Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
SÖ
addikt
Ezt a luxust A csaj zenét hallgat a buszon. YouTube-ot streamel mobilt neten, de nem nézi csak hallgatja, fényerő 100
-
Ragnar95
félisten
válasz Laca1212 #120185 üzenetére
Szerintem elég rossz irányból közelítette meg a kérdést Handras. Egyetértek vele bizonyos pontokban, de a fő problémája, hogy túl sok modell van, ami max számára, mint APR dolgozó probléma, de a felhasználót nem zavarja, hogy többféle szíjból választhat az Apple watchhoz vagy többféle színű iPad van, sőt...
Az elején nagyon szerettem az imagazint, de egyre több a színvonaltalan cikk, aztán ha szóvá meri tenni az ember, még a szerzőnek áll feljebb vagy csak simán törlik a kommentet.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Laca1212
őstag
Nem kedvelem különösebben a cikkírót, de ez nem egy rossz iromány.
-
-
w333
félisten
válasz radi8tor #120164 üzenetére
Teljesen mindegy hol állsz ... a sok paraszt úgyis rárúgja az ajtót
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
-
w333
félisten
Vissza a jövőbe ... mondtam hogy sz*rul mutatja a kijelzőidőt is
Tessék 14:24 perc, majd aztán 16:13 perckor
Hová tűnt 9 perc ?
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
nagyúr
mennyire gáz már hogy Watch app már van instagramból, de ipad app még így 5 év után sincs
-
lacy86
addikt
Lehetetlen kuldetes nagyon allat
PRO4-en megy -
Arcképgyáros
Ki mit vett anyukának?
-
madgie
titán
válasz agabe #120152 üzenetére
A Full HD is elvileg "jobban érzi magát" ezzel a 12 MP szenzorral (az pixelpontos négy pixel-egy pixel átméretezés miatt). De amúgy értem, mit akarsz mondani, csak a 4k kötelező feature lett, az meg baromi jól mutat (főleg a kockafórumokon), ha a teszteken éppen akkor az adott cucc a legjobb. Magát a 4k-t amúgy már nem lehet megkerülni, ha 30 fps, ha 60 (vagy akár csak 24), abban forgat már minden előrelátóbb videós (nem profi filmkészítésre gondolok, az más téma).
-
agabe
addikt
válasz madgie #120151 üzenetére
Haat..a minel jobb 4K minoseg de csak 30fps-en szerintem egy olyan allomas amire kesobb azt fogjuk gondolni minek kellett az.
Nem veletlen, hogy a rendes 4K szabvany 60fps-t tamogat tv-ken is. 60-hoz kepest 30fps sokkal zavarobb, igy altalaban 6S-el sem 4K-zok, hanem 1080p 60fps-t hasznalok, es sokkal jobb az osszhatas.[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
válasz agabe #120150 üzenetére
Szerintem a mostani generáció a minél jobb 4k videó minőségre ment rá, ezért is nyomja mindenki a 12 megapixeles szenzort (az ad 16:9 cropban pont akkora képméretet, tehát nem kell átméretezni a 4k-hoz, szép éles eredményt ad). Kíváncsi leszek az idei új telefonokra, remélhetőleg ott már a fotó részleg finomhangolása jön majd.
-
agabe
addikt
válasz r3dsnake #120148 üzenetére
Azt tudom mondani erre, hogy S6 tud elesebb leeni, de 6S gagyi ? Nem hinnem.
S7 sem olyan eles mar egyszeruen a kisebb pixelszam miatt, de 6S-nel vmivel elesebb ha jol lattam tesztekben, viszont ha ez az elesseg a fontos, akkor ott a nexus 6p, vagy 5x (5x-bol kettot is veszel a galaxy vagy az iphone arabol) amik elesebbek az S7-nel noha videoban nincs semmi stabilizalasuk igy abban meg rosszabbak, de allokepnel elessegben es sotetben is S7-el versenyeznek, bar nappal neha kicsit sotet es hideg a keszult kep.
Hat igen, van reszleteiben es osszessegeben is jobb kamera az I6S (es az SE) kamerajanal, de nem nagyon gagyiznam le -
agabe
addikt
válasz B-L-A-C-K #120098 üzenetére
Semmi gond ezzel a keppel...ha valakinek nem tetszik ugyanezt kell loni mas keszulekkel is, es azokat hasonlitgatni.
Jo fenynel kulso felveteleken mar eleg regota nincs sok valtozas (6S, SE kameraja sem jobb mindig mint a korabbiak), de ha kicsit kevesebb a feny akkor bizony sok kulonbseg jon ki, es nem csak allokepet erdemes nezni, hanem pl. a video minoseget es stabilitasat is amiben I6 mar sokat lepett elore a korabbiakhoz kepest (60 fps 1080p-nel kiralyabb szerintem mint 4K 30fps-el) ,6S pedig megfejelte par aprosaggal. -
radi8tor
MODERÁTOR
⭐ Stella
-
lacy86
addikt
Skacok!
Akinek Digije van, az hasznalja a ceg altal adott routert?
vagy egybol a "sajatba" van rakotve a bejovo kabelre? -
-
r3dsnake
nagyúr
Nem csak hívásra, hanem bármilyen értesítésre beállítható, van benne rezgőmotor is.
Ezen felül együttműködik ezekkel a fitness appokkal: Runmeter, Walkmeter, Cyclemeter, Wahoo Fitness, Runtastic, MapMyRun. Nekem ebből mondjuk csak a Runtastic a lényeg.
Elindítható, leállítható vele a sport activity, látod realtime a távot, időt, sebességet, rezeg, ha kikerült a telefon a hatótávból, irányíthatod vele a zenelejátszást, hangerőt is, meg tudod csörgetni róla a telefont, ha nem találod.
És önmagában is egy teljes értékű klasszikus G-Shock (szerű) óra. Az ébresztót, időt is telefonról szinkronizálja fel, de kézzel is állíthatod rajta.
2 évet írnak rá, gombelemmel, napi 12 óra bluetooth kapcsolattal. Ha felét hozza, már örülök.
Szerintem epic kis cucc, főleg ennyiért. Régóta kinéztem már.
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
válasz Laca1212 #120114 üzenetére
A kép tartalma és minősége két külön dolog. Ráadásul az utóbbi nem BLACK-től függő tényező. Elnézést, hogy egy iPhone topicban véleményezem egy iPhone képét, amire váltani tervezek. Ha BLACK nem vette magára, te miért teszed? Ettől még nem lesz kevésbé szeretnivaló a kutyus és ugyanúgy jólesik, hogy dobott képet. Ettől egy teljesen független dologról diskuráltunk.
-
Arcképgyáros
Ha hívok valaki és hangpostát kapcsol, persze nem beszélek hangpostára utána ő látja, hogy hívtam?
[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
válasz r3dsnake #120100 üzenetére
Az 5S-nél szerintem azért bőven jobb képeket csinál, de semmi extra sajna. :/
Ez még mindig nem az a kamera amire azt mondanám, hogy húha na ezért már érdemes cserélni. Egyelőre csak az akkuidő, de az nagyon. 11-kor vettem le a töltőről és 50%-on vagyok...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest