-
IT café
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
válasz
bigdady #26696 üzenetére
Szerintem fake, azért az Apple is a körülbelüli 1 év termékváltás híve. Mivel így is veszik, van rá kereslet. Profit maximalizálás... Pont ezért tartom szintén kamunak a tavaszi iPad 5 debütálást. Az Apple meg nem az a cég, aki hónapokkal előbb leleplezné a készülékét.
-
bigdady
nagyúr
Lehet benne valami:
"A hírek szerint az Apple felgyorsítaná mobiltelefonjainak frissítését. Eddig körülbelül évente jelentek meg az újabb modellek, és a cég most ennek az időtávnak a felezésére készülhet, ugyanis a hírek szerint az 5S már késő tavasszal, kora nyáron megjelenhet. A termék életciklus rövidítése kedvezőtlen lenne a riválisok számára, hiszen nekik is fel kell gyorsítaniuk a fejlesztéseiket, ami egyúttal rontja a jövedelmezőséget is. Ez pedig különösen az alacsonyabb profithányaddal dolgozó vállalatoknak lenne hátrányos, mint amilyen a Nokia, a HTC vagy éppen a BlackBerry készülékeket gyártó RIM. Az Apple és a Samsung számára azonban kevésbé lenne érezhető a profithányad csökkenése, ugyanakkor a felgyorsított fejlesztésekkel növelhetnék részesedésüket a piacon"
-
SÖ
addikt
válasz
vadászcsiga #26690 üzenetére
a QML fejlesztői eszközkészlet előzetese és mintaprogramok már most letölthetők,
Írok rá egyet, nem gond. De szerintem csak nem tértek ki rá. Lehet, csak ezért veszem meg az i7-et, hogy poroljam rá az Ubuntut, és az Apple perelhet.
Cyberpunk
Nagyon jó volna, de nincs BIS-em. Megvárom a 30.-i bemutatót ott fog kiderülni, hogy ingyenessé teszik. Vagyis a szolgáltatás bizonyos funkcióit. Ez már biztos. Fizetni csak cégeknek kell, vagy ha full kéred esetleg.
r3dsnake
Akkor minek a bumper? Úgy öltözteted, mintha bálba készülne
[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
válasz
Cyberpunk #26684 üzenetére
iPhone7? Hmm. Majd ha valami ilyesmi lesz, akkor lesz érdekes.
Ez a jövő, de még 2 év kell hozzá. Gomb nélküli világ, amit évek óta mondok. Amit még nem tud, hogy vezeték nélkül csatlakozzon monitorhoz, de mivel ezt is megjósolom, így az is meg lesz oldva.
[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
És már védem is az Apple-t.
[link]
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
szabopali #26675 üzenetére
Nah itt egy kép róla: KÉP
Majd csinálok többet/jobbat, ha kitalálok valamit normális háttérnek.
Amúgy ami a képről nem jön le rendesen az az, hogy fehér rész a bumperen ugyanolyan fényes, mint a fehér üveg. Furcsa, de a fotón mattnak tűnik, majd csinálok vakus képet is.
[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
Szerintetek ez zsebhordástól van? KATT
-
r3dsnake
nagyúr
Megjött a fekete-fehér gagyibumper kínából i4-re és marhajól néz ki fehér szifonon. Nem gondoltam volna, hogy így fel tudja dobni, majd teszek fel képet.
-
Cyberpunk
félisten
-
manchester85
veterán
válasz
vadászcsiga #26669 üzenetére
Nem, de az is benne lehet a pakliban.
Cyberpunk!
"sokszor keresem a vissza nyilat alul"
Nem baj, majd megszokod, az akksikivétel itt nem fog hiányozni.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
manchester85 #26667 üzenetére
Kompenzációra gondolsz?
-
Cyberpunk
félisten
válasz
manchester85 #26667 üzenetére
Ja ezt kellett venni nem volt más mód. Ez a kijelző nagyon jó, méret után a kijelző a gyengém.
Még szokni kell, sokszor keresem a vissza nyilat alul.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
manchester85 #26665 üzenetére
iPad 3.
-
Ragnar95
félisten
válasz
bigdady #26658 üzenetére
Már régebben is cikkeztek erről
Amúgy fura, mert NY-ban minden 2. ember iPhone-al és minden 4. iPaddel a kezében sétál az utcán ( legalábbis Manhattenben
)
Cyberpunk: ez az iOS egyik legnagyobb erőssége, az appok száma és mennyiséeA BB-vel akkor ketten lesztek itt SÖ-vel
-
bigdady
nagyúr
-
Cyberpunk
félisten
Ez az AppStore simán jobb mint a Play szvsz.
Gondoltam bepiszkitok ide egyet mint újdonsült iuser.
-
bobooo
addikt
-
Jojo5
őstag
-
SÖ
addikt
válasz
vadászcsiga #26648 üzenetére
Várd meg a London-t
(jan.30!! keynote) Én egy nap alatt eladtam.
Jön az AppleTV
[link]
[ Szerkesztve ]
-
Jojo5
őstag
kegyetlen estén vagyok túl...
ennyi minden sz@rt nem kevertem még életemben ilyen mennyiségben, de én nem dobtam ki a taccsot, viszont barátosném, nem sokáig lesz ebben a státuszban mellettem...
ez így nem működik, én nem tudom megszeretni, ő meg nem veszi észre magát, hogy ez így nem kóser... -
máyköl
veterán
válasz
vadászcsiga #26648 üzenetére
Dehülyevagy.
-
SÖ
addikt
Köszönöm mindenkinek a tájékoztatást.
A cikk készül, figyeljétek a mobilarénán a király kategóriát
ha kiadják. Jobban örültem volna ha BB10-es környezetben kutakodhatnák, de így is lesz meglepetés.
Vadászcsiga
Lesz benne hang teszt, audio boosterrel.
(natív játssza a FLAC-et)
[ Szerkesztve ]
-
Na reggelt... Felkeltem én 8kor reggel, de éreztem, hogy ez kevés lesz a pihenésből, mondom visszafekszek egy kicsit, erre most ébredtem
-
szabopali
aktív tag
Juuuj, valaki beköltözött a fejembe! Jó reggelt! BUÉK!
Kockázat nélkül nics ráfizetés! Most csak ennyi, meg egy bambi!
-
máyköl
veterán
Reggelt!
-
Bling95
őstag
Joreggelt
-
bigdady
nagyúr
Én most keltem
[ Szerkesztve ]
-
Mela Kehes
addikt
Én meg már felkeltem. A kisgyerekes szülőknek ez a sors jut. Egyébként Buék!
-
Totheground
addikt
Jólvan, látom nem csak én érek ilyenkor haza.
-
manchester85
veterán
Nálam még 2012. De BUEK mindenkinek.
-
Részemről is boldog új évet mindenkinek!
Megjöttem a buliból és örülök, hogy az elmúlt pár órát a legjobb gyerekkori barátaimmal tölthettem. Még a kisbaba is hagyta, hogy beszélgessünk és iszogassunk egy jót, úgy aludt, mint a tej
-
-
DanielK
addikt
Buék!
-
SÖ
addikt
-
szentkuti11
addikt
BÚÉK, BÚÉK
Cupertinoban még van egy pár óra 2013-ig.
-
bobooo
addikt
Na akkor Boldog Új Évet Kivánok minden szifonosnak es SÖ-nek, aki Blackberry-s (még
)!
-
r3dsnake
nagyúr
Buékot!!
Remélem az új évben levelup lesz pár dologban. Nem bánnám már.
-
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga #26621 üzenetére
Igaz, de azért a munkaszerzéshez általában csak időt + energiát kell befektetni, pénzt nem
-
Jojo5
őstag
Boldog Sikerekben Gazdag Új Esztendőt Kívánok Mindenkinek!
-
Totheground
addikt
válasz
vadászcsiga #26621 üzenetére
Ez persze így van, viszont akkor problémás, ha muszály pénzt is befektetni minden más mellett és az épp nincs.
Egyébként meg BUÉK mindenkinek!
-
Jojo5
őstag
válasz
Ragnar95 #26618 üzenetére
igen, de mondjuk itthon is fizetni adott cég (Lufthansa\Aeroplex) csak hozzájuk nincs felvétel, és jó ideig szerintem nem is lesz...
meg a fizetésekkel is játszanak ott mintha az olyan vicces lenne... maradjunk annyiban, hogy az elmúlt 3-4 évben lehetett nettó~500at simán keresni típusvizsgával, most van akinek az 500 az inkább nettó ~200 lesz január 1től...
és a heti 5x12 órázás általános némely embernél...a németek meg keresnek ~2,5-3,5k jurót és ugyanazokkal mint a magyarok...
én elmentem volna villanykarra szívesen, mert érdekel, de most ez a szopózás a keretszámokkal, meg muterral, ez így nem adja...
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
Ez is de jól működik akkor itthon
Akkor külföldön azért normálisabb a dolog, hogy a munkáltató fizeti a dolgot, ha már egyszer megköveteli...
Tothergorund: az szép...
Szerencsére én informatikusnak készülök, ott (tudtommal) nincsenek ilyen lehúzások és neked fizetnek, nem te fizetsz azért,h dolgozhass -
Totheground
addikt
válasz
Ragnar95 #26615 üzenetére
Vannak ilyen lehúzós szakmák.
A húgom pszichológusnak készül. Ne tudd meg, hogy milyen járulékos költségek vannak, kezdve a teszt licenszektől (50k-tól csillagos égig) a 250(!!!!) kötelező óráig, amit bármilyen tevékenység előtt végig kell ülni (kb 10k / óra).[ Szerkesztve ]
-
Jojo5
őstag
válasz
Ragnar95 #26615 üzenetére
ezek a vizsgák igen, de általában, adott országban végző emberke\emberkék, bekerül\bekerülnek az adott ország repterére és a cég ahol elkezd\elkezdenek dolgozni az szokta állni a vizsgák árait...
tudnék még itt siránkozni pár dolog miatt, de avval semmire sem megyek, ezért is próbálom meg a maximumot kihozni a dolgokból...
aztán később lesz, ahogy lesz...nálunk ez úgy megy, hogy aki ebben akar dolgozni annak a meló után kell mennie sajnos...
-
Jojo5
őstag
válasz
Totheground #26611 üzenetére
azért kb. ~1000 ojró', mert annyiba kerül, hogy kimenjek Prágába, ott eltöltsek pár napot, amíg lerakok 4 EASA-s modult, azért, hogy csavarozhassak röpülőgépet.
(ez a szakmám kezdete, mindenki így kezdi)Pár év múlva, amikor lesz megfelelő mennyiségű tapasztalatom, akkor meg majd kell kb 2 milka, hogy megszerezzek minden modult+1 típusvizsgát és így már jó\jobb pénzt is lehet keresni.
B terv az volt, hogy itthon egyetem valahogy, esti képzésben és mellette gyűjtöm a tapasztalatot, de most, hogy muterral kib@sztak\b@sznak, úgy vagyok vele, hogy az egyetem később is megvár, egyszerűen, nem vagyok képes feladni, az eddig megteremtett egzisztenciámat\léthelyzetemet...
[ Szerkesztve ]
-
Jojo5
őstag
válasz
r3dsnake #26583 üzenetére
Elmúlt 2 évben egyedül voltam, és házibulájoztunk, amik nem voltak rosszak, most van nőm, de a hátam közepére kívánom a szilvesztert...
Jövővel kapcsolatban én is próbálok pozitívan vélekedni, ehhez össze kell nyár közepéig 1000jurót kaparnom+munkát kell találnom, valami környező országban a szakmámmal
mert az egyetemet elkezdeni most nincs esélyem mivel anyámat elküldik nyártól a nyugdíja miatt, én meg nem vagyok hajlandó rajta élősködni míg ő nyuggerkedik... -
SÖ
addikt
válasz
Totheground #26601 üzenetére
Par principe, je ne parle pas une langue étrangère
Amúgy nyugodtan ünneplejetek, mert ez nem most lesz. Hamarosan a napokban. Az is lehet, hogy blogbejegyzés. Képekkel
-
Tomics
addikt
Na akkor BUÉK nektek srácok.
Én megfogadom, hogy leszokok a dohányzásról (persze majd vizsgaidőszak után
), lefogyok legalább 15 kilót, rendszeresen edzek, kevesebbet költök kütyükre és több pénzt rakok félre
De ma még adunk az érzésnek, pócak szökni fog
[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
érdekes cikk... [link]
[ Szerkesztve ]