Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
zola96
senior tag
válasz .Szaki. #165098 üzenetére
.Szaki.: Ez így igaz, de annó mikor voltak ilyen "diszkriminatív" megkülönböztetések, akár az friss belépőknek akár a már régieknek voltak vele visszaélések. Pl: inkább friss szerződést kötöttek stb. Így inkább egységesen ár mindenkinek ugynaz. Az én olvasatomban és értelmezésem szerint itt nem azt kell érteni a hűség alatt, hogy "itt vagy 30 éve és oké", hanem mivel lehűségelünk 2 évre ezt e kevéske kedvezményt biztosítJuk.
Gergőke88: nekem nem, de megneheziti szerintem a vásárlás folyamatát. Plusz inkább "tartozok" egy normális cégnek, mint egy hiéna banknak. Én félek tőlük.
-
.Szaki.
addikt
válasz zola96 #165095 üzenetére
Nem olcsóbb, de kapsz x% kedvezményt, amit adott helyen le tudsz vásárolni.
A másik pedig az, hogy nem is lenne számon kérve rajtuk az, hogy hol a bónusz, hűséget megbecsülő kedvezmény ha nem ők maguk írnák ezt be a saját profilodba, hogy válassz ezekkel a kedvezményekkel készüléket. Erre egy az egyben ugyanazok a feltételek vannak, mintha most mennél be a szolgáltatóhoz és hoznál ki ugyanolyan csomagban egy készüléket.
-
.Szaki.
addikt
Kíváncsiságból megnéztem a Telenor oldalán a fapados XR-t, mennyiért mérik. Ha beállítom a csomagomat, akkor 232.990 Forintot kérnek érte. A szintén alap X 286.990Ft. Ezek után beléptem a profilomba, ugye már egy ideje lejárt a hűségem, szóval ott van a válasszon készüléket lehetőség és a duma, hogy mi megbecsüljük a hűséget, válassza Bónusz kedvezményes ajánlatainkat! Jól hangzik!
Akkor mondom a kedvezményes, hűséget megbecsülő bónusz árakat:
iPhone XR 64GB: 232.990Ft
iPhone X 64GB: 286.990Ft -
Arcképgyáros
October 30 at 10 a.m. EDT.
Az itt hány óra is? 15:00?
-
TechN7ne
nagyúr
Hát skacok ,az appel tudja hogyan kell a felhasználókat még jobban elvarázsolni.
Szimplán nem érdekel hogy mit tud ,felőlem lehetne benne a 6s hardvere is ,de az összes színből beszereznék egy darabot az egész családnak.Na jó ,a fehéret és a feketét kihagynám.
[ Szerkesztve ]
-
Blaise
veterán
Megnyomkodtam ma az MM-ben az XR-t és a Mate 20 Pro-t is, hát eléggé műanyag mindkettő háza
-
agabe
addikt
Ahh..a tokom kivan istyle elorefolglalos rendszerevel. Csak weboldalon lehet ? Bementem egyik uzletbe ma is (XR-t is tapogattam par percet ujbol), hogy leadjam a gyengelkedo SE-t ami naluk volt vasarolva, erre mutatja a csoka, hogy a neten lehet...mondom ott mar jartm nincs szabad idopont 2 napja. Aszondja het elejen erdemes probalkozni, mert akkor lesznek idopontok. Mi ez a marhasag, hogy most nem lehet akar egy hetre elore is foglalni, holnap meg akar holnapra is ?
-
lacy86
addikt
Voltam most delutan kiprobalni az XR-t.
6S utan valami csoda ez a telefon
Rohadt gyors, szebb a kijelzo. ( amit igy 5 perc utan gyorsba eszrevettem )
Feher szinben volt kint, nekem aznis tetszett ( de a piros szamomra az instant get )Ebbol szerintem vasarlas lesz.
Ez a káva “problema” engem annyira nem zavar.
Eszreveheto hogy vasatagabb / nagyobb mint pl X-nel.Utana atmentem megnezni a Huawei mate20 pro-t.
De ez az android még mindig nem akarja eladni magat Nekem -
.Szaki.
addikt
válasz icecave #165066 üzenetére
Hát ez nem semmi!
Ma két helyen is voltam nadrágot venni, gondoltam hamár ilyen ritka alkalmak egyike van, hogy plázában járok, akkor benézek az iStyle-ba és górcső alá veszem a XR-t, de mind a Mammutban, mind a Westendben tele voltak az almás boltok, szóval inkább hagytam a francba.
-
agabe
addikt
válasz madgie #165054 üzenetére
Azt mindenki elfelejti, vagy csak fogalmuk sincs az egeszrol, de sebaj. Raneznek es akkor latjak, hogy nem is rossz.
Sok nagy kijelzos Full HD amoledes andorid telo megirigyelhetne az elesseget, de most mar mindenkinek amoled kell es minimum FHD.
Nem mondom, sok jo amoledes kijelozoju telefon van mindenfele, es nekem is jobban tetszik x kijelzoje mint az xr lcd-je, de nem a felbontas miatt. Jobb a szinvisszaadasa mar alapbol csak a melyebb feketek miatt, meg egyebek is belejatszanak, de ezt letobben eszre sem veszik. Szurkearnyalatban meg pl. lcd jobb, de azt se fogjak sokan eszrevenni.(#165064) Gergőke88:
Voltam, meg filozok rajta.
Annyi tuti, hogy a kovetkezo minimum XR lesz, de ha kifogok egy jo vetelt esetleg XS max is beugorhat.
Van most HA-n hirdetve 390ezerert 256GB-os XS max istyle maganszemely vasarlas gyari tokkal egyutt a hivatkos aranal (es a szamlan is ez van) osszesen 130ezerrel olcsobban, csak nekem a gold annyira nem maniam. Tok eltakarja igy azzal meg ki lennek egyezve, de meg fontolgatom XR-t foleg ugy, hogy talan jonnek haverom szulei haza nevadabol ahonnan egy XR 225ezer Ft alatt megallna.Egyszeruen sokkal jobb videokat lo az idei szeria sokkal jobb hanggal, a fotok is sok esetben jobbak, es mindig a leheto legjobb kepeket / videokat keszito keszuleket szeretem.
Videoban raadasul minden mas telot lepipal, kepekben meg legjobbak egyike (izles kerdese kinek jon be jobban egyik mint a masik) ezert nem kerdes (sajnos, mert S9 samsung jogal olcsobb lenne), hogy xr - xs-ek kozott lesz a befuto valamelyik.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz lugosi #165061 üzenetére
Neki már egy ideje van, egy először egy LG Gpad volt, amit lecseréltem neki egy 2013-as Nexus 7-re. Droidhoz van szokva, ezt kellene mostmár lecserélni, mert hiába a stock droid, meg a 2 GB ram (ami ahhoz egészen elég volt, amíg kapott frissítést), eljárt felette az idő.
Egyelőre Mini 4 vagy Samsung Tab S3 ami szóba kerül, de majd bővítem.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz icecave #165059 üzenetére
Ha édesanyámnak szeretnék tabletet adni (nem fogok, többször kifejezetten kijelentette, hogy őt se okostelefon, se tablet, sem semmi ilyesmi nem érdekli, ne is próbálkozzak vele), az csak ipad lenne. Elsősorban azért, mert a beállításait és a logikáját ennek a rendszernek tartom jobbnak, másrészt jobban is ismerem, így segíteni is jobban tudnék benne neki. Harmadrészt az általam megvett szolgáltatásokat a családi megosztáson keresztül tudná használni. De mivel nem akarja, ezért felesleges. Hiába van az ismeretségi körben nála jóval idősebb, de okostelefon-használó ember, ő inkább a nyomtatott sajtót és a sima telefonhívást szereti.
-
nagyúr
válasz agabe #165050 üzenetére
agabe: "Kevésbé prémium"? Hát ez elég vérfanos megfogalmazás
Mondjuk nincs ronda nő, csak kevésbé szép, igazad van.
lugosi: Én is sokat netezek, youtube-otok rajta (főleg,hogy asszony bitorolja az ipadot), ahogy észrevettem, egyre több videó alkalmazkodik a "szélesebbsávú"-hoz, így ha belenagyítok,hogy a teljes kijelzőn lássam, egyre kevesebbet vág le a videóból. Ilyenkor zavarna a notch, de ugye itt nincs.
Viszont még mindig tablet dilemmában vagyok, mit kapjon anyukám, droidosok, amik tényleg jók, azok azért 100-nál megállnak, egy új mini (ha lesz), nem fog. Bár most is droidos tabletje van, én azt vallom, tabletben mindig is jobb lesz az Apple (plusz azt nem használja annyit az ember, ott már érezhető az idling fogyasztás előnye).
-
MODERÁTOR
válasz Gergőke88 #165053 üzenetére
Igen, tényleg erősen drágább, erre írtam, hogy valamit valamiért. Egyébként elképesztő, hogy az általam mérlegelt sávban (128-as Xr, 256-os max) az árkülönbség 180k, amiből más telefont vesz, nem is rosszat, sőt adott esetben annak az árát is sokallja. Itt pedig csak különbözet.
Én nagyon sokat használom a telefonom internetezésre, youtube-ra, de megkockáztatom, hogy következőre egy kisebb kijelzőjű telefont fogok venni, mert az árkülönbözetből simán kijön egy ipad. Sőt, ha i8-ig visszamegyek, akkor egy ipad pro. -
MODERÁTOR
válasz Gergőke88 #165047 üzenetére
Értem. Az valóban látható. Nekem még régi szériás telefonom van, annyira nem érzem, de a Max mellé odatéve nagyon szembeötlő valóban. Én is néztem boltban, pont egy Max mellé téve, és az tényleg markánsan látszódik.
Hát sajnos úgy tűnik, hogy ez van, ez ilyen valamit valamiért modell lett. -
agabe
addikt
válasz Gergőke88 #165048 üzenetére
jofogason jobban elmennek a cuccok ugy vettem eszre.
(#165049) icecave:
Ha nem is bazari, de mindenkeppen kevesbe premium a kinezet foleg ha egymas mellett van a ketto, es ez tenyleg foleg a kava miatt van, de allitolag ezt tudtak kihozni a technologiabol. Ha abban is amoled lenne senki nem venne a sima XS-t.
Kulon hasznalva azert kevesbe tunik fel, de ha valaki XR-rol valt XS-re vagy forditva az biztos jo ideig eszre fogja venni.[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
válasz icecave #165044 üzenetére
HA mobil hirdetesek legalabb fele (ha nem tobb) most valamilyen iphone...talan csak X-bol nincs tobb. Nagyon megszaporodtak, es idoben elegge egybeesik az xr megjelenesevel.
Persze tele van nepperhirdetessel ezert ahelyett, hogy az arak csokkennenek szintentartas van meg, de nemsokara esni fognak 8-asok foleg.(#165045) lugosi:
A kava vastagsagara irta, hogy tul nagy.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz icecave #165033 üzenetére
Én néztem a Xr kijelzőjét üzletben, odatéve a Xs Max mellé, nem volt rosszabb a szemmel látható felbontás, azaz nem volt látható a különbség. Egyedül annyi volt látható, hogy a keskenyebb kijelző miatt alapértelmezésben kisebbek voltak a betűk egy szöveges weblapon. Ugyanazokat a cikkeket néztem végig a két telefonon, teljesen rendben volt a kijelző.
-
SÖ
addikt
válasz ittakary #165013 üzenetére
"pont leszarom a BMW topikot és a véleményüket"
"ha lesz kérdésem fogok menni oda"
... És nagy alázattal, miközben itt köpködöd őket, ahogy a többi olcsó János szakadt filléres több éves iPhonokkal rázza a rongyot és esélyük sincs feljebb lépni, miközben megpukkannak hogy mások 2-300k-s doroidot is megengedhetnek maguknak. Persze nekik nagyon össze megy az egojuk ha elhagyják a topikot. Itt lehet fröcsögni, kibeszélni másokat, mert kutya sem olvass ilyen topikot. Nem véletlen hogy a régi tagok közül szinte senki sincs itt, mert konfliktus kerülök a csorda szellemű gátlástalanokkal szembe. Nagyon morbid mikor innen androidos kérdést tesznek fel más helyen, és még normális válasz is kapnak.
[ Szerkesztve ]
-
hdanit610
aktív tag
válasz icecave #165033 üzenetére
iOS12 alatt már van automatikus frissítés, ami ezt megcsinálja a felhasználó helyett, talán csak egyet kell kattintania. Egy nagy segítség pont ilyen esetekre. Az iPad mini4 még mindig eléggé jól seder a 12-vel, de azért én is kíváncsi leszek, hogy frissítik-e jövő héten. Ez a méret nagyon kényelmes, napi melóhoz kiegészítőnek nagyon jó méretű. Környezetemben többen használják i8 mellett.
-
agabe
addikt
válasz whitezo88 #165037 üzenetére
Ja, azt nem art hozzatenni, hogy ar/ertekben a legjobb.
Nem johet be mindenkinek, es aki a kb azonos hasznalhatosagi szinten felul akar pluszt iphone-bol (kijelzoben, es zoom kameraban, sot azert a +1giga ramot se felejtsuk ki) az az xs-ek kozott kell, hogy keresgeljen.
Tobb tesztelo, youtuber is mind azt mondja, hogy ar/ertekben a legjobb iphone sok ev ota, de azert az xs-ek a premium keszulekek.Es ugye ios-en kivul is van elet. Ki mit szeretne. Nem is tul regi galaxy s9-es mar 200ezer hivatalos helyen (MM) es azert az elegge ott van
[ Szerkesztve ]
-
.Szaki.
addikt
iPhone XR: a LEGJOBB iPhone idén! (Magyarósi Csaba)
-
nagyúr
válasz agabe #165026 üzenetére
Hát jó, nem vitatkozom, az biztos, hogy ha lesz még iPhone-om, akkor nem az Xr lesz. A szívem megszakad, hogy 300-ért ilyet kell bámulni, persze akit nem zavar, annak hiába mondom.
Más: várom jövő heti iPad bejelentőket, hátha lesz új mini. 4-est már nem vennék, anyukámnak kellene valami hosszútávra, de eg ysima ipad nagyon nagy lenne neki, mini 4 meg már nem mai csirke. Ok, nekünk is az van, és teljesen rendben iOS 12-vel, de mindig frissítenie kell majd,hogy ne dobja be állandóan neki, hogy frissjtsen,ha lesz új szoft. A beta profilt telepítő 3utools-os megoldás is csak ideig-óráig működik.
-
agabe
addikt
válasz Gergőke88 #165027 üzenetére
Lattam a 7-es hirdetest. Jok a tokok
(#165016) ittakary:
A kocsi szep, es ha jol karban volt tartva (ami mar alapbol jo lehetett ha B-L-A-C-K megvette) aztan mostanaban is foglalkozva vele az a legfontosabb hasznalt kocsinal.
Lehet az barmilyen marka ha karbantartott es idoben megkapta ami kell akkor meg sokaig lehet elvezni a jol mukodo gepezetet.[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
válasz Gergőke88 #165005 üzenetére
Ha te is kiprobalod, es nem jon be szolj. Jo aron atveszem
(#165025) icecave:
A kava nem izgat. X-en se volt vele gondom (persze ott meg keskensebb), es ahogy eloben neztem nem zavart. 8-as iphoneokig bezarolag mindegyiknek legalabb ekkora kavaja volt oldalt es alul felul meg ugye sokkal nagyobb.
Most atmenetileg egy sima 7-es huzom meg magam amig eldontom mi lesz (SE-t vettem az atmenetre, de nagyon merul pedig 95%-os az akksi, es kevesebb mint 250 ciklus van benne tavalyi istyle-os darab szoval megy szervizbe mert raadasul a bluetooth is satnya aztan majd megmondjak mi van vele), de 7-essel hasznalat kozben nincs vele igazi problemam X utan. Az SE-vel azert mar kompromisszumosabb lenne a helyzet, de meg azon is el lehet lenni siman es jo olcso.
Visszaterve a kavara...egy jobban vedo tokban (akar a gyariban) meg kevesbe venni eszre a kulonbseget. Tokkal XS is bumfordibb XR meg nem durva. Sima XS-hez kepest a kijelzo merete jobb ami kb. ellensullyozza nalam a kavat.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Gergőke88 #165024 üzenetére
Most komolyan, csak engem zavar ez a brutálisan vastag káva körben? X-é sem semmi, de ez.... és mint mondtam, akkor is zavart már X-é is, amikor azt birtokoltam, szóval nem alaptalan fikázás. Azt még meg tudtam szokni nagy nehezen, de ez Xr egy vicc ilyen szempontból.
-
nagyúr
válasz madgie #165011 üzenetére
Jut eszembe "tollasdi", azért ez nem olyan,hogy állandóan használod. Viszont amikor kell, előveszed, ott van és baromi jó. Pl. utalásnál minden adatot pikk-pakk kijelölsz és rakod ba bank-appba, vagy jegyzetelsz, amikor valaki hív és le akarod írni, vagy eszedbe jut, leírod, stb. Gyorsabb, mint bepötyögni. Ennyi, nem több.
-
b4zsi-
őstag
Van valakinek tapasztalata az Adidas Terrex cipőkkel? Technikai cipők és drágák is, de nem nagyon találni véleményeket a neten.
-
nagyúr
válasz Gsx-rr #165014 üzenetére
majd biztos használtautóról fogok venni 3as BMW-t valami fuxos cigánytól csak nézd meg, ott a sportkipufogó, az mindent elárul...
kedvesen előre szólok neked: ne erőltesd magad, nem fogod rámerőltetni azt amit gondolsz, úgyhogy nyugodtan csinálj valami más értelmesebbet ma este, mert ezzel a győzködéssel csak dobod a kukába a kalóriákat
Ez az autó amit vettem, jelen állapotban csak tankolni kell, és olajat cserélni benne. Megy és kész.
Ha úgy nézzük 1 millióért vettem, és BLACKnek adtam hogy pár hónap alatt ráköltsön 2-300ezret hogy mindent megcsináljon rajta jelen pillanatban műszakilag 99%-os, szumma 60ezernyi javítás van rajta amit el kell végezni és szinte szalon állapotú lesz...
úgyhogy nyugodtan lehet ezt folytatni és belekötni mindenbe, csak nem érdemes
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Gsx-rr #165012 üzenetére
miért mennék a BMW topikba? benéztem oda mielőtt megvettem volna, érdekes az a topik és annak lakói:
- jampik akik a 20-30millió alatti kocsikat köpködik, tehát a gazdagfiúk
- boyracerek akik matricázással és sportkipufogó meg felni vásárlással kezdik az autóvásárlást
- azok akik 200 LE alatt fapadnak hívják az autókat
stb stbpont leszarom a BMW topikot és a véleményüket, elhiheted
ha lesz kérdésem fogok menni oda, de csak akkor ha végső kétségbeesésben máshol nem kaptam választ, utolsó lehetőségként megkérdezem ott...
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
-
MODERÁTOR
válasz whitezo88 #165001 üzenetére
Nekem csak egy lenézett francia autóm van, amiben pár éve egy akkut kellett cserélni meg egyszer valami szelepet tisztítani. Így mentünk el vele eddig 130e km-t, más gondja nem volt*. De hát az csak egy vacak francia autó ami a közhiedelem szerint nem megbízható, bezzeg a német autók.
*természetesen a kötelező szerviz szerinti cserék megvoltak annak ellenére hogy már nem kötelező, nem garanciás az autó.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest