Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ubid
senior tag
Értem. Köszi a választ!
Én a HomeBudget-et találtam meg. Elsőre ránézésre tökéletes, bár ez sem magyar, viszont ugyan úgy felismeri a forintot. Szerintem itt is ki lehetne törölni a kategóriákat, de nem bíbelődök vele inkább.
Lehet vele dropboxba szinkronizálni meg jelszóüval levédeni meg iloyesmik.
Van LITE változata ami ezeket tudja, van fizetős belőle, de nem tudom az mivel különb.Lehet ha összegyűjtöttem FMAval a 3000-et beruházik egy easy finance-ra-
[ Szerkesztve ]
-.-
-
nord_
veterán
Annyiban változott a frissítésekkel, hogy most már bármilyen címkét létre lehet hozni, így a bevételi-kiadási oldal egyértelműen tölthető ki.
DanielK,
Három-négy éve megvettem a jumsoft money-t, most ki is akartam próbálni: de a kedves fejlesztő a retinás változatnál új appot készített, így a kisfelbontású régivel nem sokra megyek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Autós topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Lexus, Toyota topik
- Windows 11
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Formula-1
- További aktív témák...