Aktív témák
-
Newyorker
addikt
Fura dologgal találkoztam az iPhone-ban:
A keresőbe elkezdtem beírni egy barátom nevét, és a gyorskereső Top Hit-nek egy olyan e.mailt hoz fel, amit hónapokkal ezelőtt küldtem el neki és már régen letöröltem.
A gyors nézetben látszik az email tartalmának első sora is.
Amikor rábökök és megnyitom az email alkalmazást, akkor előjön a már törölt mailHogy lehet azt törölni?
-
Newyorker
addikt
Sziasztok!
Olyan gondom van, h behalt a gépem és teljesen új lett helyette! Feltettem az itunest és mivel nem a gyári beállított helyre akarom, hogy szinkrózza a fent lévő progikat, hanem be akarom állítani, hogy pl az E: meghajtóra, akkor azt hol kell? Illetve, ha szinkrózom az outlookkal a neveket, akkor ugye nem fognak elszállni, mert ugye a gépen az üres, hanem a telórol fogja felmásolni?
köszönöm
-
Newyorker
addikt
Skacok gadget-et hol lelek ios 5.01 alá?
-
Newyorker
addikt
Istenem
, arra is hamarosan itt van, nyugi
-
Newyorker
addikt
de most nincs szükség jbhez shsh mentésre, hisz a legújabb ost is lehet jbzni
-
Newyorker
addikt
fabookon olvasom, hha vki megoszt vmit akkor kiírja neki, hogy iphone használatával :S most én is azzal osztok meg, de nekem annyit ír, hogy mobil használatával :S mi az oka?
-
Newyorker
addikt
Segítsetek!
Szeretek sokat túrázni, sétálni. Olyan progi kéne nekem, ami pl leméri, h hány km-t sétáltam, idő, esetleg szintkülönbségeket mutat, stb stb.., szval minél több infót ad nekem a sétáról!
Köszönöm
-
Newyorker
addikt
iTunest lehet valahogy resetelni?
mert updateleni akarom az OS-em, de nem akarom visszatenni a régi dolgokat, azaz egy steril iphone os kell rá, és egy steril itunes!
-
Newyorker
addikt
Segítsetek!
A Morning Showba a Kasza Tibi hozott a telójára egy olyan progit, melyre rábeszéltek egy szöveget, magyarul nyomatták rá, majd abból a program készített több stílusban zenét.
Úgy tudom iphone volt.
Mi ez a program?
-
Newyorker
addikt
Valaki ért a JB-hez? Megcsináltam, minden oks, csak lenne egy két kérdésem PM-ben!
Köszönöm előre is!
-
Newyorker
addikt
Segítsetek!
Otthoni wifire a telem régen automatikusan fellépett, e mostanában nem lép fel. Be van állítva, h automatikusan fellépjen, szval nem ez a gond! Lehet vhol resetelni a telon a wifit, vagy vmi ilyesmi?
-
Newyorker
addikt
skacok, hogy tudok a fotókönyvtár nevű mappából a képeket kitörölni?
van egy filmtekercs nevű mappa, abból tudok, de a fotókönyvtárból nem, mi az oka?
-
Newyorker
addikt
iphone 4-en hol találok offline módot? (azaz a telefon bekapcsolva, de nem fogad hívást és sms-t sem)
-
Newyorker
addikt
-
Newyorker
addikt
Skacok tudtok még nekem ugyanolyan játékot mondani, mint a 4 bugs.
A játék lényege - mint a rejtvényújságokba is szokott lenni -, hogy van két kép és a rajtuk lévő x különbséget kell megkeresni.
Köszönöm!
Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- PlayStation 5
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Politika
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Dune Awakening: Megjelenési dátumot kapott a PC-s kiadás
- További aktív témák...