Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
GALARDO
addikt
válasz radi8tor #143099 üzenetére
Én az itthoni 10 gigámat használtam kint, le is ment a p*csába. Utolsó nap fizettem elő valami trave&surf csomagra. Hazaérve meg már működött a korlátlan netem. Szóval mindent ugyanúgy lehet használni, csak ne fogyjon el.
[ Szerkesztve ]
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
Totheground
addikt
A camera bump iPad-eken (főleg a Pro-n) csak szerintem a retardság csúcsa? Könyörgöm, ott egy k***a eszköz, amit az asztalra letéve kellene használni egy csomó dologhoz (főleg a pencil-el) és akkor billeg, ha nem teszel rá egy elbaszott case-t? Teljesen komolyan? Nem szeretem elővenni ezt a kártyát, de Steve alatt ez SOHA nem történhetett volna meg.
Vagy a fordítava tölthető egér. Nonsense.[ Szerkesztve ]
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
Arcképgyáros
BP-i forduló megvolt, nem volt semmi gond az úton (csodáltam is) oda vissza 470 km. Elfáradtam.
M7 hazafele káosz volt.
[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
4 nap 250 HSZ. Lemaradtam valamiről?
Na átolvastam. Volt azért itt téma rendesen.
Ja és ez az EU adatroaming tökre megkönnyíti az ember életét. (Waze-hoz használtam)
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
B-L-A-C-K
titán
-
Mister_X
nagyúr
válasz Totheground #143091 üzenetére
Múltkor pont azt számolgattam, hogy még akkor is bőségesen olcsóbban tudnám Japánból berendelni az Apple cuccokat, ha megfogják a vámon, ráverik az áfát és a futárt is kifizetem.
B4-es méretű papírokat (nem office paper) meg az istennek se leltem.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
SÖ
addikt
válasz Totheground #143088 üzenetére
Ó csak 60k? Ennyiből biztos jobb bt fülest is kapsz.
-
Totheground
addikt
Hihetetlen, hogy az AirPods szállítási ideje nem akar 6 hét alá menni...
-
r3dsnake
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #143073 üzenetére
Ja, mindent ad az apple. Tök automatikus a folyamat. Betallozózod az isot, újraindul, felmegy a W10 és felpakol minden drivert. Natív felbontásban nagyon durva. Teszek majd fel egy BF3-at, meg 1-2 kisebb játékot mit kezd vele a HD6100. Úgyis casual játékos voltam eddig, nagy ssd-n elfér a két rendszer, úgyhogy fenn hagyom a macOS mellé.
-
r3dsnake
nagyúr
Felraktam a win10-et is mellé. Hát ennyire jó windowsos notit még nem láttam.
-
GALARDO
addikt
Igen, mondta ez a sofőr is, hogy uberes volt. Tök korrekt volt, mostantól, ha taxi kell, akkor taxify. Most meg Oszkárral megyek haza, hogy eddig miért nem találtam rá erre. Olyan mint egy transzfer, csak épp negyed annyiba kerül.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
SÖ
addikt
válasz B-L-A-C-K #143066 üzenetére
S7-et használtam már jó régóta mikor a mm-ben az iPhone -hoz tévedtem . Mondom megnézem mi változott . Bakker a fogása ragadott meg. Akkor fogalmazódott meg bennem a váltás . Szerintem a kijelző méret semmit nem jelent amíg ilyen kicsi az eltérés . A felbontása meg hogy oled az már igen. Most is azt mondom hogy az s7 enyhe túlszaturáltsága ellenére sokkal természetesebb képet ad, és kevésbé fárasztja a szemet . Én az LCD háttér világítását nem bírom . Nagyon kiváncsi leszek az i8 oledre. Akkor majd belátjátok .
[ Szerkesztve ]
-
nofi
addikt
válasz GALARDO #143065 üzenetére
Legtöbbet Uberesek voltak amúgy. Mióta az megszűnt én is csak Taxifyt használok. Eleve az, hogy tudom a rendszámát és a telefonszáma is könnyen elérhető, sokkal megnyugtatóbb. Múltkor kollégámmal mentünk haza, kiesett a tárcája a taxiban és fél óra múlva a fuvar után már csörgött is a telefon, hogy akkor beszéljük meg a másnapi átadást. Egy taxitársaságnál nem adhatják ki a taxis elérhetőségét, tehát csak akkor éred el a diszpécseren keresztül ha megint dolgozik - ez van, hogy napokba telik, főleg egy esti műszakosnál.
Totheground & r3dsnake
Azt mondjátok már meg - mert még nem volt Macem - de rá van írva valahol a notebookra, hogy nem szabad lecserélni az aktuális OS hátterét? Egyszerűen akárhol feltűnik egy bekapcsolt Mac mindig a gyári háttér van. Vagy ez valami titkos megállapodás?[ Szerkesztve ]
Xbox GT: nozsolt
-
SÖ
addikt
válasz Totheground #143059 üzenetére
Én a baloldalit viszem köszönöm mikor mehetek érte 👨🏻💻
-
B-L-A-C-K
titán
Na ha kapok egy jó csere ajánlatot lehet elcserélem az i7-et egy pluszra. Mindig is elleneztem mert nagy, de már nagyon unom megint ezt az i7-et.
-
GALARDO
addikt
Jópofa ez a taxify, mondjuk némely sofőr túl közvetlen, de nem baj.
[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
válasz Totheground #143063 üzenetére
Akkor inkább ne
-
madgie
titán
válasz Totheground #143061 üzenetére
Végre nem világít az alma (nem is értem, eddig miért kellett ez), szerintem egy Pro gépen a felirat sem kell a kijelző aljára. Amúgy persze, alapvetően egy új MBP kéne nekem is.
Röhögni fogsz, szerintem még egy érintőképernyő elférne rajta... a Pennel jól el lehetne retusásna rajta, ágyban, ölben használva is.
[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
válasz Totheground #143059 üzenetére
Nagyrészt én is. Igen, vagány a kisebb keret a kijelző körül, a billentyűzet meg a szpészgré, de a touchpad mérete szerintem már a tenyér helyének rovására megy, a Macbook Pro felirat meg tutiság, csak semmi keresnivalója nincs ott. De igen, modernebb benyomást kelt, az kétségtelen.
-
madgie
titán
válasz Gergőke88 #143057 üzenetére
Hát, szerintem ez felemás. Nyilván jobb az új billentyűzet, a touch bar is király lehet, a spészgré szín meg főleg, de szerintem a touchpad mérete már a tenyeres pihenés rovására megy, a portokkal meg nehezen tudnék kibékülni, az én igényeimhez kell például az SD olvasó.
A DCI-P3 kijelző papíron nagy királyság, én három éve is wide gamut kijelzőn nyomtam az OS X-et (Dell U2711), jelenleg még mindig overkill... az egész internet az sRGB-re épül. Amúgy a régebbi retina kijelzők is qrvajók, a 2013-as rMBP-m kijelzője is brutálisan jó lett egy kalibrálás után, gyakorlatilag minden (!) jobban néz ki rajta, mint a 120 ezres monitoromon. (és igen, láthatóan jobb kalibrálás után).
Szóval nekem a régi design ia tök jó lenne, mondjuk az új billentyűzettel. De az iPhone-nal is így vagyok, van itthon egy hetes meg egy hatos, a munkahelyi meg egy 5S, messze-messze az 5S tetszik a legjobban (csak írni nem az igazi rajta, azért nem vettem SE-t).
[ Szerkesztve ]
-
Gergőke88
addikt
válasz Totheground #143052 üzenetére
Mióta van ez a design? Lassan 10 éve szerintem. Rettentően elavultnak tűnik az új mellett.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz lacy86 #143054 üzenetére
Köszi! Hihetetlen fura hatást kelt ez a HiDPI kijelző. A Mac kijelzőjén szerkesztettem ezeket a képeket, és nem éreztem vészesen kisebbnek, mint amikor 24"-es monitoron csinálom. Annyira szépen kijönnek a részletek, és akkora felület van az eszköztáraknak, hogy teljesen használható anélkül, hogy azt érezném nyomorgok egy kicsi megjelenítőn. Persze ilyen célra a 15" még jobb lenne, de egyrészt sokkal drágább, másrészt hordozásnál valószínűleg kényelmetlennek érezném.
[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
Itt Münchenben nagyon nagy részt Apple és Samsung pártiak az emberek. Legalábbis amit láttam idén.
Elvétve látni Sony, Huawei, Lumia márkákat.
Igaz nagyon sok törött kijelzős, azokat mondjuk meg szoktam nézni. Csodálkozom is néha, hogy bírnak ilyet használni.
Persze néha belefut az ember a csúcskészülékekbe is, elég drága kiegészítőkkel.
Apple Watch, AirPods, mellé i7/i7+ esetleg még egy Mac/iPad Pro és persze Beats fülesek/fejesek.
Mondjuk annyival jobb itt a helyzet, hogy pont leszarják mid van. Otthon meg pont az ellenkezőjét tapasztalom én is.(#143050) r3dsnake
Szép macsek, fain gép, szép a kert, telefon színe meg ha neked bejön, akkor ennyi.[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
-
nagyúr
Nagyvárosokban én is azt látom, hogy minden második ember felsőkategóriás telefonnal szaladgál, ott nem nagy szám 1-1 iPhone sem, viszont ha az aktuális csúcsmodell van nálad valamiből (Apple-re vetítve ugye i7/i7+), akkor még mindig az a helyzet, amiket leírtunk itt páran. Vidékről ne beszéljünk, hazamegyek a faluba, kb. én vagyok az egyetlen, akinek i7 van a kezében. Kapom is a savat miatta, ha néha elő kell vennem, hogy "Burzsuj köcsög", ami egyrészt csak baráti cseszegetés, de mivel az átlagfizu ott 80k nettó körül van havonta, van ebben más utalás is. Persze az ilyeneket szépen szerényen elengedem a fülem mellett, nehogy már szarul kelljen éreznem magam, mert annyit keresek amennyit.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz mondomén #143044 üzenetére
Elvileg 2016. július 29-ig lehetett ingyenesen Windows 10-re frissíteni. De pl én most megvettem ezt a HP 840 G3-at, és win10 matrica volt rajta, de gyárilag előtelepített Win7-tel ment (sok helyen is így árulják Win7/Win10), de ugye nem tudtam hogy rárakni a Win10et hogy aktív legyen, mert nem volt se Win7 termékkulcs, se Win10, csak egy matrica Win10-zel.
Ezért itt felkerestem a Microsfostot, felhívtak, elmondtam mi van. Küldtek egy linket ahol a gép felfrissítette magát Win10-re, de ugye nekem is szűz kellett, nem egy olyan ami Win7 alatt lett frissítve. Miután a frissítés megvolt így aktív is lett, és olyan a Win10 ha ezek után letörlöm az egészet, és újra rakom szűzén, akkor is megjegyzi az aktiváló kulcsot (kivéve ha új vinyót kap). Szóval innen leszedtem egy programot, ami letöltötte a szűz Win10-et, pendrive-ra rakta (vagy dvd-re is írhatom vele), és erről mehetett is a szűz telepítés, ami aktív is lett utána.
[ Szerkesztve ]
-
mondomén
őstag
Jo reggelt!
Segitsetek mar nekem legyszi. Van egy laptop, amin win 8 van. Eloretelepitett, igy lett vasarolva. Azota ezzel fut, sosem lett ujratelepitve. Szeretnem ujrarakni, de nem tudom, hogy kell e aktivalni majd? Lehet e 10-re frissiteni? Hogyan mukodnek ezek? Lenyeg, hogy szeretnek ra egy szuz rendszert, ha lehet tizest. -
Mister_X
nagyúr
válasz Totheground #143041 üzenetére
Hja, Apple csak a japán piacból meg tudna élni.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
SÖ
addikt
Mivel itt sokszor esik szó a kajából ezért itt egy videó azoknak akik fogyozni akarnak. Azért azt nem tudom miért kap olyan hangsúly a "Himalája " só 😁
A lényeg hogy én már régóta követem ezt a srácot nagyon közvetlen és a téma is lekött. Ez életvitel , életpálya és az országok megismerése . ST22 kamionos élete az alap koncepció . Futás diéta vezetés értek szemléletű európai ország járó az egyterű ember szemén keresztül . Feltételek már vagy 150 videót 50-90 percesek.[ Szerkesztve ]
-
Totheground
addikt
Japánban meg az a fura, ha nem iPhoneja van valakinek.
-
-Ben-
veterán
Nem hiszem, hogy bebeszélnénk. A következő történt kb. 1 hónapja:
Elmentem egy haveromhoz Győrbe egy szűkebb összejövetelre, ahol kb. senkit se ismertem. Nagyjából senkivel se kommunikáltam, nem is akartam, hisz csak hozzá mentem dumálni és nem is terveztem sokáig maradni. Kis idő elteltével hívtak telefonon, elővettem a jet black i7 -et. Innentől kezdve a fiatalabbak bőven engem bámultak végig... Nem képzelegtem, egyszerűen már zavart, hogy mi a f...ért nézegetnek és mi olyan „érdekes”. Ez van, sokaknál még mindig státusz az ájfón és másképp tekintenek arra, aki almás cuccot használ. Pedig röhejes, mert a plázákban is minden második embernél iPhone 5S/SE/6/6S/7 van.. Nincs ebben semmi különleges, mégis vannak emberek, akik másképp gondolják.[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
válasz Blaise #143029 üzenetére
Már nem nagyon. Csak a füles dacjatól függ hogy fog szólni . Ugyan is már úgy oldják meg hogy nem az analóg hanem a digitális jelet küldik át ami nem annyira érzékeny és a fülesben levő DAC minősége határozza meg a minőséget .
Ica
Hallgattam vezetékest igaz régebben de a mellyei borzasztóan "túlszaturáltak" 😁voltak. Az a baj a beast-el hogy rossz a koncepciójuk, nem melyre megy hanem a felső melyeket emeli azért hallasz sok basszust.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Hát ha Te mondod, azonnal el is adom...
BeatsX viszont jól szól, vezetéknélküli mivolta ellenére veri az RHA MA600-amat simán. Plusz az a tény, hogy 30-ért vettem, nem 50-ért, külön melengeti a szívemet. Egyébként érdekes, hogy kb. 90% úgy szidja a Beats termékeket, hogy sosem volt neki, csak ezt olvasta és osztja tovább az igét. Megvan ennek is a közönsége, aki pont erre a hangzásra bukik. Az meg,hogy amennyibe kerül akármelyik, annyi pénzért jobbat lehet venni, ez bizony így van, mint oly sok márka esetében.
[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
Ez a másképp néznek rám mert iphonom van ma már kicsit vicces. Szinte minden kisebbségi kezében 20 év alatt valamilyen iPhone van . Igaz hogy 4-s 5-s kicsit törött csillogó tokban, de iPhone . Mi ebben a különleges . Nem lehet hogy bebeszélitek magatoknak.
Icecave
Amúgy a beats hangja borzalmas. Ha valaki igényes zenét hallgat biztos nem vesz főleg annyiért . Vagy simán nincs tapasztalatod a füles felhozatalban.[ Szerkesztve ]
-
-Ben-
veterán
Srácok, van itt a PH -n vezeték nélküli füleseknek topik?
-
r3dsnake
nagyúr
Nem semmi mekkora élmény ez a MacBook Pro még sima netezgetésnél is. Eddig is gyorsan írtam, de ezen, mint a villám. Nagyon magától értetődő, gördülékeny minden. Használtam már Hackintosh-t, de teljesen más élményt nyújt egy Apple által kiadott hardveren. A kijelző, a billentyűzet, az auto háttérvilágítás, az átjárás iPhone/iPad közt (egyből dobja wifinél mindkettőt anélkül, hogy előbányásznám). Szerintem jóban leszünk. Villámgyors, gyönyörű, kényelmes, és az akku is jónak tűnik. Mondjuk sztem 6-7 óránál többet nem fogok tudni kihozni belőle.
Ja és a virtual 1680x1050 asztalterület 13"-on brutális mennyire jól néz ki, és mennyire kényelmes. Szinte hihetetlen, hogy ugyanekkora notim volt eddig is. Ott mindent fullscreenen használtam, itt meg szépen elvannak az ablakok egymás mellett.
Nagy élmény ez most nekem, pláne egy szétnyúzott ThinkPad után.
-
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #143021 üzenetére
Persze, minden egyes családban vannak dolgok, amiket mindenki máshogy dolgoz fel.
Blaise: Igazad van, régebben, ha látták, hogy fülhallgató van a füledben, nem jöttek oda, most simán megszólít, sőt, ha ugye nem hallom, még elkezd bökdösni... Mondjuk erre van egy módszerem, ha már látom, hogy jön felém és mozog a szája (csak ugye nem hallom, mit mondd a füles miatt), akkor ránézek, és közlöm, hogy "El se kezd, szia", és megyek is tovább.
-
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #143017 üzenetére
Akkor azokkal, akiknél már van gyerek, az ő érdekében maradjanak együtt, vagy mi? Sok évig néztem, ahogy apám és anyám széjjel szekálják egymást, rohadtul berakódott a tudatalattimba. Lehet ők úgy gondolták, ahogy az első mondatban írtam, én meg azt mondom, bárcsak már akkor szét mentek volna, nem csak néhány éve.
Odaírtam, hogy amikor ez történt.... tehát nem mostanában, akkor még kellett kabát.
[ Szerkesztve ]
-
nitro16
senior tag
válasz icecave #143008 üzenetére
Így még nem jártam csak úgy, hogy ültünk a padon 2 haverommal és mindenkihez oda ment a csöves kéregetni amikor meg jött felénk akkor ránk nézet pár méterről és ilyet szól "hát hozzátok biztos nem megyek oda" Haverom meg ki volt akadva, és mondta "mi van már a csövesek is válogatnak"...
Amióta feljárok Pestre suliba azóta tapasztalom mennyi csöves van ott, meg más is. Pont egy hete volt, hogy hajnali 2-kor értem fel a Népligetbe és onnan gyalogoltam a corvin negyedhez és onnan tovább. Aztán néztem csak, hogy 3 méterenként álltak kint a fizetős csajok.... "idősebb korosztály elég szépen érdeklődött is akor", bent városba meg a westend felá ott meg a strici szólítgatta le a csajnak a kuncsaftokat.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Jojo5 #143014 üzenetére
Én azt mondom ha nem érzed jól magad a jelenlegi kapcsolatodban akkor hajrá, ha már lesz gyerek akkor ezt nem teheted meg (vagyis én ezen az elven vagyok), de most még igen.
icecave: Azt már csak így halkan kérdezném meg, hogy ebben a kellemes kis nyárias időben mit keres rajtad kabát?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #143013 üzenetére
Konkrétan akkor mikor ez történt, a kabátomon lévő adidas feliratból vonta le a következtetést (ok, nyilván szépen fel voltam öltözve, stb), ugyanis arra mutogatott. Szerintem azon a szinten már nagyon nem akart tőlem pénzt, azért "kedveskedett"
Blaise: Nem szarozott, rögtön meg is mondta, mennyivel segíthetnél? Komoly. A pofátlanságnak egyébként nincs határa.
[ Szerkesztve ]
-
Blaise
veterán
válasz icecave #143008 üzenetére
Múlt héten a XI.kerben 1 óra alatt négyen is akartak lejmolni tőlem, ebből kettő volt csak csöves
Amin igazán kiakadtam, normálisan felöltözött fiatal srác+csaj sétál el mellettem, majd a csaj odaveti, nincs egy kis apród? Majd kb 10 perc múlva a posta előtt egy fiatal nő babakocsit tolva leszólít, hogy nehéz szituációba került, mert elhagyta férje, adhatnék egy ezrest...
Ez valami újkeletü betegség?
-
nagyúr
válasz Jojo5 #143003 üzenetére
Inkább írtam külön, mert személyesebb a topiknál már, amit leírtam neked.
nitro16: Na az milyen, amikor a csöves b*sz le, hogy nem adsz neki pénzt és beszól, "Pedig látom jól tele vagy".... Szoktam adni, de nehogymár elosztogassam a fizumat, pedig nem lenne nehéz, ha mindenkinek adnék, aki elkezd b*sztatni.
[ Szerkesztve ]
-
GALARDO
addikt
válasz -Ben- #143001 üzenetére
Mostmár nem akartam tovább várni. Nameg a hírek sem voltak bíztatóak.
Sukta: Mint tegnap írtam, az atomszféra. Itt annyival nyugissabb minden, nameg itt az is tetszik, hogy nagyívből lesz@rják kinek mije van. Ahogy icecave is írta, itthon borzalmas a helyzet.
[ Szerkesztve ]
-
nitro16
senior tag
válasz Jojo5 #142995 üzenetére
Én se arra gondoltam, hogy megcsald. Ebben ugyan az a véleményem van mint a többieknek meg neked, hogy akkor a másikkal le kell rendezni a dolgokat és utána lehet lépni.
Az a baj az ilyen melóknál mivel sokat van az ember távol, hosszú távon nagyon sokszor kinyírja a kapcsolatot, mert 2 külön életet élnek az adott emberek. De nem kívánom, az jó ha minden happy.
icecave: Ne már ilyen van, hogy mert látnak egy iphone-t/beats-et és ennyi elég?? Mondjuk ez, hogy mint egy "köcsögre" néznek ez sokszor megvan nálam is legtöbbször terembe amikor az összes rajtam lévő gönc UA meg a füles powerbeats... Párszor már megszóltak, érte de ilyenkor mindig mondom azért hordom mert tetszik/ van előnye meg is tehetem. Nem azért, hogy felvágjak...
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Jojo5 #142995 üzenetére
Én nem itéllek el ezért, mindenkit érnek ingerek, hol jobban,hol kevésbé, és mindenki máshogy kezeli ezeket. Hidd el, az a csaj sem jobb, mint az asszony csak más. Ezért érdekel annyira.... és mindig lesz olyan csaj, aki ezért, vagy azért tetszeni fog, elvégre nem vagyunk vakok... egy kapcsolat pedig pont attól erős és értékes, hogy ezeket el tudjuk utasítani/kerülni, mert annyira számít a másik, akit szeretünk.
7etape: én most kicsit túltoltam az Apple életérzés dolgot mobil fronton (i7-Apple watch - BeatsX). Ami ebben az érdekes az az, ahogy az emberek emiatt néznek rám (pedig nem kérkedem, sőt, igyekszem pont nem azt tenni). Van, akit nem érdekel, van, akin látom, hogy mint egy köcsögre úgy néz rám, meg vannak a "kiscsajok" akiken látszik, hogy csak azért "jönnének velem haza", mert ezeket látják nálam, ami valljuk be totál szánalmas.
Persze, ha nem volna asszony, akit szeretek, már csak kíváncsiságból rámennék ezekreViszont akkor is szánalmas, hogy ennyire látványosan anyagias (meg előítéletes) lett a világ, hogy ezek alapján a legszélesebb körű megítélésben részesülök.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest