- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Tagadja az Apple, hogy eladta volna a Siri által begyűjtött adatokat
- Nagyon nem tetszik az NVIDIA-nak Joe Biden utolsó percre tartogatott terve
- Bejelentkeztek a TikTok amerikai ágazatáért
- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Elon Musk meghatározóvá teszi a SpaceX-et Olaszországban
- Linux kezdőknek
- Proxmox VE
- Linux haladóknak
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
-
IT café
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
válasz bigdady #26696 üzenetére
Szerintem fake, azért az Apple is a körülbelüli 1 év termékváltás híve. Mivel így is veszik, van rá kereslet. Profit maximalizálás... Pont ezért tartom szintén kamunak a tavaszi iPad 5 debütálást. Az Apple meg nem az a cég, aki hónapokkal előbb leleplezné a készülékét.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
legenda
válasz bigdady #26696 üzenetére
cserélgesse ezen gyártó telefonjait is sűrűbben az ember, meg aztán így az árukat sem fogják annyira tartani a korábbi típusok...
persze a gyártó részéről várható volt ez a lépés, nagyon felpörgött a piac, lépniük kell![ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
bigdady
nagyúr
Lehet benne valami:
"A hírek szerint az Apple felgyorsítaná mobiltelefonjainak frissítését. Eddig körülbelül évente jelentek meg az újabb modellek, és a cég most ennek az időtávnak a felezésére készülhet, ugyanis a hírek szerint az 5S már késő tavasszal, kora nyáron megjelenhet. A termék életciklus rövidítése kedvezőtlen lenne a riválisok számára, hiszen nekik is fel kell gyorsítaniuk a fejlesztéseiket, ami egyúttal rontja a jövedelmezőséget is. Ez pedig különösen az alacsonyabb profithányaddal dolgozó vállalatoknak lenne hátrányos, mint amilyen a Nokia, a HTC vagy éppen a BlackBerry készülékeket gyártó RIM. Az Apple és a Samsung számára azonban kevésbé lenne érezhető a profithányad csökkenése, ugyanakkor a felgyorsított fejlesztésekkel növelhetnék részesedésüket a piacon"
-
SÖ
addikt
válasz vadászcsiga #26690 üzenetére
a QML fejlesztői eszközkészlet előzetese és mintaprogramok már most letölthetők,
Írok rá egyet, nem gond. De szerintem csak nem tértek ki rá. Lehet, csak ezért veszem meg az i7-et, hogy poroljam rá az Ubuntut, és az Apple perelhet.
Cyberpunk
Nagyon jó volna, de nincs BIS-em. Megvárom a 30.-i bemutatót ott fog kiderülni, hogy ingyenessé teszik. Vagyis a szolgáltatás bizonyos funkcióit. Ez már biztos. Fizetni csak cégeknek kell, vagy ha full kéred esetleg.
r3dsnake
Akkor minek a bumper? Úgy öltözteted, mintha bálba készülne
[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
válasz Cyberpunk #26684 üzenetére
iPhone7? Hmm. Majd ha valami ilyesmi lesz, akkor lesz érdekes.
Ez a jövő, de még 2 év kell hozzá. Gomb nélküli világ, amit évek óta mondok. Amit még nem tud, hogy vezeték nélkül csatlakozzon monitorhoz, de mivel ezt is megjósolom, így az is meg lesz oldva.
[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
És már védem is az Apple-t. [link]
-
r3dsnake
nagyúr
válasz szabopali #26675 üzenetére
Nah itt egy kép róla: KÉP
Majd csinálok többet/jobbat, ha kitalálok valamit normális háttérnek.
Amúgy ami a képről nem jön le rendesen az az, hogy fehér rész a bumperen ugyanolyan fényes, mint a fehér üveg. Furcsa, de a fotón mattnak tűnik, majd csinálok vakus képet is.
[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
Szerintetek ez zsebhordástól van? KATT
-
r3dsnake
nagyúr
Megjött a fekete-fehér gagyibumper kínából i4-re és marhajól néz ki fehér szifonon. Nem gondoltam volna, hogy így fel tudja dobni, majd teszek fel képet.
-
Cyberpunk
félisten
válasz manchester85 #26670 üzenetére
Ja szokást igényel a cucc.
[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
válasz vadászcsiga #26669 üzenetére
Nem, de az is benne lehet a pakliban.
Cyberpunk!
"sokszor keresem a vissza nyilat alul"
Nem baj, majd megszokod, az akksikivétel itt nem fog hiányozni.
i6 Silver
-
vadászcsiga
félisten
válasz manchester85 #26667 üzenetére
Kompenzációra gondolsz?
-
Cyberpunk
félisten
válasz manchester85 #26667 üzenetére
Ja ezt kellett venni nem volt más mód. Ez a kijelző nagyon jó, méret után a kijelző a gyengém. Még szokni kell, sokszor keresem a vissza nyilat alul.
-
Cyberpunk
félisten
-
Ragnar95
félisten
válasz bigdady #26658 üzenetére
Már régebben is cikkeztek erről Amúgy fura, mert NY-ban minden 2. ember iPhone-al és minden 4. iPaddel a kezében sétál az utcán ( legalábbis Manhattenben )
Cyberpunk: ez az iOS egyik legnagyobb erőssége, az appok száma és mennyisée A BB-vel akkor ketten lesztek itt SÖ-velPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
bigdady
nagyúr
-
Cyberpunk
félisten
Ez az AppStore simán jobb mint a Play szvsz. Gondoltam bepiszkitok ide egyet mint újdonsült iuser.
-
bobooo
addikt
-
Jojo5
őstag
válasz máyköl #26651 üzenetére
az van amit leírtam, szopás
vadászcsiga: leépítés lesz, csak nem akarom megbántani... úgy voltam vele, hogy ha már nem is kerestem nőt, lett ő, akkor adok egy esélyt ennek az egésznek... hát nem megy tovább és még időben megpróbálok kiszállni...
[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
SÖ
addikt
válasz vadászcsiga #26648 üzenetére
Várd meg a London-t (jan.30!! keynote) Én egy nap alatt eladtam.
Jön az AppleTV [link]
[ Szerkesztve ]
-
Jojo5
őstag
kegyetlen estén vagyok túl...
ennyi minden sz@rt nem kevertem még életemben ilyen mennyiségben, de én nem dobtam ki a taccsot, viszont barátosném, nem sokáig lesz ebben a státuszban mellettem...
ez így nem működik, én nem tudom megszeretni, ő meg nem veszi észre magát, hogy ez így nem kóser...http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
máyköl
veterán
válasz vadászcsiga #26648 üzenetére
Dehülyevagy.
-
SÖ
addikt
Köszönöm mindenkinek a tájékoztatást.
A cikk készül, figyeljétek a mobilarénán a király kategóriát ha kiadják. Jobban örültem volna ha BB10-es környezetben kutakodhatnák, de így is lesz meglepetés.
Vadászcsiga
Lesz benne hang teszt, audio boosterrel. (natív játssza a FLAC-et)
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Na reggelt... Felkeltem én 8kor reggel, de éreztem, hogy ez kevés lesz a pihenésből, mondom visszafekszek egy kicsit, erre most ébredtem
-
szabopali
aktív tag
Juuuj, valaki beköltözött a fejembe! Jó reggelt! BUÉK!
Kockázat nélkül nics ráfizetés! Most csak ennyi, meg egy bambi!
szabopali
-
máyköl
veterán
Reggelt!
-
Bling95
őstag
Joreggelt
-
bigdady
nagyúr
Én most keltem
[ Szerkesztve ]
-
Mela Kehes
addikt
Én meg már felkeltem. A kisgyerekes szülőknek ez a sors jut. Egyébként Buék!
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
Totheground
addikt
Jólvan, látom nem csak én érek ilyenkor haza.
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
manchester85
veterán
Nálam még 2012. De BUEK mindenkinek.
i6 Silver
-
nagyúr
Részemről is boldog új évet mindenkinek!
Megjöttem a buliból és örülök, hogy az elmúlt pár órát a legjobb gyerekkori barátaimmal tölthettem. Még a kisbaba is hagyta, hogy beszélgessünk és iszogassunk egy jót, úgy aludt, mint a tej
-
legenda
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
DanielK
addikt
Buék!
-
SÖ
addikt
-
szentkuti11
addikt
BÚÉK, BÚÉK
Cupertinoban még van egy pár óra 2013-ig.
-
bobooo
addikt
Na akkor Boldog Új Évet Kivánok minden szifonosnak es SÖ-nek, aki Blackberry-s (még )!
-
r3dsnake
nagyúr
Buékot!!
Remélem az új évben levelup lesz pár dologban. Nem bánnám már.
-
Ragnar95
félisten
válasz vadászcsiga #26621 üzenetére
Igaz, de azért a munkaszerzéshez általában csak időt + energiát kell befektetni, pénzt nem
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Jojo5
őstag
Boldog Sikerekben Gazdag Új Esztendőt Kívánok Mindenkinek!
-
Totheground
addikt
válasz vadászcsiga #26621 üzenetére
Ez persze így van, viszont akkor problémás, ha muszály pénzt is befektetni minden más mellett és az épp nincs.
Egyébként meg BUÉK mindenkinek!
-
Jojo5
őstag
válasz Ragnar95 #26618 üzenetére
igen, de mondjuk itthon is fizetni adott cég (Lufthansa\Aeroplex) csak hozzájuk nincs felvétel, és jó ideig szerintem nem is lesz...
meg a fizetésekkel is játszanak ott mintha az olyan vicces lenne... maradjunk annyiban, hogy az elmúlt 3-4 évben lehetett nettó~500at simán keresni típusvizsgával, most van akinek az 500 az inkább nettó ~200 lesz január 1től...
és a heti 5x12 órázás általános némely embernél...a németek meg keresnek ~2,5-3,5k jurót és ugyanazokkal mint a magyarok...
én elmentem volna villanykarra szívesen, mert érdekel, de most ez a szopózás a keretszámokkal, meg muterral, ez így nem adja...
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
Ez is de jól működik akkor itthon Akkor külföldön azért normálisabb a dolog, hogy a munkáltató fizeti a dolgot, ha már egyszer megköveteli...
Tothergorund: az szép...
Szerencsére én informatikusnak készülök, ott (tudtommal) nincsenek ilyen lehúzások és neked fizetnek, nem te fizetsz azért,h dolgozhassPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Totheground
addikt
válasz Ragnar95 #26615 üzenetére
Vannak ilyen lehúzós szakmák.
A húgom pszichológusnak készül. Ne tudd meg, hogy milyen járulékos költségek vannak, kezdve a teszt licenszektől (50k-tól csillagos égig) a 250(!!!!) kötelező óráig, amit bármilyen tevékenység előtt végig kell ülni (kb 10k / óra).[ Szerkesztve ]
-
Jojo5
őstag
válasz Ragnar95 #26615 üzenetére
ezek a vizsgák igen, de általában, adott országban végző emberke\emberkék, bekerül\bekerülnek az adott ország repterére és a cég ahol elkezd\elkezdenek dolgozni az szokta állni a vizsgák árait...
tudnék még itt siránkozni pár dolog miatt, de avval semmire sem megyek, ezért is próbálom meg a maximumot kihozni a dolgokból...
aztán később lesz, ahogy lesz...nálunk ez úgy megy, hogy aki ebben akar dolgozni annak a meló után kell mennie sajnos...
-
Jojo5
őstag
válasz Totheground #26611 üzenetére
azért kb. ~1000 ojró', mert annyiba kerül, hogy kimenjek Prágába, ott eltöltsek pár napot, amíg lerakok 4 EASA-s modult, azért, hogy csavarozhassak röpülőgépet.
(ez a szakmám kezdete, mindenki így kezdi)Pár év múlva, amikor lesz megfelelő mennyiségű tapasztalatom, akkor meg majd kell kb 2 milka, hogy megszerezzek minden modult+1 típusvizsgát és így már jó\jobb pénzt is lehet keresni.
B terv az volt, hogy itthon egyetem valahogy, esti képzésben és mellette gyűjtöm a tapasztalatot, de most, hogy muterral kib@sztak\b@sznak, úgy vagyok vele, hogy az egyetem később is megvár, egyszerűen, nem vagyok képes feladni, az eddig megteremtett egzisztenciámat\léthelyzetemet...
[ Szerkesztve ]
-
Jojo5
őstag
válasz r3dsnake #26583 üzenetére
Elmúlt 2 évben egyedül voltam, és házibulájoztunk, amik nem voltak rosszak, most van nőm, de a hátam közepére kívánom a szilvesztert...
Jövővel kapcsolatban én is próbálok pozitívan vélekedni, ehhez össze kell nyár közepéig 1000jurót kaparnom+munkát kell találnom, valami környező országban a szakmámmal
mert az egyetemet elkezdeni most nincs esélyem mivel anyámat elküldik nyártól a nyugdíja miatt, én meg nem vagyok hajlandó rajta élősködni míg ő nyuggerkedik...http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
SÖ
addikt
válasz Totheground #26601 üzenetére
Par principe, je ne parle pas une langue étrangère
Amúgy nyugodtan ünneplejetek, mert ez nem most lesz. Hamarosan a napokban. Az is lehet, hogy blogbejegyzés. Képekkel
-
Tomics
addikt
Na akkor BUÉK nektek srácok.
Én megfogadom, hogy leszokok a dohányzásról (persze majd vizsgaidőszak után ), lefogyok legalább 15 kilót, rendszeresen edzek, kevesebbet költök kütyükre és több pénzt rakok félre
De ma még adunk az érzésnek, pócak szökni fog
[ Szerkesztve ]
PH! addikt since 2004
-
bigdady
nagyúr
érdekes cikk... [link]
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- 3D nyomtatás
- Milyen notebookot vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EAFC 25
- Home server / házi szerver építése
- Külpolitika
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...