beletettem az 5S-t.
Sima 6 perfektnek tűnik, de a 6+ se fest vészesnek.
Remélem januárban sikerül megtapizni mind a két modellt és utána döntök. Ismerős nem rég vett i6-ot, de még nem volt hozzá szerencsém.[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Cyberpunk
félisten
válasz joey04 #89765 üzenetére
Akkor meg azért lenne fika, hogy mert nem támogat annyi eszközt visszamenőleg. Amúgy ja szerintem is bőven elég lenne mondjuk két év azt kész. Két év útán már amúgy is jönnek a problémák, nem kapja meg az új dolgokat ect!
-
joey04
titán
válasz Cyberpunk #89706 üzenetére
nem tudom, hogy pl androidon van-e olyan gyári, hivatalosan támogatott módszer, hogy vissza lehessen pakolni a régebbi verziót. most nem arról beszélek, hogy könnyen megoldható-e, hanem hogy hivatalosan támogatott lehetőség van-e. vagy wp-n. én abban sz összeesküvés elméletben sem hiszek, hogy direkt lassítják a régi készülékeket. több kárt okoznak vele, mint hasznot. a váltásra elég marketinges ösztönző az, hogy pár dolgot kihagynak régebbi készülékeken a szoftverből. Amit elbasz az apple az az, hogy túlvállalja magát. pont egy generációval kevesebb modellt kéne támogatni és pont. Csak akkor meg lassabban bővülne az aktuális verziót használok száma és az nem mutatna jól a számoknál. Mondjuk aki régebb óta használ iEszközt az tudja, hogy 2 nagy frissítést szabad feltenni, a harmadikat már nem. Vagy új telefon/tábla kell, vagy 1 évig régebbi verzión maradni és utána új eszközt venni.
-
Cyberpunk
félisten
válasz gyuromoj #89758 üzenetére
Akkor nem tekerek arrafelé most már. Amúgy itt még mindig az a lópikula mennyiség van, ami éjjel esett. Bezzeg ha dolgoznék, akkor szakadna, nehogy hazatudjak jönni. Odafelé nem szokott probléma lenni az is érdekes.
[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
Na itt is havazik.
-
206 cc
senior tag
válasz legiaap #89752 üzenetére
...a meleg meg még rosszabb neki.....
Egy gondolat erejéig a télre-hóra rákérdezve...Szolnok-Abony-Cegléd vonalán esett valahol..mennék arra holnap ezért kérdezném
206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
legiaap
félisten
válasz Cyberpunk #89753 üzenetére
Ami a legviccesebb, hogy tavaly vettem egy North Face kesztyűt ami tudja kezelni a touchscreen-t, hát most valahogy nem ment.
Így a kezem állandóan lefagyott tegnap is meg ma is plussz még a telefonom is néha kikapcsolt és zsebre kellett vágnom, hogy kicsit felmelegedjen. Pedig tok is volt rajta.
Ja lementünk vizet nézni a dublini beachre...nem volt víz. Kifogtuk az apályt.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
Bakker ez a hideg totál kikészíti az akkut...éljen a fém ház.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Cyberpunk
félisten
Milyen érzés? Ismerem, noha versenyautót még nem vezettem, egyébként ültem már olyanban is. Amúgy ez nem jó érv. Egyetlen dolog szól mellette, a táv, de most már az elektromos autók is egyre távolabb tudnak eljutni. A versenyzést hagyjuk, az sport, nem pedig eljutni A-ból, B-be!
[ Szerkesztve ]
-
lacy86
addikt
válasz Cyberpunk #89742 üzenetére
Megmondom oszinten neha olyan vagyok mint egy "kis gyerek!" ( de szerintem vagyunk igy egy paran ) --> most azonnal kell nekem ilyen mert szep , gyors , stb...
Lehet igazad van !
"most" jo lenne --> frissiben nyomkodnam , probalgatnam --> utana szepen lassan elfelejtenem!( kozben irok meg eszembe is jutott hogy tavasszal uj " papucsok " kellenek a kocsira ; biciklit is szeretnek venni ; 100e KM szerviz is lesz --> ezek mind sokkal fontosabbak!!! )
Szoval Hetfoig kihasznalom a "nyomkodas" lehetoseget
Vagy lehet fatert kellene meggyozni hogy az Air2 sokkal jobb -- > nekem adna a "sima" Air!
[ Szerkesztve ]
-
lacy86
addikt
válasz B-L-A-C-K #89734 üzenetére
Tisztara olyan mint egy medve olo kutyika!
Mas:
Ha Ti most vennetek iPad Air!
( "sima" Air vagy az Air2-t ---> tudasba megeri azt a +60k-t?! )
most jott apam latogatoba ( uj MacBook 15" + Air ) --> szerelmes lettemSzeretnem - szeretnem de hazra gyujtunk ( jovore szeretnenk sajatot )
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
Frissítés megjelenése utáni 1-2 hétben van lehetőség downgrade-re, hiszen az Apple aláírja addig a régebbi szoftvert is, így végképp senkinek semmi joga panaszra...
Hó témához: én már nagyon vártam, mivel a hó az egyetlen értelme számomra a télnek, ha nincs hó, akkor a télnek csak hátrányai vannak, ha meg Karácsonykor nincs, akkor ennyi erővel Kaliforniában is lehetnék, ott legalább meleg is vanPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Cyberpunk
félisten
Amúgy meg [link] 640 km szép egy feltöltéssel egy elektromos sportkocsitól. A jövő ez kérem, kár, hogy drága az akkumulátor ilyen méretekben. Nagyon kéne valamimáttörés már. Oké ott egy új, ami 31%-al hatékonyabb, de az is Li-ion alapú még mindig.
Persze azokat is megértem, akik szerint a belsőégésűek a jók, de a hatásfokuk nagyon-nagyon gyenge, hiába fejlődnek a motorok, a fosszilis tüzelőanyagokkal sosem lehet magas hatásfokokat elérni, ráadásul jobban szennyezi a környezetet. Ja de legalább szépen szól, van hangja. Az elektromosnak meg van nyomatéka nem is kevés.
[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
Amúgy eltűnt megint egy utasszállító repülőgép 155 utassal a fedélzeten. Az biztos, hogy 2014 fekete évként vonul be a repüléstörténetbe.
[ Szerkesztve ]
-
Xero
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #89727 üzenetére
Nem nagyon hasznaltam, es az ido sem volt olyan. Egyszeruen elfelejtettem kinyomni belole.
Szerk: de a lenyeg az lenne hogy nem szoktam agyalni, csak kinyomom ha cudar ido van. Most mar nem tudtam mert jegkocka lett. Otthon majd felmelegszik aztan megy a nagyvilagba.
[ Szerkesztve ]
-
Xero
nagyúr
Én Szolnokon családozom éppen, de itt sincsen egy centi hó sem. Viszont a kocsi nem garázsban állt, én meg hülye fejjel (megszoktam, hogy garázsban áll, nem szarakodok vele) elfelejtettem, hogy még nyári ablakmosó van benne. Na az szépen kockára fagyott. Reggel csak pislogtam, és utána esett le.
Reméljük a pumpát nem nyomta szét. -
legenda
válasz Cyberpunk #89720 üzenetére
semmi sem ér fel a saját tapasztalattal, mivel mindenki másként használja és éli meg a szerzett tapasztalatokat, nem beszélve az egyik vagy a másik irányban elfogultan készített tesztekről és videókról...
elég lenne jobban kitolni a visszalépés lehetséges intervallumát - mert nem mindenki tudja azonnal kipróbálni a megjelenéskor -, de az is csökken(t), persze nem véletlenül...Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
gyuromoj
veterán
Nálunk egy gramm hó sem esett.
-
Cyberpunk
félisten
Olvasson utána, nézzem videót, a lehetőségek adottak. Ha meg beszívja legközelebb figyel erre, vagy vesz mást. Amúgy a direkt szopatás, hogy vegyen újat könnyen a viszályára sülhet, mert lehet inkább mást vesz nem iPhone-t, és akkor lőttek egy öngólt.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz Cyberpunk #89708 üzenetére
nem ilyen egyszerű, hogy akkor ne rakja fel, mert kipróbálni csak kellene valahogy a döntéshez, de úgy annak a lehetősége sem adott.
kifizetődő üzletpolitika, hiszen így duplán/biztosan elévülnek a régebbi típusú telefonok, ezért nem enged belőle a gyártó, de az ok legalább nyilvánvaló...Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
B-L-A-C-K
titán
Mindenki megvan őrülve, mindenki kiírja FB esett/esik a hó, mindenki tölti fel a havas képeket....
Most komolyan, december vége van, azaz full TÉL, ez ennyire meglepő? :/
-
Cyberpunk
félisten
Nos én erre azt szoktam mondani, hogy nem kell felrakni. A beállítások ikont meg bevágja egy mappába, vagy a főoldalról elrakja, ha zavarja az az egyes. Igazából az a meglepő, hogy valaki szifont használ, és nincs tisztában ilyen dolgokkal. Aztán éri a meglepetés.
Ja jogos lehetne, de hát ez az Apple nem engedi egy ideje már. miért? Azt ők tudják.
[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
-
Arcképgyáros
Aztakurva, csak megjött ez a retkes hó.. esett vagy 10 centit.
-
Ragnar95
félisten
válasz #51177472 #89697 üzenetére
Bármilyen hihetetlen, selfie-k készítésére
Mi haveromét használjuk kb havonta egyszer, mindig van olyan esemény, amit meg kell örökíteni, de anélkül nem férne bele mindenki a fotóba Gyakorlatilag meghosszabbítod vele a kezed, így jóval nagyobb lesz a látótere a kamerának és belefér több ember, mivel távolabbról fotózol.[ Szerkesztve ]
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Környezetvédelem
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest