-
IT café
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomio
tag
válasz r3dsnake #105167 üzenetére
Ez azt is jelenti, hogy amíg androidon Viberen kapok egy képet, az ott van a Galériában is a Viber nevű képkönyvtárban. Addig iOS-en ezt csak Viberen belül látom?!? A kép az _enyém_ és nem tudom csak alkalmazáson keresztül kezelni???
iTunes nélkül nincs is élet? Ha nem teszem föl, akkor nem tudok normálisan fájlt feltenni a telóra?
Ha BT-n kapok valamit, az hova kerül: "Publikus könyvtárba"?Kicsit ijesztő elsőre.
Linux, BSD, ReactOS, MenuetOS, Haiku-OS, Syllable... Van még több is! distrowatch.com/
-
tomio
tag
válasz Ragnar95 #105166 üzenetére
Értem.
Az androidom se rootolt. Mégis egész jól látom a fájlrendszert. Mármint amennyire kell.
Itt tudom, hogy jól be leszek zárva, de majd meglátom zavaró-e ez. Nem bizgerálni, használni akarom, de azért jó ha van lehetőségem _saját_ adatot kinyerni ha szükségem van rá.Linux, BSD, ReactOS, MenuetOS, Haiku-OS, Syllable... Van még több is! distrowatch.com/
-
tomio
tag
válasz catroot #105156 üzenetére
Igen, nem telefonbeszélgetés-rögzítésre kell, hanem előadás felvételre és láttam is ilyesmit más készülékén futni. Majd meg is kérdezem a csoporttársat hátha az vmi free app, de ha gyári akkor úgy is felismerem
Linux, BSD, ReactOS, MenuetOS, Haiku-OS, Syllable... Van még több is! distrowatch.com/
-
tomio
tag
Sziasztok!
Ha andriodról (4.0.4) térek át egy egy iPhone5-re (első iPhone ) akkor mik a kezdő lépések?
Legfőképpen a Viber érdekel? Onnan át tudom vinni a beszélgetéseket? Ha vissza akarok nézni egy 3 héttel ezelőtti témát, mert most lett aktuális akkor megy az, hogy visszamásolom az e-mailre elküldött zip-et? Mert ugye Viberben van: Üzenetnapló elküldése e-mailben. De van lehetőség iPhone-on ezt a fájlt szabadon bemásolni a megfelelő könyvtárba? (Mondjuk az párszáz kbyte, míg a megfelelő könyvtárban van egy többmegás zip)
Továbbá egyáltalán az új telepítéskor kapott kód, az új aktiválás lehetővé teszi-e, hogy azonos SIM/telefonszám mellett ott folytassam ahol abbahagytam ugyanazon partnerekkel?SIM->nanoSIM Telekomnál egyszerű így 2015-ben?
Utóbbi időben önálló készülék híján a telefonom a diktafonom (Tape-a-Talk), iPhone appot tud vki ajánlani?
Hasznosabb OFF-LINE appok is kellenének: fájl-kezelő, offline-térkép...
Egyéb iPhone-újonc tudnivalókat is szívesen fogadok.Linux, BSD, ReactOS, MenuetOS, Haiku-OS, Syllable... Van még több is! distrowatch.com/
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini PC
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Úgy tűnik, hogy mégis elkészül a '83 című taktikai FPS
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Assetto Corsa EVO
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- iPhone 11 Pro / 64GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen / Rossz FaceID (270)
- Samsung Galaxy s22+ 8/256Gb új állapotú.
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3 hetes iPhone 15 black 256GB független új állapot, 3 év garival
- IPhone 14 Pro max 128GB gyári független megkímélt akku 95%!!! 12 hónap szavatosság
- Samsung Galaxy S24 FE 128/8GB - Bontatlan
- Újszerű Samsung S24 Ultra 12/512 GB Titánfekete Garancia: 2027.01.22.
- MacSzerez.com - iPhone 11 / 64GB / Space Grey / Garanciában cserélt új készülék! / Apple Garancia!
- Eladó/cserélhető szép állapotú iPhone 13, 128 GB, fügetlen, Apple gari 2025.12.10
- iPhone 13 Midnight 128GB Új! 1 év Apple garancia! Független!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest