Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz radi8tor #191688 üzenetére
Nápoly egyik legjobb pizzériája: Di Matteo GMaps link (azt hiszem a 10k+ értékelés mindent elmond), ott vannak a fotók között a menük
10 eur felett nincs pizza, de inkább 7-9 között mozognak a legnépszerűbbek
először 2014ben voltam itt, majd most 2023 januárban, és az állam leesett, hogy a nálunk lévő 50% éves élelmiszer infláció helyett ott azt láttam, hogy max 1EUR-t dobtak rá 9 év alatt, de lehet még annyit sem
másik ilyen hely: [link] , ugyanilyen árak
Lehet karigerizni is, de én inkább a másik vonal felmenőit emlegetném, mert ami itt történik, az világtörtelmi "csoda" ... itthon mennyiért is rendelsz egy pizzát egy olyan helyről amit nem köpködnek össze a patkányok?
Forte árai emlékszem, havi akciós pizza 990 volt, és a cuccosak 1500-1700 körül, családi pedig 3500 körül, most minden x2[ Szerkesztve ]
-
Gsx-rr
veterán
Tema volt a biztositas. Az enyem le volt jarva 1-2 eve ma ujrakotottem a szamlavezeto bankomnal
Premium evi 10.000.-
Ajanlom nezzetek meg a bankotoknal van e ilyen opcio, olcsobb mint egy 1 hetes alkalmai biztositas es pont ugyanolyan jo a vilagon mindenhol. -
gyuromoj
veterán
válasz radi8tor #191688 üzenetére
Nem lattam még olyat itt.
Nem tudom, hoztak a pizzát. Szerintem 15 eurónál nem drágább.szekra
Tegnap mertem magam, 2-3kg jött fel. Többnek éreztem, mert kaja és pia bevitel azért van rendesen, igaz dolgozunk is mellette.[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Arcképgyáros
-
GALARDO
addikt
-
Gergőke88
addikt
Offline navigációt használ valaki?
Olyan országokon megyek keresztül, ahol drága lenne a mobilnet így azt hanyagolnám.
Vagy töltsem le a Google mapssel az adott részeket és csá?
Köszi! -
Arcképgyáros
-
-
Gsx-rr
veterán
válasz Luck Dragon #191663 üzenetére
Caak a fapadosnal, normalis jaraton ilyen nincs.
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Luck Dragon #191663 üzenetére
Ez sose fog bekövetkezni, mert ebből szerzik az extra jussukat, hogy nem megfelelő méretű poggyászod van.
Pont ma olvastam a riportot Wizz air főmuftival: "A Wizz Air bevételeinek körülbelül 40 százaléka nem magából a jegyből származik."
Szóval nagyon nem érdekük az egységes rendszer.⭐ Stella
-
Ha már utazás, nekem mai napig a kedvencem az, hogy minden repülő járatnál más a megengedett csomag nagysága, leírása. De jó lenne ha egyszer ezt egységesítenék.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Laca1212
őstag
Köszi srácok!
-
Gsx-rr
veterán
Masik amit sokan nem tudnak. Sok orszagban a biztositas csak arra jo,hogy a kinti orvosi koltsegeket itthon megteritsek. Kint neked kell fizetni kp
-
Laca1212
őstag
Sokan utaztok itt.
Utasbiztosítást ki, hol szokott kötni? Hol érdemes? Vagy Netrsiken, EUB-on kalkulálok és amelyiket gondolom? Olaszország, tengerparti nyaraláshoz kellene.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz lugosi #191655 üzenetére
Első gen pro 1-nél még azt mondtam, talán jobb egy fokkal a zajszűrés vele, de 2.gennel semmi előnye szerintem. Kb. ugyanaz, mint a gyári. Elképzelhető,hogy picit jobb, de annyira kicsi számomra a különbség, hogy nem is használom őket, amolyan "backupnak" vannak, ha esetleg a gyárival lenne valami. Meg meguntam hamar,hogy mindig össze kell nyomkodni, mielőtt a füledbe teszed, hogy utána gyorsan betéve vegye fel a füled formáját.
-
.Szaki.
addikt
válasz icecave #191648 üzenetére
Pista alatt Vályi Istvánra gondoltam, a Speedzone autós csatornának meghatározó alakja.
Igen, abban a topciban a hozzászólók ugye tisztában voltak a szereplőkkel, meg a történtekkel, így ott ezt nem kellett kifejteni, ide meg csak hülye fejjel bemásoltam, bocsi.
Laca1212
Amit Pista a saját csatornáján szóvá tett, az HAndrástól független. ... Pistánál volt az i7-es BMW tesztautó, aki pedig előtte tesztelte a kocsit, az full mocskosan adta vissza. Ezt tette szóvá a saját csatornáján, hogy a francért nem lehet egy kocsit kulturált módon visszaadni? HAndrás pedig ezt sem értette, hogy miért csinált erről videót, amikor az újságírók közül mindenki tudta, hogy kinél volt az autó előtte. (Nem HAndrásnál)
-
.Szaki.
addikt
válasz Gsx-rr #191609 üzenetére
Ezt írtam a másik topicba:
Nem egyszerű a helyzet. HAndrás lehetne akár egy jó youtuber is, de a személyisége egyszerűen nem teszi ezt lehetővé. ...
Ő a tipikus példája azoknak, akiket finoman csak úgy szoktak jellemezni, hogy "nem a legélesebb kés a fiókban". Régebben követtem a munkásságát, sőt időnként mostanában is rápillantok a csatornájára és tényleg voltak és vannak is jó tartalmai, de a fentebb írt dolgok miatt egyszerűen értékelhetetlenné válik minden amit csinál.
Azt a live-ot nem láttam, amire Pista is reagált, csak a megvágott verziót, valamint a fűkaszás videó is megvan. Tisztán látszik, hogy bár úgy tesz mintha értené mire utal Pista, egyszerűen nem fogja fel a lényeget és persze Pista sem tökéletes - és akkor finom voltam - de azért az minimum vicces, amikor egy HAndrás úgy gondolja, hogy magasabb szinten van nála. Anyagilag lehet, de ebben az esetben nem pénzügyekről van szó, hanem intelligenciáról. Érzelmiről is.
Azt sem érti miért volt szükséges Pistának a saját csatornáján szóvá tenni, hogy a francért nem lehet normálisan használni egy tesztautót, vagy ha már egy méretes tuskó az illető, akkor legalább miért nem takarítja ki visszaszolgáltatás előtt. ... Egyszerűen nem érti.
Amiben viszont igaza van: A magyar kommentszekció, legyen szó YouTube-ról, Facebookról, vagy akár TikTokról (mondjuk aki ezen a platformon minőségi fogyasztókra számít, az meg is érdemli) egyszerűen katasztrofális állapotban van. Azzal teljesen egyetértek, hogy lehet szó bármilyen tartalomról, ott mindig lesz minimum egy barom, aki a témától teljesen függetlenül valami marhaságot fog bekommentelni. (De csúnya vagy; biztos részeg vagy; nézd már a kopaszt; kussolj már, ...stb.) Ezek tényleg felháborítók, de ezt egy tartalomgyártónak egyszerűen meg kell tanulni kezelni. Nem azzal van a gond, hogy ezeket magára veszi. Aki azt mondja, hogy leszarja, azt is biztosan szíven üti.
A gond azzal van, ahogyan erre reagál. Proli módon elkezd gusztustalanul káromkodni, anyázni, istenelni, ez pedig meglátásom szerint teljesen kontraproduktív.Fontos kiemelni: Nem azzal van a baj, hogy káromkodik. Göbi is szokott káromkodni, Pista is, még Karotta esetében sem ritka. De a káromkodást is tudni kell használni. Valaki YT-on írta és én is egyetértek vele, hogy ott van például TheVR Pisti is. ... Ha valaki, hát ő folyamatosan káromkodik, mégsem zavaró, mert tudja, hogy azoknak a szavaknak mikor és hol van a helye. András meg csak túltolta. ... Amire persze később azt mondta, hogy szándékosan tette, szerintem viszont nem erről van szó.
-
werszomjas
addikt
Sziasztok,
Aki használt AirPods gen2. és gen3. verziót, a kettő közül melyiknek jobb a mikrofonja, melyik jobb telefonálásra?
Pro verzió nem opció.
üdv
-
r3dsnake
nagyúr
válasz madgie #191644 üzenetére
Utálom az IC-t, a sima fülkékben sokkal nagyobb a nyugi, több a hely, és könnyű átülni máshova.
Amúgy értelek teljesen, de amúgy se szeretek vezetni. Az elmúlt napokban sokat mentem kocsival, le is szívott rendesen agyilag, de vannak helyek, ahova nem tudok ejutni másképp. Hosszabb utakra inkább a vonat, mellé 1-2 doboz sör, sorozat az iPaden, könyv vagy csak kifelé bámulás. Nekem már ez is a kirándulás része.
Amúgy köszi szépen!
[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
válasz r3dsnake #191640 üzenetére
Jó, hát mehet az ember IC-n, ha ott az első osztályon is mindig bevonzza az lecsózabáló, egész úton hangosan telefonáló ukránt, a naprendszer leghangosabban kiabáló nagycsaládját, a folyamatosan beszélgetni akaró mamikat, meg a többi hasonlót
Autóba be, környezet kizár, azt és olyan hangerőn hallgatom, amin akarom (füles nélkül). Az, hogy közben nem tudok dolgozni? Nosza, pont azért megyek, hogy majd ott dolgozzak... teljesen mással akarok az odaúton foglalkozni, az ne is a meló, meg nem is az otthoni dolgok legyenek. Jöhet Messhugah, Friderikusz/Élet meg minden podcast, mittomén. Néha igénylem, hogy egyedül legyek abban a pár órában.
De amúgy értékelendő, hogy vonatozol, a Hortobágyos fotóidért meg érdemes is -
Sukta 95
aktív tag
Handrásnál az, hogy elgurul a cérna..oké. Bár intelligens ember nem így viselkedik ilyen helyzetben sem. Minősíthetetlenül viselkedett. Szponzorok, importőrök meg nem fognak-e miatt kiállni mögüle. Sajnos közel sem ennyire tudatosak a cégek az influencer együttműködések esetén. Ráadásul, a live felében nettó fszságokat beszélt. Vidéken él, nem is tudom mit vár.
Most voltunk 5 napot Balatonfüreden. Haveromaz egyik Tagore sétány elején lévő étteremben üzletvezető. Volt eddig 2-3 jó nap az évben, most a Pünkösd is nulla volt. A sétány romon, a beülős helyek meg pangtak. Az árak meg..hát, Nyházán vagy Debrecenben sem olcsóbb egy étterem, mint a parton.
www.maon.hu Online marketing. Neked.
-
lorcsi
veterán
válasz r3dsnake #191640 üzenetére
Teljesen ok
Diakkent en is igy csinaltam
mav torzskartya volt anno
fillerekbol tudtam utazni
de igy dolgozokent…3an egy szeged-balatont nem vallalnek be… babakocsi, hordozo, taskak stb
autoval jokor indulva.. 2,5 ora volt. Haz elol a haz elé
vonattal azert.. nem pont ennyi
kedvezmenyek nelkul meg..a minoseg/arak nem optimalisak
majd ha nyugdijas leszek ujra johet a vonatozaslugosi:
teljesen egyetertek, nagyon hely fuggo
picit arrebb mar egesz mas arak lesznek
itt ez volt a legkozelebb, indulas elott meg egy jatszozas+ seta[ Szerkesztve ]
eladó: vadi új soundcore motion+
-
r3dsnake
nagyúr
válasz lorcsi #191630 üzenetére
Hát én ilyen mávstart kártyával (évi 30k és onnantól -50%) Pest-Szegedet megjárom oda-vissza 2800 forintból. Szeged-Hortobágy is megvan 5ezerből összesen. De amúgy ez az új vármegyebérletes cucc sem rossz, havi 19k-ért fullkorlátlan országos. (Vagy majd, ha diák leszek szeptembertől, akkor ugyanez 1900ft-ért.)
Ráadásul közben tudok laptopon csinálni bármit, ha meg vezetnem kéne full zombi lennék, mire odaérek, és közben nem is tudom hasznosan tölteni az időt, és sokkal drágább is lenne. Nekem nincs bajom a vonatozással, hátizsákba a laptop, fotóscucc, 2-3 napnyi ruha belefér, más meg minek.
Nagyon sokat utazok így. Ha ugyanezt autóval kéne bejárnom, alig jutnék el valahova.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz lorcsi #191623 üzenetére
Régebben elég sokat jártam Balatonfüreden, én úgy láttam, hogy nagyon helyfüggő, hogy mennyiért lehet étteremben enni, még a parton is voltak lényeges különbségek. Pl a Borcsa mindig egy kicsit drágább, a Balaton Étterem meg egy kicsit visszafogottabb volt árban. Jó másfél éve nem voltam már, így azt nem követtem, hogy mit csinált az infláció.
-
Gsx-rr
veterán
válasz Mr.Talbot #191619 üzenetére
Dehogy tartja el sajat magar. Nincs egy eletkepes vallalkozasa
A nezok es a szpozorokbol el ami eleg labilis talaj.mi az ,hogy nem kellene sertegetni? Hallottad a szavait?
Az minek minosul?Balaton: Egy nulla volt a Punkosd kb
van aki ma ki se nyitott. Arak emelkedtek 2200 a sajtos tejfolos de nem kell a Balatont kiemelni a Palatinus tavaly is dragabb volt, De szerintem egyik olyan hely ahova turistak jarnak se olcsobbPiacon mennyi a langos? Arra kivancsi lennek
Nalam ami atlepi az ingerkuszobot az a 650.- forintos fagyi
[ Szerkesztve ]
-
legenda
Nem csak a Balatonon, sőt!
Ha elmegyünk valahová egy hosszú hétvégére, vagy akár csak egy napra, délutánra leugrunk bárhová, sok helyen azt látom, hogy a fagylalt, lángos...stb minimum annyi, de akár drágább, mint a Balatonon a legtöbb helyen.
Nem érdemes az árakat nézni...Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
lorcsi
veterán
válasz r3dsnake #191627 üzenetére
At akartunk menni, de valami kozbejott
durva árak voltak akkor ott is ( plusz park dij stb…)kisfiam elott ketten mi is voltunk mindenfele minosegu szallason szerte az oraszagban
de ez a vonatozas… csak foiskolaig adta
azota nem birom ravenni magam ( csomagok cipelese), plusz a matek se adja ki jol nemhogy harman, de meg ket fovel sem…( megint a csomagokrol nem is beszelve)ahogy az ido telik…egyre fontosabb a kenyelem is
eladó: vadi új soundcore motion+
-
nagyúr
válasz r3dsnake #191627 üzenetére
". Vonattal, olcsón, olcsó szállásokkal."
Na ehhez vagyok én már öreg Fiatal koromban pont lesz*rtam, mindegy, hogy egy buli/piálás után hol alszom, mostmeg már vén sz*r vagyok, fizetek többet a minőségért, nyugalomért stb. Kövezzetek meg, mostmár az számít, hogy a legjobb barátokkal kulturált körülmények között közösen rúgjunk be, bográcsozás/tárcsázás közben, focizzunk, fekvőtámasz versenyezzünk a gyerekeikkel, és még sorolhatnám
-
r3dsnake
nagyúr
2400 volt Hódmezővásárhelyen az állattenyésztési napokon a sajtos-tejfölös.
icecave: Én jóideje nem járok "dedikáltan" nyaralni, hanem átlag havi 1x elmegyek valamerre hosszúhétvégézni, túrázni. Sokat járok hortobágyon is, de legutóbb pl. bakonyba mentem 4 napra. Így nem is hiányzik konkrétan a nyaralás, mert egész évben rengeteget megyek. Vonattal, olcsón, olcsó szállásokkal.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Mi végre 14 év után rászántuk magunkat, Szelidi tóhoz megyünk egy barát párral + a 10 éves fiukkal. Kivettünk egy házat, elleszünk ott egy hétfőtől csütörtökig pár napos időszakot.
Hogy miért nem voltunk ennyi ideig, egyszerűen nekünk az volt a nyaralás, hogy hazamentünk vidékre a szülőkhöz, ottani barátokkal (akikkel most megyünk) sütögettünk, elvoltunk, lazultunk.
Az árakra kíváncsi vagyok, de igazság szerint pont nem érdekel mennyi, ha visszaszokunk, hogy évente egyszer elmegyünk pár napot, akármennyi is lehet, úgysem fogunk semmit megvonni magunktól. Persze, morogni majd fogunk, mert az a szokás -
legenda
válasz radi8tor #191617 üzenetére
Hosszabb távon ez bukta kell, hogy legyen, ilyen stílust senki sem engedhet meg magának...
Mr.Talbot: Nézd meg akkor adott videókat, hátha átértékeled a dolgokat.
Meg ha már valaki ilyen szerepel vállal, a negatívat is viselje el, ne csak a pozitívat. A stílusával most még ki is harcolta, hogy kapja az ívet rendesen.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
nagyúr
-
Gsx-rr
veterán
válasz Gergőke88 #191611 üzenetére
Azert ezt ne! Tudni kellene kezelnie a kritikakat
Foleg az o poziciojaban. Nem sajat magat tartja el,hanem az emberek tartjak el ot
Ezt a hangnemet nem igazan engedtek meg meg ismertebb emberek se
Szerinzem most pont bizonyitotta,hogy o is egy budos gyoker
mellekesen erdekelne az eletben merne-e igy beszelni barkivel isRadi: Szponzorok helyeben elgondolkoznek. Ez tobb volt mint egy reakcio a negativ kritikakra
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Erről az jut eszembe, mikor még gyermekkoromban városi pár költözött a falunkba, és ment feljelenteni a szomszédot, mert kukorékolt a kakas. Azt gondolná az embert ez valami vicc, full true story, nagyon megmaradt bennem.
-
válasz Gsx-rr #191609 üzenetére
Rég volt így kiakadva, főleg ennyire. Kiváncsi leszek hogy ez a kettő “ kis “ kirohanása hosszútávon mennyire fogja majd megbélyegezni az életét és munkásságát .
Erre született már egy topic is ahol ki lett ez vesézve ,ha érdekel akkor erre tessék —> [link]A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Gsx-rr
veterán
Mit szoltok szimpatikus Handras lassan vagy a detoxban vagy a dilihazban kot ki?
Szponzorok orulhetnekHogy muzsikal az 5g nalatok?
-
MODERÁTOR
Emlékszem rá, hogy valamelyikőtök használ comply-t az airpods pro-hoz. Most akarok rendelni, és látom, hogy most már többféle van. Van comfort, isolation, professional stb. Melyiket használjátok, melyik az ajánlott?
Hopp, most látom, hogy többféle márkához is gyártanak, és talán airpodshoz nincs többféle verzió.
[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Luck Dragon #191604 üzenetére
Ja most épp LG TV-t gariztat.
De előtte 2 hónapig nem fórumozott.Nekem is hiányzik.
⭐ Stella
-
-
nagyúr
B-L-A-C-K-el mi van? Elég rég szólt hozzá itt a topikban.
-
tboldi
nagyúr
válasz radi8tor #191601 üzenetére
Van ilyen is, de messze van a 12V-os stekker. Mondjuk fixre is be lehetne kotni a biztositektablaba.
A Quad Lockot jelen helyzeteben meg eppen nem talalom tul alacsonynak, de nem bantam volna, ha az eredeti tervem szerint sikerult volna a ket szellozo koze tenni. Bar akkor meg a kabel lett volna rossz helyen, úgyhogy talan megis ez a legjobb megoldas.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest