-
IT café
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
KillerATi
tag
Félig meddig off, és asszem sejtem is a választ, de hátha:
Lehet valahogy javítani az iPhoneok térerején? A belvárosban dolgozom, és sok mélygarázsban, liftben, lépcsőházban, nem hogy mobilnet, egyáltalán semmi térerő nincs. iPhone 14-em van most. Esetleg ha Esimre váltok az számíthat bármit?
Néhány kollégának androidos telefonja van, nekik csomó helyen van térerő, ahol nekem nincs, viszont van ahol nekem van, nekik nincs, szóval nem hiszem hogy droidra váltani megoldást jelentene. Vagy mégis? Esetleg hordjak magammal külső antennás nyomó Gombos telefont? Azok jobban vennék vajon a jelet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Ultimate előfizetések
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest