Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
iOS 18 hogy hasít?
⭐ Stella
-
nagyúr
válasz hdanit610 #192968 üzenetére
én sem váltottam volna, de egyik jóbarátom cégén keresztül nettó áron veszem, másik barátom pont telefont cserélt, szóval rásóztam az előzőt, így pedig alig 100ból meglesz a csere
hiába nincs feature változás, ha most nem váltok, és marad a 15, majd pedig jövőre 17re akartam volna váltani, rosszabbul jövök ki anyagilag16 Pro Max fehér lett rendelve
Desert nem tetszett, mert full arany a telefon, ami nem a kedvencem
Natural volt a 15 Pro Max is
szóval Black / White között dilemmázva végül ez lett[ Szerkesztve ]
-
.Szaki.
addikt
válasz Zoona #192983 üzenetére
Nálunk is ez a helyzet. A rózsaszín nagyon megy most. Majd meglátjuk élőben melyik lesz a befutó.
Egyébként egy akkumulátor cserén én is gondolkozom a 12 mini esetében (75%-os azt hiszem), mert eredetileg úgy terveztem, hogy amíg kap frissítést marad, de nekem is az a gond, hogy a háttértár is kezd kevés lenni. Eddig nem tűnt fel, csak amikor most jelezte az új frissítést, és nem ment fel arra hivatkozva, hogy megtelt a tárhely. Így pedig nem tudom mennyire érné meg még rákölteni egy akksi cserére. Most nagy nehezen sikerült helyet felszabadítani, de kérdés ez meddig lesz lehetséges opció. Ha egy évig minden további probléma nélkül elketyeg, akkor szerintem egy 17-es lesz a megoldás. Ha pedig hamarabb lesz gond, akkor valószínűleg nekem is 16-os, mert gondolom szolgáltatónál 15 Pro már nem lesz.
[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
-
-
-
Sukta 95
aktív tag
válasz hdanit610 #192978 üzenetére
Felesegem is szereti, csak kezd keves lenni a 256 gb tarhely, meg az akksi sem az igazi es a kameraja sem kiemelkedo mar, ami neki fontos. En meg igazabol ellennek a 12 pro-val, csak az akku olyan, hogy lassan vezetekes a telefonom. De 4 ev hasznalat utan, mar johet az uj rosszerzes nelkul ugy erzem.
www.maon.hu Online marketing. Neked.
-
hdanit610
aktív tag
válasz Sukta 95 #192969 üzenetére
Imádtam a 11 Pro Maxom, talán az összes eddigi közül az hiányzik a legjobban. Nagy volt, de jó volt a fogása, szép a kijelzője, piszok jó a kamerája és akksi is rendben volt. Sajnos akkor az enyémnek a Face ID-ja nem működött és ezért túladtam rajta, de mai napig is hiányzik, annyira jó volt.
-
tboldi
nagyúr
Apple cuccot semmit, inkább rendeltem egy olyan órát, amivel már régóta szemezek, és mivel kifutó modell lett közben, félek, hogy ha most nem ugrok rá, akkor később bánni fogom, hogy kihagytam.
-
nagyúr
Hosszú évek óta nem váltok az újra megjelenéskor (de lehet később sem). Marad a 15PM. Egyszerűen a szokásosnál is jóval kevesebb az újítás. Ez a kamera gomb hidegen hagy, action button-nek jóval több értelme volt, és használom is nap, mint nap (shortcut csomag van rá programozva).
-
hdanit610
aktív tag
ki rendelt elő és mit?
Mivel én nemrég vettem egy kék 15-öt, így most nem érint a bemutató.
-
madgie
titán
válasz viperabácsi #192958 üzenetére
De hát a telefonon nem foglal tárhelyet, ha úgy állítod be, ellenben a thumbnailek és kulcsszavak alapján nagyon jól kereshető visszamenőleg minden. Nekem most is az a kis narancssárga sáv a fotó, közben meg amúgy egy tengernyi van, valami 20 ezer darab.
Nekem van 1 tera Dropboxom, meg évekig volt 1 tera Onedrive-om is, mégis mindig iCloudon voltak a fotóim, mert így baromi kényelmes és pl a Macen is kereshetek közöttük, ha épp azt szeretnék, szóval minden mindennel szinkronban működik. -
-
r3dsnake
nagyúr
válasz Zsolt,72 #192961 üzenetére
Ja nekem is valahogy 50GB-s a tárhelyem, már nem tudom hogy. Ide van mentve minden. Sulis dolgok, fotópályázatok, Camera Roll, Kindle-Calibre könyvtár, ekönyvek, stb. Kényelmesen elvagyok rajta. 2 havonta, ha megtelik, akkor lehúzom úgyis több vinyóra+Backblaze-re a fotókat. Szeretem a OneDrive-ban, hogy semennyire se nyúl hozzá a fotókhoz, a RAW/JPG/Videók teljes méretben, felbontásban mennek fel, háttérben, automatikusan. A OneDrive-ba épített auto screenshot felhőbe mentés is zseniális Mac-en. Nem tudok jobb felhőt ennél, pedig csomót kipróbáltam.
-
aktív tag
válasz r3dsnake #192960 üzenetére
Nekem is bevált a OneDrive, már Android OS, illetve Windows Phone alatt is használtam. Sikerült rajta a promóciós időszakban feltornázni 30 GB-ra az ingyenes tárhelyet, ez nekem elegendő a hátralévő életemre. Így az iCloud marad az iPhone biztonsági mentésére, arra pedig simán jó az Apple által adott 5 GB.
-
aktív tag
válasz viperabácsi #192958 üzenetére
Mert az iCloud egy szinkronizálásra való felhő. Ha csak a felhőben szeretnél tartani képeket, videókat, akkor arra jó választás a Google Fotók, vagy a Microsoft OneDrive.
-
.Szaki.
addikt
válasz radi8tor #192954 üzenetére
Őszintén szólva én nem értem ezt. Mindenki odáig van, hogy a Huawei micsoda innovációt ért el ezzel a telefonnal, de én valahogy nem hagyom el a hajam ettől. Ha az első hajlítást megtudták oldani, akkor mitől olyan grandiózus az, hogy egy készüléken kétszer csinálták meg ugyanezt?
Ez egy nagy átmérőjű monitornál, televíziónál lenne izgalmas, hogy összehajtogatod és berakod a csomagtartóba és viszed magaddal, na meg a nagymennyiségű szállítás is könnyebb lenne, mert még annyi helyet sem foglalnának a konténerekben, mint most. De ez, hogy egy telefonból kb harmonikát lehet csinálni. ... Nem tudom.
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
nagyúr
szenzációs, hogy az AirPods Max-hoz hozzá se nyúltak a színeken kívül
5 éves H1 chipet amúgy nem szégyellik negyedmillióért?
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
-
.Szaki.
addikt
válasz madgie #192938 üzenetére
Mire gondolsz, mit másolnál kábelen a telefonról a számítógépre? Nekem Windowsos gépem van, mert tulajdonképpen csak MS programokat használok, ezért pedig tartom indokoltnak egy Mac vásárlását - bár nagyon szívesen kipróbálnám - ennek ellenére még egyszer sem kötöttem össze a telefont a lapossal kábelen keresztül.
Engem jobban bánt a 60Hz-es sztori egy 400k-s készüléknél. Egyébként a 16-os még be is jönne, a Prot szerintem nem használnám ki, főleg, hogy lassan 4 évesen még a Minivel sem nagyon vannak gondok, azon kívül, hogy szerintem már jobban melegszik, az akksi már elég csúnyán degradálódott (78%), na meg a háttértár kezd kínosan kevés lenni. Ez utóbbi sajnos a napokban derült ki, amikor nem akart felmenni a szoftverfrissítés. Szóval egyáltalán nem érzek semmilyen hiányosságot a készülékemet illetően, ebből fakadóan bőven elég lenne egy 16-os is, de szerintem megvárom a 17-et, hacsak nem lesz használhatatlanul tele a 12. Állítólag a 17 már garantáltan megapja a 120Hz-es kijelzőt.
-
madgie
titán
válasz r3dsnake #192937 üzenetére
Nekem is van, neked is, a hazai userek tippre 70%-nak nincs Macje. Ők? Dögöljenek meg a lassú átvitellel, "ménemvettekprót?"
Félre ne érts, soha nem másoltam semmit kábelen a telefonomról, a feleségem sima 15-én is megoldjuk, ott az AirDrop. Na de bakker, tavaly még szabadkoztak, hogy a chipset miatt nincs benne, most meg lapítás, meg sem említik...
-
madgie
titán
válasz ittakary #192934 üzenetére
Na de így is egy csomó mindenben butább, a mostani kameraelrendezéssel meg aztán végképp más polcra tették, mint a Pro-t.
Ne legyen már USB 2, könyörgöm, borzasztó prosztó megoldás. A 60 Hz, AOD hiánya, bármi megmagyarázható, az szerintem nehezen, hogy kábelen 24 perc átmásolni egy nyaralás fotó/videó anyagát -
madgie
titán
Ez miért amúgy? Tavaly még bekamuzták, hogy a régi chip miatt nem fért bele az USB 3 vezérlő, de most mi az oka? Három centtel olcsóbban előállítható így, vagy szándékos termékszegmentáció?
-
madgie
titán
válasz radi8tor #192927 üzenetére
Én azt "imádom", mikor a hívás végén leraknám, de a másik oldalon kicsit gyorsabbak, így máris pöccinti az ujjam a random emberkét a híváslistán, és akármilyen gyorsan és qrvaanyázva nyomom ki a hívást, neki bizony kicsörög
De a legjobb, amikor visszahív, mondom neki, hogy mi történt és teljesen képben van mindenki, hogy ja, ez a hülye iPhone az ilyen.
-
nagyúr
"Hát bammeg" minden évben megveszem az új PM-ot, de most lehet kimarad... Nyilván biztos csomó dologról nem beszéltek mert mindent vitt a szoftveres vergődés, de pl. a kijelző fényerejét nem emelték, még mindig 2000 nit, más már 2500 felett jár. Akku idő lenne fontos még (melegedés is biztos, de nekem nem volt vele problémám), arról sem tudunk sokat, Apple oldalán 29 óra helyett 33-at írnak videó lejátszásra, aztán ennyi.
-
GALARDO
addikt
16 reklámfilmje nagyon tetszett. Főleg, hogy több itthoni helyszínt is felfedeztem benne.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
radi8tor
MODERÁTOR
Apple intelligence akkor tiltva lesz EU-ban?
⭐ Stella
-
Arcképgyáros
Beírok már ide ha már event van.
Nezitek?
[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
Watch S10 egész pofás lett, végre nem bumszli okosóra kinézete van.
⭐ Stella
-
nagyúr
válasz lorcsi #192908 üzenetére
vettem olcsóbbat 1500-2000 ft volt, azt hiszem alza-sat, de kb az összes ugyanazt tudja:
nagyobb tárgyra (autó, motor stb) rábíznám, de kisebb tárgy (roller, pénztárca) abszolút nem, mert a leglényegesebb része a precision finding (a nyilacskás mutatós, hogy merre van) nem tudják
egy autót értelemszerűen meg fogsz találni amikor már csak néhány méterre vagy tőle, annál kevésbé van rá szükség, azt nem tudják fal mögé vagy zsebbe rejteni
itt nem érdemes appletől venni, meg kell venni a legolcsóbb helyen, ezt nem tudják hamisítani
kicsit soknak tűnik, de megéri a 4es pakkot megvenni, akár haverokkal összeállva
-
lorcsi
veterán
Airtag-et hasznaltok ?
Az olcsobb alternativai korul melyikkel van tapasztalat ?
melyik a legjobb ?eladó: vadi új soundcore motion+
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz lugosi #192904 üzenetére
Az nincs részletezve az ajánlatban. De úgyis a vásárlási szándékot jelezve megkeres egy értékesítő.
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
Még valami: az itthon árult MacBookok magyar billentyűzettel vannak szerelve? Erről nem nagyon találtam infót.
⭐ Stella
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest