- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Tagadja az Apple, hogy eladta volna a Siri által begyűjtött adatokat
- Nagyon nem tetszik az NVIDIA-nak Joe Biden utolsó percre tartogatott terve
- Bejelentkeztek a TikTok amerikai ágazatáért
- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
- Synology NAS
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Elon Musk meghatározóvá teszi a SpaceX-et Olaszországban
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Proxmox VE
- Linux haladóknak
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Milyen routert?
-
IT café
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arcképgyáros
Sikerült rendelni a fiókommal még szóval bocsánat srácok!
Aki megosztotta netalántán a nyaralót az törölheti a megosztást. Sikerült kiadni és köszi még egyszer!
-
Arcképgyáros
válasz B-L-A-C-K #143691 üzenetére
Ha nem tudom aktiválni akkor 2-3 kódot fel tudok Nektek ajánlani.
Más: Srácok ha van olyan ember akinek nem probléma...a facebookos bejegyzésemet amit megosztottam tudná tovább osztani, sürgős lenne. Sajna visszamondták a nyaralók a nyaralást nálunk haláleset miatt, így a jövő hét kiesés lenne nekünk. Most szóltak.
[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
Remélem anyumnak van kártyája, akkor Charge 3 menne is a kosárba. Ha nincs neki, akkor így jártam.
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
nagyúr
Gyelekek elfelejtettem hogy mukodik az offline backup iTunes-szal:
Van rajta vagy 10-15GB kepem videom ami ugye nincs benne az iCloud Backupban: ha gepre mentem akkor csinal egy 15GBkep+egyebsokcucc backupot es tenyleg A-Z lement mindent?
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
nitro16
senior tag
"Coop törzsvásárlói kártyával (ingyen lehet igényelni bármelyik Coop üzletben, ha éppen talál az ember olyan üzletet, ahol még van igénylőlap), itt kell regisztrálni.
A Telekom ezután küld emailben három kuponkódot, amiből a 10.000 forintos tartozékokra felhasználható kupon minimális értékhatár nélkül beváltható. Szóval ha van a közelben Telekom márkaképviselet, akkor ingyen is el lehet hozni a 10.000 forintos fejhallgatót (vagy bármi más tartozékot) személyes átvétellel."Aki gondolja.......
-
Rage47
veterán
válasz gyuromoj #143655 üzenetére
egyik komment:
"Egyébként OTP-s ismerőstől tudom, hogy az OTP már dolgozik az iPhonos mobilos fizetesen (androidon ugye már megy a Simple alkalmazasból az NFC-s fizetés), tehát egészen biztos hogy előbb-utóbb lesz Apple pay Magyarországon is."szerintem nem Apple Pay-en dolgoznak, hanem valami belsős megoldáson, mint a Simple appos androidos fizetés
-
nagyúr
tegnap esti étteremben egyik csajszi gluténérzékeny volt, meg is kérdeztük, hogy a levesben van e liszt - glutén? Választ is kaptunk: nincs. Majd amikor kihozták a levest, hatalmas nagy galuskák, nokedlik voltak benne, meg is kérdeztük, hogy ez WTF, mert azt mondták, hogy nincs. Erre a válasz:
- A levesben nincs glutén, csak a levesbetétben. -
GALARDO
addikt
válasz Totheground #143672 üzenetére
Nekem Pest is k*nagy.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
Totheground
addikt
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
GALARDO
addikt
Most komolyan ki lett törölve az utolsó hsz-m? Ha ezt tudom, akkor már linket is beledobtam volna a tiltott gyümölcshöz.
Ui: Bár nem mintha ez a sóher banda lenne a célközönség.
[ Szerkesztve ]
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
B-L-A-C-K
titán
válasz radi8tor #143662 üzenetére
Én nézem, de ezeknek meg is van az oka...
"Nem olyan mezben/dresszben versenyzett, mint a váltó többi tagja"
Már elég régóta építi a saját cégét, ezt a mezt is ő tervezte és árulja, egy csomó minden mással, így azért ez volt rajta most is.
"végén mikor mentek egy kört a lányok ő tök ellenkező irányba indult (magát ünnepeltetni)"
Neki másik irányba is kellett menni, mert egyből utána volt a bronz érme díjátadója, a többi lány meg ment riportot adni, így ezért nem együtt mentek.
[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
Követitek a vizes VB-t?
Feltűnt ma nekem a 4x200m női váltónál, hogy Katinka tök más utakon jár. Szó szerint is meg átvitt értelemben.
Nem olyan mezben/dresszben versenyzett, mint a váltó többi tagja, végén mikor mentek egy kört a lányok ő tök ellenkező irányba indult (magát ünnepeltetni). Meg a váltó többi tagján is látszott, hogy annyira nincsenek oda érte. Nem nagyon ölelgették meg a futam végén se...⭐ Stella
-
B-L-A-C-K
titán
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
agabe
addikt
válasz -secret- #143647 üzenetére
Nem nagyon ismerem a VW-ket, ezért nem is tudom mennyire ajánlott vagy sem őket ilyen 13-14 évesen megvenni, bár mindig igaz, hogy ha az előírt megfelelő karbantartást megkapja bármelyik kocsi az valószínűleg nem okoz meglepetést.
Ha kiskocsit nézel, akkor toyota yarisból az első évjárat (2003-tól faceliftes) eléggé jól bírja a magyar strapát. Polo talán nagyobb valamivel, de ha elég a mérete (csomagtartó kisebb csak yarisban viszont tologatható az ülés ha nem ülnek hátul akkor csomagoknak is hasonló a hely) akkor pl. ezt a példányt meglesném.
Páromnak nemrég vettünk egyet (igaz az 1.5-ös TS verziót ), és igazából nekem is tetszik mert baromi jó vezetni. Persze az 106 lóerővel és 950kg-al már-már sportos, és az ülései is jobbak mint az alap verzióknak, de ha környékeden van egy akkor próbáljátok ki, mert jól sikerült műszakilag is és az 1.3-as motorral már teljesen jó mindenre. 4 felnőtt kényelmesen (tényleg) elfér benne ha nem nyaralni mentek. Típushiba nem nagyon van, max az időnként elromló centrálzár motorok az ajtókban, vagy kiégő izzók, de a futőmű a váltó és a motor is strapabíró meg nem is nagyon szeretnek rozsdásodni.(#143653) Mister_X:
A kaució visszajár ha minden rendben a kéglivel amikor elhagyod.[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
Srácok, egy gyors airbnb-s kérdés, a feltűntetett kauciót ugye visszakapom majd?
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
szekra
addikt
válasz -secret- #143649 üzenetére
Klímát mindenképpen ellenőrizd, típushiba, hogy forró levegőt fúj néha hiába állítod leghidegebbre. Ilyenkor vagy elég WD-40-el megfújni a felelős potmetert, de lehet, hogy cserés (ez ahhoz képest milyen kicsi az a kis motor, olyan drága). Nézd végig az összes kapcsolót, pl. tetőnél a világítást, hogy rendben van-e, mert az is típushiba, körülményes a javítása (érdemes az egészet cserélni, bontóban nézni). Ahogy icecave is írta, elektromos ablakokat csekkold. Itt is figyelj, ha hidegindításnál érzel kartergázt akkor azonnal felejtsd el. Motor hibakód ha ki van gyulladva ne ijedj meg, ha van rá lehetőség olvastasd ki, valószínűleg lambdaszonda lesz. Hirtelen ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
válasz Totheground #143642 üzenetére
Futihoz Garmin okosóra inkább szerintem, aztán mehet egyből Connect-re. Alap okosóra funkciókat meg tudjàk ezek is.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Arcképgyáros
válasz icecave #143648 üzenetére
Ladik dologgal nem mondasz újat, Golf 4-emnél rosszabb nem lehet, annyi, hogy enyémben 1.6-os motor van de ez könnyebb kasztni elég lesz neki az 1.4, úgy sem versenyezni kell.
Amint oda kerül a sor, hogy elkelt a Mazda már megyek is nézni. Ezeket a dolgokat mindenképp meglesem, köszi.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz -secret- #143647 üzenetére
Sok gondjuk nincs ezeknek, enyémben is ilyen motor van. Nem egy "nagy kaland", pörgetni kell, hogy menjen. A futómű lehetne keményebb, nekem kicsit "billegős", hirtelen manővernél "ladik" szindróma van rendesen.
Elektromos ablakemelőket csekkold, illetve nézd meg a kárpitot az ajtókban, van-e feszegetési nyom (kilincsnél lehet megbontani, ott a csavar), mert átlag 5 évente eltörik a bovden tartó műanyag és cserélni kell (nem nagy tétel, 2-3 ezer forint. Csak azért mondom, mert van, aki csere alatt szétbarmolja az ajtókárpitot tartó patentokat és lötyögni fog).
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
-
Mister_X
nagyúr
Tudod a zenét kezelni róla, fel tudod venni a beérkező hívásokat (látod, hogy ki hív), nem csak a headseten nyomod a gombot csörgés esetén, gyors üzeneteket tudsz visszaküldeni (SMS), szól, ha jön értesítés (pl. Twitter, Twitter és Twitter értesítések is a Twitter értesítéseken túl), logol gyönyörűen mindent, látod a naptárbejegyzéseket, világóra beállítható, számolja az "elégetett kalóriákat", pulzust mér meg légzésgyakorlatoztat, ha akarod, vízálló, miegyéb.
Tehát jól össze van rakva.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
nord_
veterán
Sajna ez csak akkor fog kiderülni, ha legalább egy hónapja hordod...
Withings és Mi Band 2 után nálam egyértelmű lett, hogy - bármennyire is kütyümániás vagyok - nem
pálya az okosóra, maradok a mechanikus karóránál. Pedig nagyon akartam Watch-t, de az eszem győzött.
A feleségemnél pont fordítva: nagyon szerette használni a Band 2-t, de az egyrészt eléggé rút kiskacsa, másrészt pl. a karemelésnél pont annyira reagál lassan a kijelző bekapcsolása, hogy az ember már nyúlna a gombhoz. Nála egyértelmű, hogy nem lesz kihasználatlan az óra, a rosegold SE mellé jött a rosegold 38-as Watch. -
B-L-A-C-K
titán
Én most a Mi Band 2-t várom, ez nem elég? Csinál mindent ami kell (ébreszt, értesít, mér mindent), vízálló, aksija ~20 napot bír, nem gáz a kinézete, fillérekbe kerül.
[ Szerkesztve ]
-
Totheground
addikt
Gyozzetek meg Watch vasarlas mellett vagy ellen.
A korulmenyek:
- Jelenleg nem hordok semmilyen karorat, de lehet, hogy nem jonne rosszul
- A nap nagyobb reszeben az iPhone mellettem van az asztalon
- Viszont amikor mozgasban vagyok, a 7+-t nem mindig kenyelmes elohalaszni
- Miota megvan a 7+, nincs hozza armband, szoval a futasokat nem tudom logolni
- A Nike+ amit itt kineztem, kb 100k
- Tervezek beujitani AirPods-tTokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
WestBam
senior tag
válasz B-L-A-C-K #143626 üzenetére
Meteorológiai ballon. Mindig az van a képeken.
Pár éve egyik este mi is láttunk olyat, amire nem találtunk magyarázatot, de abban maradtunk, hogy az is egy ballon volt - ami nyilván kizárt, de repülő sem lehetett a mozgása miatt.
⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐
-
agabe
addikt
válasz B-L-A-C-K #143633 üzenetére
Most jol jott volna a plus zoom kameraja Meg ilyet sem tud ma meg egyetlen mas telefon sem loni csak a 7plus. Igaz nem olyan tokeletes mint dslr-el, de nezegetesre kivalo.
Naja az ujabbtol meg jobb szintet varok el ezen a teren is (zoom kamera is lehet fenyerzekenyebb, jobb processzalas, nagyobb pixelek az erzekeloben stb.) ...meglatjuk mennyire sikerul osszerakniuk az ujjlenyomat olvasot a kijelzo alatt, vagy oldalt lesz-e es nem lesz zavaro, de mas tekintetben azert eleg utosnek kell lennie.[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz madgie #143632 üzenetére
Több fotót csináltam, mindegyiken látszik, és szabad szemmel is jól látható volt, szóval ezt kizárom.
Itt van pár zoommos kép még: 1, 2, 3
agabe: Azt akartam venni most eredeti felállásban, de végül csak nem vállaltam be. Kollégám most vett S8-at, szerintem a mérete a legjobb, remélem hasonló lesz az új iPhone is.
[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
válasz B-L-A-C-K #143629 üzenetére
Akkor barmi
(#143616) B-L-A-C-K:
Tervben volt a plus ?
En sem szeretem a meretet neha, de karpotol az uzemido, a nagyobb meret es felbontas miatt jobban tobb tartalom megjelenitese, es nem utolso sorban a ket kamerat is megkedveltem elegge...mar nem mennek vissza sima7-re mikozben a merete jobb lenne hordozgatni, de erre lesz jo majd az I8 remelhetoleg.[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Szerintetek ez mi?
-
SÖ
addikt
válasz Totheground #143604 üzenetére
Milyet, Seiko-t?😝
-
B-L-A-C-K
titán
Végül megint i7et vettem, egyszerűn a pluszra nem tudtam rávenni magam, zsebembe néztem nem fér él, kezem kicsi nem áll rá...
De így is jól jártam a másik i7 160ba ment el headset+átalakító nélkül, illetve már csak pár hónap gari volt rá. Ez meg zsír új bontatlan (nem refurb) EU-s, független, és 155be volt.
-
Sukta 95
aktív tag
válasz Totheground #143613 üzenetére
sztem se. plane, amikor jelenleg 9x195000-nél tartok, es meg nem vegeztem, es akkor meg ezzel is szivatjak az embert.
www.maon.hu Online marketing. Neked.
-
Cyberpunk
félisten
Szerintetek hol lehet Bp-n nagy választékban cipőt venni? Jordan 4 Retro-t szeretnék, de próba nélkül nem vállalom be.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Sukta 95
aktív tag
válasz Totheground #143606 üzenetére
nekem is szakmai kozep vagy felsofoku kell.
[ Szerkesztve ]
www.maon.hu Online marketing. Neked.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Pro 11 2024 Wifi + Cellular 256GB M4 Garanciális
- Apple iPad Pro 13 Wifi + Cellular 512GB 2024 M4Garanciális
- Lenovo Legion 5, 15'6, Ryzen 7 5800h, RTX 3060, RAM 16gb
- iphone 16 128GB gyári független, új, bontott
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.