-
IT café
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
PetiBlasteR
csendes tag
Sziasztok!
Buék!
az lenne a probléma, hogy ha külföldre utazom (roaming) akkor a telefon úgy dönt, hogy csak a telefonszámot jeleníti meg, és a hozzátartozó nevet meg nem. Esetleg volt-e már valakinek ilyen probémája, vagy tud-e valaki segíteni a probléma megoldásában?
GY.I.K.
- igen a telefonban +36 -al vannak a számok írva
- igen próbáltam sima 06 -al is
- azt nem próbáltam, hogy elmentem újra azt a számot aminek nem írta ki a nevet.
- 6.0.1 ezen is csinálja
- 5.1.1 ezen is csináljaköszönöm.
[ Szerkesztve ]
Before I would hurt a child, I would slit my wrists.
-
PetiBlasteR
csendes tag
Azt senki sem tudja hogy külföldön miért nem képes a 4s kiírni a nevet a hozzátartozó telefonszámhoz bejövő hívásnál?
[ Szerkesztve ]
-
PetiBlasteR
csendes tag
válasz Brumi˘ #24785 üzenetére
Akkor mi értelme van annak, hogy kikapcsolja a wifit? Hogy tudj taktikázni azzal, hogy kikapcsolod a 3g-t is és akkor nem merül annyira?
Ez nem tűnik elég "Apple"-esnek. (bár a 4es széria óta elég sok olyan dolgot csinálnak ami nem egyértelmű szvsz)
-
PetiBlasteR
csendes tag
Nyílván a 3G-s mobilniternetre gondoltam, elnézést aki félreértett.
Elég furcsán energia takarékos, ezt meg tudnád magyarázni konkrétabban?
Én teszteltem úgy, hogy csak wifire csatlakoztam (nem volt 3G hálozatom) és készenléti állatpotban hagytam elég sok ideig, és csak aktív állapotban volt képes frissíteni az internet igényes appokat... lehet valami beállítási hiba akkor?[ Szerkesztve ]
-
PetiBlasteR
csendes tag
válasz ferikek #25199 üzenetére
Nekem is ilyen problémáim vannak, de nekem 20% nál szokott gyorsan lemerülni, ami azt jelenti, hogy ugrik 15%-ra pár perc múlva 1% pár perc múlva meg kikapcs. Utána meg kell neki jó 10 perc töltés mire újra bekapcsol de akkor már 10%-on van.
Szerintem ez akku hiba ...[ Szerkesztve ]
-
PetiBlasteR
csendes tag
-
PetiBlasteR
csendes tag
válasz subaruwrc #25671 üzenetére
Ne cseréld.
Szerintem tökéletes az aksid, enyém ennél sokkal rosszabb !Sajnos nem töltöttem fullra reggel csak 95%-ra, így nem tudom megnézni hogy mennyit használtam, de 71%-on vagyok úgy, hogy csak a facebook meg az emailek használják a netet készenlétben, és kb fél órát használtam másra (Shazam, sms)
[ Szerkesztve ]
-
PetiBlasteR
csendes tag
Ha IMAP-os a fiók akkor csak letörlöd a szerverről (lehetőleg olyan helyen ahol ki tudod jelölni az összeset egyszerűen) és el fog tűnni a telefonodról is.
Ha POP-os a fiók akkor letörlöd a szerverről (lehetőleg olyan helyen ahol ki tudod jelölni az összeset egyszerűen) és utána letörlöd a telefonodról a fiókot, majd visszarakod.
Ezek a megoldások csak akkor jók ha már nem kellenek ezek a mailek, és nem csak a telefonodról akarod törölni ! (persze előtte lementhetsz mindent máshova, úgyhogy még meg is maradhat, ha fontosak) asszem kicsit túlbonyolítottam
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest