Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
GALARDO
addikt
Nagyon tolják ezt a Mate 20 szériát, ha beleteszik a kijelzőbe a ujjlenyomat-olvasót én lehidalok. A plakátok ezt sugalják.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
Arcképgyáros
válasz Totheground #164294 üzenetére
Lol, ezt csodálom, hogy engedi az Apple.
-
máyköl
veterán
Sziasztok,
Használ esetleg valaki airpods -ot? (kicsit halott a topikja már)
-
Zjunior
veterán
Jó nem bírtam ki, vettem egy Maxot magamnak.
Nagyon jó méretre i7 plus után megváltás, de ami a legjobban ledöbbentett az a kamera.
Csak Wooooow
Egyáltalán nem nagy a kijelző sőt , még mintha jobb is lenne méretre a design miatt!
440k-t nem ér az tény sőt a felét Kb ...[ Szerkesztve ]
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
Arcképgyáros
Én nettó 235-öt fizettem érte most meg elment 240-ért. Ha most újravenném 200-ba lenne nettó.
5S-t meg amúgy is akartam Faternak a 4S helyére, de most én használom egy kicsit. Ennyi. Nem azért adtam el, hogy 5S-em legyen hanem ha újraveszem ne bukjak illetve + gari.
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
-
Arcképgyáros
válasz XFishboneHUN #164259 üzenetére
10-et adok érte, akkor lesz egy a bal zsebemben is.
-
XFishboneHUN
senior tag
Akinek esetleg kell van egy eladó még fóliás i5s-em asztoszürke 16-os!
Xbox GT: X FishboneHUN | PSN: XFishboneHUN
-
Arcképgyáros
Na megvan a váltás. X-ről 5S.
Elveszik a kezemben ez a telefon, nem fogom sokáig bírni.
-
nitro16
senior tag
Na voltam megnyomkodni mediaba a maxi kinget, hát így élőbe és fogásra vállalhatónak tűnik a méret számomra. Így lehet jövőre mégis csak a nagyobb verzió lesz.
Más: közbe 2 hét várakozás után megkaptam az istyle-tól az új powerbeats3-as készüléket, szavatossági időn belül voltam simán bevittem mindjárt mondta a srác, hogy kapok majd egy újat, így is lett minden. Első ilyen szervízelési élményem volt velük, de teljesen korrektek voltak.
-
aprokaroka87
nagyúr
link
hát a Google-nek is nyilván megéri
Az Apple-nek meg pláne -
MODERÁTOR
válasz Mela Kehes #164251 üzenetére
Próbáld meg safe mode-ban bootolni a mac-et, és úgy csatlakozni.
-
MODERÁTOR
válasz Mela Kehes #164249 üzenetére
Nekem a telefon csinált ilyet. Igazad van, kicsi az esélye ennek. Esetleg a kábel lehet ludas, ha van két eszközöd, akkor van két kábeled is, esetleg próbáld meg a másikkal.
Egyébként inkább tippelgetek, mint értek hozzá, csak úgy vagyok vele, hogy több szem többet lát, hátha. -
MODERÁTOR
válasz Mela Kehes #164247 üzenetére
Próbáld óvatosan kipucolni a telefon lightning aljzatát. Lehet benne szösz, amitől nem tud például teljesen becsúszni a kábel, vagy nem érintkezik rendesen.
-
MODERÁTOR
válasz Mela Kehes #164245 üzenetére
OSX Mojave? Nekem ahhoz kellett egy frissítés, hogy lássa a telefont. Elég sokáig telepítette, mondjuk a gépem nem valami gyors.
-
MODERÁTOR
válasz Mela Kehes #164239 üzenetére
Amatőr kérdés, de fel van oldva a telefon?
Nekem is mac-em van, írjál nyugodtan, próbálok segíteni. -
MasterMark
titán
válasz Mela Kehes #164242 üzenetére
Ja mac azt nem mondtad. Ott nem tudom hogy van, de ehhez hasonlót kellhet csinálni ott is.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
Mela Kehes
addikt
válasz MasterMark #164240 üzenetére
Na hát ezt nem vágom. macOS-en nem tudom letörölni.
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
MasterMark
titán
válasz Mela Kehes #164239 üzenetére
Töröld az eszközkezelőből illesztőprogram törlésével, aztán kerestesd újra.
Switch Tax
-
Mela Kehes
addikt
iTunes nem látja sem a telefonom, sem az iPad-em. (MacBook) Minden volt már újraindítva. Összedugom és semmi. Van ötlete valakinek?
Nem tudtam melyik topikba passzolna, ezért írtam ide.
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz odrif #164233 üzenetére
Modkerben lehet kérni a téma összefoglaló frissítését.
Írd meg próba topikban mire cseréljük. Ha kell a "forrása" az összefoglalónak azt is el lehet kérni modkerben.gyuromoj: ügyes, már az első részben amikor kiválasztotta a kártyát az is irányított volt. A többi már gyerekjáték.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
MODERÁTOR
Ha van egy topik, melynek nincsen topikgazdája, de az összefoglalót frissíteni kellene akkor ebben az esetben hogyan kell eljárni?
20 éve a Prohardveren
-
törölt tag
válasz MasterMark #164231 üzenetére
Az ájfonom.
A kontaktnál a név alatt az ikonok az asszonynál: üzenet, hívás, viber, e-mail
Míg másoknál a Viber helyet, Video van és megjelnik lentebb a Facetime kamera és telefonkagyló ikonnal...Azért nem értem mert neki nincs Viber-e.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz MasterMark #164229 üzenetére
Este nekifutok mégegyszer. Nem értem, hogy miért a vibert akarja használni.
-
MasterMark
titán
-
törölt tag
-
joey04
titán
válasz Gergőke88 #164221 üzenetére
te is jól ismered az itteni moderációs tevékenységet. Nem csoda, hogy ez történt. Sajnos. Ott van tacskó, aki szerintem is fullba tolta a kretént, de őt kiteszik végleg, akik meg szétszívatták, azok meg megúszták kisebb-nagyobb büntivel (vagy azzal sem), mindezt azért, mert ő volt egyedül.
-
Gergőke88
addikt
Lol
Ki lettem rakva az xs topikbol... -
törölt tag
Hogy lehet kontakthoz facetime mezőt adni? Az öcsémnél ott van, az asszonyhoz nem bírom beállítani.
-
.Szaki.
addikt
válasz madgie #164205 üzenetére
Az az igazság, hogy nem vagyok nagy sorozatnéző, sőt TV néző sem, általában akkor tudok meg valami sorozatot, ha valaki mondja, hogy ez annyira jó, hogy még nekem is tetszeni fog.
A Válótársaknál is volt pár gyengusz rész, de jobban lekötötte a figyelmem, a Mi kis falunknál több résznél éreztem azt, hogy ez most elég gyenge volt.
Az Aranyéletet nem ismerem.
-
madgie
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest