Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Az Apple bekérte a független, külföldi (ebay, amerika) vásárlású 5S-t a vásárlást igazoló dokumentumaival.
kíváncsi leszek mit ügyködnek vele
-
törölt tag
válasz r3dsnake #121586 üzenetére
Azért ez már tényleg gáz...
Oké, hogy egy lapos tégeltesttel azért designilag sokmindent nem lehet kezdeni, de baszki lehete pár saját ötletük.
A samsung már "leigázhatta" volna a világot, ha 4-5 éve megkérnek 5-6 olasz ipari formatervezőt, hogy ugyanmár alkossatok mán' valami szépet ebbű' a hasábbú'...
(Ez másra is igaz)
-
w333
félisten
Én nem tudom mi van ... de megint mennek a tűzoltók !
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
r3dsnake
nagyúr
-
-
w333
félisten
válasz B-L-A-C-K #121575 üzenetére
Tényleg nem tudtam ...
Te pedig valahol a kerék suli mellett laksz kicsit beljebb nem ?
Első képen nagyon a látszik a tűzoltó fején hogy ez mi a picsát fotóz itt...
LOL
szerk.
De azért az megnyugtató hogy ilyen gyorsak és hatékonyak ... mondjuk a Tűzoltóság nincs messze, a CBA körforgalom mellett innen vagy 200m -re !
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Laca1212
őstag
Oké..marketing cikk, de nem hülyeség szvsz.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Szomszéd lépcsőházban akció volt.
⭐ Stella
-
B-L-A-C-K
titán
20 kérdés, ami kiakasztja az agyat.
20-ból 1-et tudtam...
-
nagyúr
válasz Rage47 #121559 üzenetére
Szerencsére az állandó megrendelők elég normálisak. Ez is ritka. Mindent megteszek, hogy maradjanak is állandók, max. a projekt változik.
Viszont azokkal csak a gond van, akik mottója a "mindegy, találd ki, csak legyen tuti", valamint akik menet közben találják ki, mit is akarnak, mert ők sem tudják és még sorolhatnám. Mondjuk ezért kell bevédeni magam szerződéssel, aztán kész. Ebből a számpontból jó, hogy hivatalos minden. Mindkét fél által elfogadott és aláírt szerződés nélkül nincs közös munka -
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #121551 üzenetére
Biztos hirdetett
Kali-t pedig sajnálom, hogy elege lett, nekem is sokat segített, főleg telekomos dolgokban. Az embernek sokszor tele a f>sza, de ez minden területen így van. Én is mesélhetnék a pixelb*szó megrendelőkről, arról, hogy bármi nagy változtatást kitalálnak, egyrészt későn szólnak, mert fingjuk nincs a folyamatról és mindezekre rá azt hiszik, bármilyen szintű változtatás van az eredeti - szerződésben foglalt - felálláshoz képest, az ingyen van. Hát persze.
[ Szerkesztve ]
-
Gsx-rr
veterán
-
Gsx-rr
veterán
Hátha valaki ezt vágja! Hogy tudok fizetni úgy Paypal-el ,hogy abból az összegből vonja le ami a Paypal számlámon van? Állandóan a hozza csatolt kártyáról akarja!
Ebay. -
B-L-A-C-K
titán
De írta lecsekkolta....
"Erről bizony,mivel leellenőriztem a Lenovo-nál akkor még nem volt velük gond ezért nem is gyanakodtam,csak négy hónap múlva jöttek a rendőrök és keresték a gépeket"
Ez olyan pl hogy valaki kilopja egy cégtől a bontatlan függetlent 6S-t, te megveszed jó áron, örülsz neki semmi gond vele, a cégnél majd pár hét/hónap múlva adnák ki a telefont, feltűnik nincs meg, jelentik, utána meg nálad megtalálják a rendőrök...Ilyennel nem tudsz mit csinálni.
Ezért mondom mindig olyantól kell vásárolni akinek van neve is, azaz sok poztívja van nulla negatívval, mert ha ilyen is van kártalanítani fog. Most akik megvették Alfától így nem szívják be mert visszafizeti nekik, vagy ad másik gépet, viszont Alfa meg beszívja ugye.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Amúgy azért stimmelt a garancia mert akkor még ki sem derült hogy lopottak, így benne volt a rendszerbe. Ahogy nézegetem elég szép számmal vettek 500 ezer felette Lenovo T550-as notikat is, elég sok károsult lesz, és mind ihat hideg vizet valószínű pénzére.
-
-
nagyúr
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz icecave #121527 üzenetére
Kali PH-s pályafutásának vége (önszántából), nagyobb esemény nem volt.
Mondjuk ahogy látom folyamatosan jelen van (pedig csak azt írta néha néz rá ), csak nem ír.
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
Ja megint én vagyok a fasz. Rugózzatok csak rajta.
-
SÖ
addikt
válasz B-L-A-C-K #121520 üzenetére
Hát ez az. Néztem csak a garanciara tér ki. Sorozatban ilyen 0 hsz-es újoncok kérik. A legutolsó azt írta vissza hogy abból derül ki állítólag az alaplap csere.
1 nem írtam sehol hogy alaplap cserés
2 vásárlás előtt lecsekkolhat mindentMódi
Ezzel most sokat segítettél v arra gondolsz h másodreg?
[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
Nagyon leromlott a pH biztonsága. Miért nem lehet ahogy "ne utalj előre " felhívás írni olyat is hogy ne add ki az imei és sorozatszámot sem idegennek főleg újonc 0 HSz-eseknek
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz joey04 #121515 üzenetére
Valami alakul. Majd kiderül mikor lesz megvalósítva.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
joey04
titán
válasz B-L-A-C-K #121512 üzenetére
Igazából mindegy, valakinek foglalkoznia kell vele a ph-tól is, ha valaki nem biztosít nekik ingyen valakit. Nem akarom védeni őket, az évek alatt sokszor kritizáltam a moderációt, néha a hírek/cikkek minőségét, a designt, vagy a MATV-t (hányszor felhoztam mennyire jók azok az adások amikor egy adott témáról hallgathatjuk meg a véleményét az íróknak, vagy amikor mwc, stb előtt és/vagy után beszélgetnek és hogy több kéne belőle, mintsem egy 85. kínai droid teszt, vagy eleve a technikai részt az állandó fókuszzavart, stb), de ebben speciel szerintem igazuk van. F*szomnak se hiányozna ez a fenyegetés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest