Új hozzászólás Aktív témák

  • -secret-

    Arcképgyáros

    Légyszíves akinek faszságot van kedve hozzá fűzni az inkább le se írja!

    Na, ugye van egy lány aki nagyon régóta barátom. Már írtam róla, februárban elmondtam neki, hogy kicsit több mint barátság. Akkor nagyon tekerte a fejét meg minden, hogy nem szeretne elrontani egy ilyen barátságot blabla.

    Na mindegy beszerveztem egy másik lányt hadd féltékenykedjen, nem kellett sok idő másnap már egyből levágtam mivan. Kijött hozzánk csomószor, ő keresett. (Közhely, de amikor én közeledtem ő távolodott, azóta meg ő közeledett idézőjelesen/tudatosan én távolodtam.)

    Aztán múltkor írtam neki, megyek XY helyre (oda valós a másik lány is meg oda szoktam járni edzeni) Na mindegy nem válaszolt utána, megkérdeztem, hogy "zavar a dolog? akarsz válaszolsz akarsz nem", annyit írt vissza "szerintem nagyfiú vagy már és el tudod dönteni kivel akarsz lenni" erre írtam én majd holnap elmesélem. Rákérdett az azutáni nap (múlt héten). Elmondtam neki te kellesz meg szerintem féltékeny vagy, nem adott igazat csak húzta a száját, aztán hazavittem ott előttük szokott kijönni mindig a lelkizés, elmondta szeret meg sosem voltam közömbös számára de ő igazából ez a barátság ami kettőnk közt van sokkal többet jelent, mert ha belekezdünk a kapcsolatba ezt már csak rombolni lehet. Ok, vége a beszélgetésnek szia.

    Most, egy hete feltűnt, hogy írogat egy másik sráccal, elmondta, hogy ezzel a másik sráccal már volt együtt 28x átbaszta a fejét meg minden, lényegében ennyi volt a beszélgetés, én meg kitálaltam neki mindent őszintén, hogy nincs másik lány meg csak azért volt, hogy féltékenykedjen meg minden, persze kaptam a választ, hogy "letépném most a fejed legszívesebben" meg ilyenek. Na mindegy. Meg mondtam neki ugye egy hét múlva balcsi, hogy ha ebben a pillanatban sem tudsz választ adni akkor egy hét múlva sem fogsz tudni, de ő igen igen adok választ. Aha.

    Tegnap találkoztunk...közben sokszor hívta egy olyan szám ami nincs lementve a telefonjába, válasz először "szia, 10 perc és otthon aztán csacsogunk". Hazavittem, ott vagyunk ház előtt megint hívja "szia igen látlak". Motor indul elmegy mögöttünk egy autó, hát mondom most ide fogod adni a telefonodat és én beszélni fogok a másik gyerekkel egyből levágtam ugye, hogy ő az. Odaadta tali megvolt minden megbeszéltünk mindent, hogy ővele is azt csinálja 1 hete amit velem 3 hónapja miket akar, persze elmondtam mindent én is neki, tök jó arc volt a srác de hát vetélytárs. Visszamentem lánnyal beszélgetni, én megmondtam neki, hogy ha nemleges választ kapok akkor engem elfelejthet, itt nincs már mit folytatni, ez már akkor el lett baszva (a barátság része) amikor én elmondtam neki, hogy többet érzek. Egy hetet adok neki, másik gyerek is, döntenie kell. Persze sírt mellettem, hogy nem tud választani már mást nem tudtam érvelni meg már a srác ellen sem ellenérvelni. Mondjuk én mindig azt mondtam neki vagyis most a napokban, hogy aki átbaszott 28x az át fog 29x is...erre annyit mondott most, hogy az én szavamnak jobban hisz mint a másikénak. Kibaszott szar helyzet, imidzs huss...padlón. Ja meg még ez az üzenet jött éjszaka.

    Bocs ismételten a sírásomért.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák