Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
nord_
veterán
válasz agabe #141157 üzenetére
Azért abban az első 15-20 évben rengeteget lehet félretenni, még akkor is, ha azt mondom, nem teszem be a perselybe, csak annak a felét, amit korábban közös költségként kifizettem.
Kert: nyilván, ahol kert van, ott munka is van. Nekem pl. kifejezett felüdülés, ha az egész napi üldögélés és agymunka után kicsit a friss levegőn mozoghatok.
A kerti medencével kapcsolatban meg csak annyit, hogy vessük össze a családi strandbelépő árával... Amikor már elég meleg volt nyáron, a gyerekkel mindig kellett valami programot szervezni, mert senki se akart a lakásban maradni - költözés után viszont a kert, árnyék, medence, kutya, haverok, elég sok, "mindegy-hogy hova-csak-menjünk-már" programot kiváltott.Nyilván, mindkét lakhatási formának megvan az előnye, és a hátránya is! Teljesen megértem azt is, akinek jó egy lakás. Nekem pl. azért kellett kicsi kert, mert tudom, hogy fél-egy órát nagyon jólesik tenni-venni a ház körül, de másodállásos-félnapos földműves üzemmódot kifejezetten rühellnék. Gyerekkoromban szülők, nagyszülők mellett megtapasztaltam, milyen az, amikor rengeteg a kerti munka - már akkor tudtam, hogy ha összejön a kertes ház, akkor akkora legyen a kinti rész, hogy még azelőtt befejezzem a barkácsolást, kertészkedést, mielőtt elmúlik az élvezet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- E-roller topik
- Gaming notebook topik
- Milyen autót vegyek?
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Poco X6 Pro - ötös alá
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest