- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Még ebben a hónapban megbüntetheti az EU az Apple-t
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Proxmox VE
- Microsoft Excel topic
- AliExpress tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- ASUS routerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gmail
-
IT café
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz V.Stryker #229337 üzenetére
Igaz, hogy nem egy simes módban, de hátha hasznosak az alábbi infók.
Két telefonban van telekomos előfizetésem. Az egyik egy Xr, ahol e-sim a telekomos, a fizikai kártya másik szolgáltatóé. A másik telefon egy 6s Plus, ahol fizikai kártya van ugye és szintén telekomos.
Én azt tapasztaltam, hogy azonos helyen (akár épületen belül azonos ponton) az e-sim esetén a térerőt jelző ikon pont ugyanakkora térerőt jelez az e-sim esetén, mint fizikai sim esetén a másik telefonban. Így én azt gondolom, hogy önmagában az e-simből eredően nincs különbség e téren, de persze ez nem egy pontos mérés amit leírtam, csak egy tapasztalat. -
lugosi
MODERÁTOR
válasz thegrinder16 #229480 üzenetére
Ez jó kérdés, nekem is az lenne az első tippem hátha egy kis idő után elfogadja újra a biometrikus feloldást az a jegyzet.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz BUZZLGHTYR #229580 üzenetére
Ez cserélt akksi? Nem lehet hogy nem gyári akksi és valami gond van vele?
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz timelord1987 #229585 üzenetére
Nem lehet, hogy már nem elérhető az adott alkalmazás?
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz BUZZLGHTYR #229587 üzenetére
Próbálj meg egy teljes visszaállítást, de ha nem gyári az akksi akkor bármi lehet.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz BUZZLGHTYR #229596 üzenetére
Sajnálom, hogy ez megesett veled, de ha nem gyári alkatrésszel szerelték, az okozhat ilyet sajnos.
Esetleg vidd be egy hivatalos szervizbe, hátha tudnak segíteni, remélem lesz valami jó ötletük. Legrosszabb esetben egy gyári akksicsere. -
lugosi
MODERÁTOR
válasz BUZZLGHTYR #229619 üzenetére
"lletve ha csatlakoztatom a töltést a telefonhoz, azt irja, hogy 41% feltöltve, nem azt irja, hogy töltődik"
Ezt is szokta írni, ha töltőre teszed, nem is azt, hogy töltődik...
Nekem gyanús, hogy ha korábban 40%-on volt, most meg 41-en úgy, hogy újraindítod, meg ki-be húzogatod a töltőkábelt, akkor tölt az, csak nem azt írja ki, amit te szeretnél (tehát azt frissítés előtt se írta ki, hogy töltődik, hanem azt, hogy x% feltöltve, ha a töltőt csatlakoztattad).
[ Szerkesztve ]
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz DonThomasino #229911 üzenetére
Nem állítható külön a két SIM csengőhangja.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Keef_Lee #229909 üzenetére
Én az ios támogatás és az appok, valamint a sebesség miatt gondoltam. Másodtelefonnak használok egy annál eggyel újabb 6s plust és a sebesség már ott is érezhetően más mint az újabb modelleknél.
Ha viszont a +1 év a cél akkor egy nagyon minimális ráfordítást még megérhet. -
lugosi
MODERÁTOR
válasz FrankMonzano #230015 üzenetére
Igen. Csak a telefonon választható, hogy rajta legyen-e a teljes méret, a felhőben mindkét esetben fent van.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz FrankMonzano #230022 üzenetére
30-40 gigás ios frissítés még nem volt. Néhány giga szokott lenni. A frissítés letöltési méretén kívül kell még plusz hely a telepítéshez is.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Razzul #230094 üzenetére
Tudom, hogy csak poénból írtad, mégis válaszolok rá, nem is elsősorban neked hanem inkább közérdekűként.
Az elmúlt időszakban elmentünk abba az irányba, hogy mindenféle dolgot elkezdtünk beletenni az összefoglalóba. Ezt már nem fogom beletenni és a jövőben nem is fogok minden csip-csup dolgot, ami nem oda való, betenni az összefoglalóba, két okból. Egyrészt azért, mert az összefoglaló nem a topik backupja, másrészt azért mert szomorú de úgysem használja senki az összefoglalót, mint ahogyan a fórum keresőjét sem. Számos információ megtalálható az összefoglalóban és a fórumban is rengetegszer elhangzott, így akár az összefoglaló megnézése akár egy keresés a fórumban kiadná, de egyiket sem használják így megkérdezik újra és újra. Ezért ezt és más hasonló dolgokat sem fogok betenni az összefoglalóba. -
lugosi
MODERÁTOR
válasz burgatshow #230118 üzenetére
Mire gondolsz konkrétan hogy kéne szabályozni? Hogy el kell olvasni az összefoglalót? Vagy hogy a töltés témáról tilos írni? Szerintem egyik se menne.
-
lugosi
MODERÁTOR
Apple One előfizetés meglévő iCloud tárhely előfizetés esetén, hátha hasznos valakinek:
- ha az Apple One előfizetésben több tárhely van, mint a jelenlegi iCloud drive tárhelyedben: a fennálló iCloud tárhely előfizetés lemondásra kerül és refundot kapsz, az Apple One tárhelyet fogod használni a továbbiakban,
- ha az Apple One előfizetésben lévő tárhely egyenlő a meglévő iCloud tárhely előfizetés méretével, az ingyenes próbaidőszak alatt továbbra is számlázódik az iCloud tárhely előfizetés, majd az ingyenes időszak lejártával az iCloud tárhely előfizetés lemondódik és az Apple One tárhely előfizetés fog élni tovább,
- ha az Apple One előfizetésben lévő tárhely kisebb, mint az iCloud tárhely előfizetésed, akkor mindkét előfizetés (havidíj) megmarad, és a tárhelyek mérete összeadódik. Ha csak az egyik tárhelyet (praktikusan az Apple One-ban lévőt) akarod használni, akkor manuálisan kell lemondani a külön iCloud tárhely előfizetést (az előző két esetben ez automatikusan megtörténik). -
lugosi
MODERÁTOR
Srácok szerintem én vártam a legjobban az apple one-t, és nem jelenik meg nálam, nem tudom bekapcsolni 😢
[ Szerkesztve ]
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz szabogabor10 #230382 üzenetére
Igen megvolt az is. 4 különböző eszközön próbáltam pedig és nem sikerült.
burgatshow: nagyon valószínű hogy ez okozza, igazad lehet. 2 terás csomagom van. Nem merem lejjebb venni, túlléptem a 200 gigás részt már fotókkal, nem szeretnék velük zűrt. Hátha megoldódik, addig szétnéztem a tv+ filmek között és nem rossz de nem vagyok tőle elájulva. Jelenleg netflixem van, sokkal jobb (most jelenleg) ott a kínálat, annyira nem hajtom ezek után ezt a lehetőséget. Az idő előrehaladtával biztos nagyon felfejlődik a tv+, megnézem akkor.
Amazon prime video van valakinek? Érdemes rá előfizetni?
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz radi8tor #230593 üzenetére
Nekem a laptop usb portjába van dugva az ikeás vezeték nélküli töltő, és tölti a telefont. Ez egy 9 éves laptop, még nem is usb 3-as a csatlakozója. Semmilyen extra jelölés nincs az usb portokon. Más számítógépeken ez nem alapértelmezett?
Kipróbáltam az itthoni laptopon is, ami egy macbook air, azon is tölt, akkor desktop gépen nem?[ Szerkesztve ]
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz baal-amiga #230681 üzenetére
Nekem is volt vele problémám. Javaslatként azt találtam a support fórumon, hogy állítsd be az icloud for windows frissítésének ellenőrzését (van-e új verzió) hetiről napira. Nekem azóta nem volt vele gondom, hogy minden nap ellenőrzi, és mindig a legfrissebb van fent. Próbáld ki esetleg.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz stairmaster #230697 üzenetére
Célszerű inkább azonos apple id-vel használni a vásárlások, illetve különböző hasznos dolgok szinkronizációja miatt (pl. webes jelszavak). Az sms-ek és a hívások, híváslista szinkronizációja ki/bekapcsolható.
-
lugosi
MODERÁTOR
Kint van a 12 / 12 Pro teszt [link]
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz IvI88 #230712 üzenetére
Szia, nem fogjuk tudni megmondani hogy a te telefonodba tett utángyártott aksi a te használati szokásaiddal mennyit bír. Majd ha használod, akkor látod, és pont annyit fog bírni. Igazából nincs nagyon olyan, hogy általános használat. Én általánosságban megcsinálok napi 20-50 live fotót, van aki egy évben se csinál ennyit. Nekem az nem átlagos, neki ez nem. Én nem fb-ozok, ez nem átlagos, de nem tudom, hogy napi hány perc fb az átlagos. Nehéz ezt megfogni, ha merül, töltsd.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Xavius #230716 üzenetére
Nem tudom, hogy nem működik-e ilyenkor, ha te kifizeted a kötbért, elmaradást stb a szolgáltató felé? Hátha akkor feloldják? Persze a szolgáltató nem tudom, hogy szóba áll-e veled, mivel nem te vagy nekik az ügyfél. Írásbeli adásvételi szerződésed van? Esetleg azzal tudnád igazolni.
Egyébként ez egy olyan dolog amit az eredeti eladóval lenne a legjobb lemeccselni. -
lugosi
MODERÁTOR
válasz burgatshow #230732 üzenetére
Ez új infó nekem, eddig azt írták, hogy Apcom-os számla lesz.
Így viszont az elszámolásához nem kell közösségi adószám? (ÁFA miatt.) Charliedrop úgy tudom könyvelő, szóval hátha ő ezt pontosítja.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Még ebben a hónapban megbüntetheti az EU az Apple-t
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest