-
IT café
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balcsix
senior tag
Sziasztok!
Új telefon vásárlása közben vagyok, és elgondolkodtam, hogy kipróbálnám az iOS-t (eddig még csak droidos készülékeim voltak).
Ami az almás mobilokban legjobban megfogott, az a kamera minősége, és a support.
Én egyébként is viszonylag sokáig használok egy telefont (úgy átlagosan 3-4 évig minimum), ezért a hosszú támogatási idő számomra elég kedvező lenne.
Tudom, hamarosan jön a 14. széria, azonban addig már sajnos nem tudok várni a vásárlással, így a 13-ra vagy a 13 Pro-ra esne a választás.
Szolgáltatótól vásárolnám a készüléket, így körülbelül 110k-val lenne drágább a Pro mint a sima (mind a kettő 128 GB-os).
Ahogy a teszteket olvastam a chipset nem hoz túl nagy előrelépést, illetve számomra nem elsődleges szempont az akku-SOT sem. Így a helyzetemben a a kijelző, és a kamera határozná meg a választást.
Ebben kérném a tapasztalatitokat/véleményeteket, hogy ekkora felárat megérne-e a Pro a kamerája, illetve a kijelzője miatt?Előre is köszönöm a segítségeteket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kutya topik
- Száz százalékos büntetővámmal fenyegeti a TSMC-t az USA
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sweet.tv - internetes TV
- HP notebook topic
- Akvarisztika
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB / 6GB+2GB / független gyári töltővel + doboz
- Új Samsung Galaxy S24 Plus 256/12GB Black.
- Honor 90 12/512GB dobozos szép gyári független 1 év jótállás
- IPhone 16 Pro 128GB ÚJ 2028.01.08. Apple jótállás
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO 128-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest