- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Synology NAS
- Proxmox VE
- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asustor NAS
- Az AMD készen áll, hogy elindítsa a chipgyártást a TSMC arizonai gyárában
- Nem landolhatnak SpaceX rakéták a Bahama-szigeteken
- Milyen routert?
-
IT café
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
válasz
Rhino82 #292676 üzenetére
Szia. Én S22-esről váltottam. A sebesség a kettő között észrevehető, de...! Az S22-esben Exynos chip volt, ami miatt több probléma is adódott azzal a készülékkel, plusz makró mód nem volt. Az S23-asban viszont Snapdragon van, ráadásul kicsit módosított változata. Abban már nem jelentkezik sem a belassulás, sem a gyenge térerő probléma, és igen gyors is. Az akksi ideje is sokat javult, makró mód továbbra is kaki. Tehát ha neked csak ezek a problémáid voltak/vannak a Samsunggal, akkor nem éri meg váltani.
-
bbendre
őstag
válasz
Rhino82 #292676 üzenetére
Szia, én váltottam. Igaz Pro Max-ra, de már nem tudnám elképzelni, hogy visszamennék Samsungra. Nagyon elégedett vagyok az iPhone-al. A feleségem is átállt, de neki kb mindegy, hogy milyen a telefon.
Az OS-en sokan "elvéreznek". Ha egy stabil telefon kell akkor nyugodtan válts.
Ha szeretsz 100 dolgot beállítani. AOD-t használni. Testreszabni valami minden nap (pl edge lighting vagy a beúszó értesítések) akkor fontold meg a Pro-t is
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 101 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest