- Windows 11
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Vírus a gépben!
- Crypto Trade
- Milyen program, ami...?
- Az Apple szerint a briteknek nem kellene piszkálni a mobilos böngészők piacát
- Mozilla Firefox
Aktív témák
-
vladgabor
tag
Márpedig ha tokot nem használsz, akkor ez csak valami olyasmi lehet, ami a kezedre került, onnan a telóra és egy ideig rajta maradt és kicsit "felmarta" a fém felületét. Ha jól sejtem ez alumínium, és mégha eloxált is, azért savas vagy lúgos anyagok bánthatják. Nem lesz egyszerű eltűntetni
-
vladgabor
tag
4S-en, 5.1-gyel az 5.0.1-hez képest kb. másfélszerese/duplája a készenléti idő. Ez így rendben van nekem.
-
vladgabor
tag
válasz
ExtremeClock #41659 üzenetére
Nekme is, meg másoknak is. Szerintem gyárilag ilyen.
-
vladgabor
tag
válasz
DanielK #36398 üzenetére
Még egy szavazat a Brando UltraClear mellett. Baromi tartós, gyakorlatilag nem ront a kijelző minőségén és relatíve könnyű buborékmentesen felrakni. A Nokia E60-am óta több telómon is használtam és soha semmi probléma nem volt vele. Most is van egy használatban a családban.
-
vladgabor
tag
válasz
DanielK #36340 üzenetére
Köszi, javasolták már mások is. Még hezitálok rajta, egyelőre nics bajom az 5.0.1-gyel tegnap este óta. Nem nagyon szórakoztam eddig béta verziókkal, mégha tudom is, hogy enm egy nagy kunszt.
Bétás korszakot már átéltem a Nokiával a 2008-9-es években, csak ők akkor azt nem bétának hívtákPedig előtte szinte minden telefonom Nokia volt, de ők maguk győztek meg, hogy váltsak
-
vladgabor
tag
válasz
vadászcsiga #36315 üzenetére
Én is biztos vagyok benne, de az alkatrészek öregedése nem mindig diagnosztizálható.
Ez a valahogy pont olyan magyaros vagy csak T-mobile-os?
-
vladgabor
tag
válasz
vadászcsiga #36308 üzenetére
3 napon belül kötelező, nem?
Utána pedig akkor, ha adott időn belül nem tudják megjavítani (30 nap?).
De javítsatok ki, ha nem így van. -
vladgabor
tag
válasz
Ragnar95 #36307 üzenetére
Igen olvastam...
De azért pl egy 1 éves készülékben kb mindent ki lehetne cserélni, hogy tényleg újnak lehessen mondani. Adott esetben mégiscsak 365 napon keresztül nyúzta valaki teljes erőbedobássalÉs mi van ha a 364 napos készüléket elviszik, felújítsák és valakinek odadják. További 1 év múlva annak bizonyos alkatrészei már 2 évesek lesznek, és így tovább.
Anno pl. HP laptobokból lehetett kapni új, refurbished és renew példányokat, amik között jogi különbség és ezáltal pl. garanciális eltérések is voltak.Ami viszont biztos, hogy a teljesen újhoz képest ez környezetkímélőbb megoldás...csakhát ez kit boldogít.
-
vladgabor
tag
válasz
Ragnar95 #36302 üzenetére
A remény hal meg utoljára
Tudom, hogy előkerült már ez a téma itt, de ennek a jogi háttere elég "érdekes". Hiszen elvileg újat kéne kapni, pl 3 napon belül biztosan, de valszeg utána is. Ezt jogszabály írja elő ugye. De vajon hogy lehet a refurbished-et újank minősíteni???
Pesrze ha az ember aban a szituban van, hogy dönthet egy rossz vagy egy refurbished készülék közt, akkor persze általában az utóbbi mellett dönt, de ez gyakorlatilag átverés...
-
vladgabor
tag
Eddig türtőztettem magam, de most már azért a tököm tele van
4S (T-mobile) iOS 5.0 kombó
Hetente legalább kétszer gondol egyet aztán nincs hálózat, olvasatom a searching...-et a végtelenségig. Ha nem ez van, akkor van hálózat, de sokszor meg nincs adatkapcsolat. Se 3G, se EDGE, se semmi. Csak az újraindítás segít. Kurva jó, hogy egy telefonnal nem lehet pl. bármikor telefonálni. Elfogadom, hogy sok mindenben korlátoz az Apple a jobb felhasználói élmény érdekében (blablabla....), de nem kéne talán fos szoftver kibocsájtani. Komolyan kezdenek emlékeztetni a Nokia Symbianos éveire....Ugyanezeken a helyeken egyébként a 3GS-em, majd a 4-emmel soha semmi ilyesmi probléma nem volt.
5.0.1-et nagyon nem tenném fel, mert nem sok jó olvastam róla. szerintetek érdemes várni az 5.1-re (bétát nem szívesen tennék fel) vagy csere másikra? -
vladgabor
tag
Hát nem ártana, ha így lenne, mert a 4-em több, mint kétszer, de inkább háromszor annyit bír, mint most a 4S-em. Ezenkívül már nem egyszer előfordult, hogy gondolt egyet és nem lehetett vele telefonálni. Volt olyan is hogy No service az operátor helyén, de olyan is, hogy a 2-3 csík ellenére sem lehetett hívást indítani. Egy telefonnál ez persze másodlagos...
Aktív témák
- iPhone 13 Midnight 256 GB - 60 nap garancia - szép állapotban
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával