Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadászcsiga
félisten
Na hogy kicsit dicserjem is az apple-t mert mindig csak szapulom, feleségem iPad2-jére néhány YT videó utan keresztbe tett ujjakkal, lesz ami lesz alapon feltettem a 8.3-mat es azt kell hogy mondjam teljesen smooth. Alig van olyan pont ahol akad. Safari nem lett gyorsabb de azt nem is vártam. 4 ujjas swipe Spotlight pipákat kivéve, kontaktot alk.váltóbol kiszedve simán mukodik.
Ja, 6.1 volt rajta[ Szerkesztve ]
-
Larry303
addikt
ha jól emlékszek innen, de a többi gépen lévő (win/droid) megbokrosodott tőle, szal nekem nem működött rendesen...telómon fontosabb mint ezen
https://www.flickr.com/photos/kocsisbalazs
-
szezso15
addikt
válasz Ragnar95 #6890 üzenetére
Mondjuk nekem nem ártana, ha tokkal együtt lenne
, ezért nézegettem például ezt: [link]Uff, de hülye vagyok, a kiosztásra nem is gondoltam...
(#6891) Wlac: Köszi, szépen! Használt termékekkel már sokszor megszívtam, mindenképp újat vennék, ha ilyesmit veszek, szóval a MacBook ezért esett ki nálam... A programért és a billért köszi, utánanézek!
Mit gondolsz?
[ Szerkesztve ]
*Hajrá Loki!* i15+
-
Wlac
Ármester
válasz szezso15 #6889 üzenetére
Én OfficeSuite-ot használok néha, teljesen rendben van. Kicsit húzós az ára, de sokszor van akcióban (ha jól emlékszem, én még ingyenesen szereztem be), szóval ne rettentsen el az árcédula.
A BT-s billentyűzetek közül az eredeti a legjobb, de van sok billentyűzetes tok is, amelyeken magyar nyelvű ékezetek is vannak. Ezeket nem próbáltam, de jókat olvastam róluk. Az áruk persze húzós, 20 ezer forint alatt nem jössz ki belőlük (és akkor még szerencséd volt). Ha nyitott vagy a használt dolgok felé, akkor ajánlom, hogy nézz szét a Hardveraprón. 15 ezer forint környékén lehet hibátlan Apple billentyűzetet kapni.
Azt mellékesen jegyzem csak meg, hogyha nem szempont az egykezes/levegőben való használat, és tényleg csak jegyzetelni (plusz hasonló kaliberű dolgokat) szeretnél csinálni, akkor nem zárnék ki egy használt MacBookot sem. Olcsóbban kijönnél, mint az Air 2-vel, és mégiscsak "natívan" tudnál gépelni/netezni rajta. Szeretem nagyon az iOS-t, de az OSX alkalmasabb az ilyen feladatokra. Persze ettől függetlenül neked megfelelőbb lehet egy Air 2.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
szezso15
addikt
-
szezso15
addikt
Sziasztok!
iPad Air 2 vásárlásán gondolkodom, egyetemen használnám jegyzetelésre BT-os billentyűzettel terveim szerint. Valakinek van ilyennel tapasztalata, hogy megfelelő-e ilyen célra?Köszi!
*Hajrá Loki!* i15+
-
D@niel
addikt
húha iPaden nem túl jó az új zene lejátszó, recseg-ropog a döntésnél az animáció retina minin, olyan átgondolatlan az egész, bonyolult használni, nem egyértelmű a felület ...
𝕧𝕒𝕡𝕖 bemutatók, kedvezmények: facebook.com/Dan1el1031
-
hoby36
senior tag
-
hoby36
senior tag
válasz univerzita #6882 üzenetére
Kérhetek pontosítást,hogy hol lehet?Köszönöm!
A logikában semmi sem véletlen!
-
hoby36
senior tag
Üdv!Hogyan tudom egyszerűen megcsinálni,hogy iphoneal csinált képeim az ipadon rajta legyenek?
A logikában semmi sem véletlen!
-
univerzita
addikt
Bizonyos filok kezelésére jó a Document 5 iPad-re. Fizetett megoldás a iFiles. Mivelhogy a Syncios,iTools és néhány más nem úgy működnek ahogy megszoktuk ajánlom a www.copytrans.net - ről a Copy Trans Control Center, vagy csak egyes részeit. ( Copy Trans- zene, Copy Trans Contacts - contaktok,Copy Trans Apps- aplikáciok,filmek,Copy Trans Photo- képek) Ezekben nincs semmi korlátozás mint a korábban használt.
-
Winne
nagyúr
Urak van akkor olyan megoldás, hogy a z iPad mappaszerkezetéhez hozzáférjek, hogy pl TotalCommanderrel rá tudjak másolni ill törölni tudjak rajta cuccokat?
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Petya25
őstag
válasz vadászcsiga #6876 üzenetére
Na a horizon az fasza lett, köszi a tippet.
Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!
-
Petya25
őstag
válasz vadászcsiga #6874 üzenetére
Hmm... azt írja Telekom.
UPC-m van amúgy.Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!
-
Petya25
őstag
Felraktam a MinDigTv-t de nincs hang, esetleg ötlet?
Meg az alap közszolgálati adókon kívül elérhető valahogy egyéb magyar adás?Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!
-
Ragnar95
félisten
Mint írtam, az is megoldás lehet, ha kijelentkezel a fiókjaiból és törlöd az általa letöltött appokat, de ez elég macerás, bár attól függ, mennyi appot telepített az előző tulaj.
Az lehet még megoldás, hogy beállít egy átmeneti jelszót, azzal te kilépsz a fiókokból, majd ezután visszaállítja a jelszavát az eredetire. De valahogy meg kell ejteni a kijelentkezést, mivel enélkül nem teljes értékűen használható az iPad...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
-
Chereiose
addikt
Lehet nem ide való, de végül is Ipad-ról is ellehet érni....Szóval olyat lehet csinálni dropboxal vagy bármi más ilyennel, hogy feltöltök képeket, és egy másik ember is ide feltölt képeket? Szóval, hogy ketten tudjuk megnézni amit feltöltöttünk
-
Ragnar95
félisten
Mindenképp kelleni fog az előző tulaj jelszava, hogy kilépj az iCloudból és AppStore-ból, utána jónak kéne lennie, bár utána se fogod tudni frissíteni az appokat a jelszava nélkül.
Nem is értem, hogy lehet restore nélkül eladni valamit úgy,h a tulaj saját adataival van tele a készülék.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
iPad keresése be van rajta kapcsolva? Ha nincs, akkor mehet a restore, ha igen, akkor ki kell kapcsolni, de ehhez kelleni fog az iCloud jelszó és utána restore.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
mark!
őstag
Sziasztok! Az lenne a problémám, hogy egy Ipad 2-t vettem használtan, és egyfolytában, akármit akarok csinálni, (játékba belépni, Safari, App store) az előző tulaj Icloud jelszavát kéri. Na, én beszéltem vele, azt mondta, nem tudja mi lehet a baja, de az Ő telefonján is ezt csinálja. Kijelentkezni nem bírok belőle, mert ahhoz is kéri. Újrarakni szintén nem tudom, mert ahhoz is kell. Ez ellen lehet valamit tenni? Most éppen szoftvert frissítek, de szerintem nem ilyesmi jellegű lehet a probléma. 3 napja van meg, tegnap este kezdte el ezt csinálni, de akkor még csak néha-néha.
>
-
NGA
addikt
A Swiftkey-nél hogy tudok teljes magyar bill-t beállítani? Amin ott vannak az ékezetes betűk is.
-
NGA
addikt
Van ingyenes magyar ékezetes bill ipadra?
-
törölt tag
SwiftKey-ben nem lehet széthúzni a billentyűt ketté?! Írásnàl is bosszantó hogy nem lehet suhintani, az íràs így lassabb jóval :/ Tipp? Pedig tetszene ha ez a két zavaró dolog nem lenne, mert a szavakat nem kellene leírni mindig.
-
NGA
addikt
válasz univerzita #6849 üzenetére
Most jó, köszi
-
Ducati916
csendes tag
Sziasztok !
Azt szeretném kérdezni mi a teendő mikor kék halál van am és csak újra indul bizonyos időközönként?Egy pár hónapos ipad air-ről lenne szó.Nem ejtettem le sose,nincsen túlterhe appokal se,frissités se csináltam 8.3 mert nincs rá szükségem.Próbáltam keresni rá magyarázatot külföldi forumokon de nem találtam.Ez valami os hiba vagy mi lenne ?Vagy vigyem apple szervízbe?Válaszokat előre is köszönöm
-
NGA
addikt
válasz univerzita #6847 üzenetére
Hálózati hibára hivatkozik
-
NGA
addikt
Hogy tudok onedrive-ről letölteni pdf-et? Elkezdi letölteni amikor a 3 pöttyre azt mondom, hogy megnyitás más alkalmazással, és a végén közli, hogy nem sikerült. Semmi nincs feltelepitve, gondolom az ibook tudja a pdf-et nem?
-
Ragnar95
félisten
válasz h1ght3chzor #6843 üzenetére
AppShopper.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Wlac
Ármester
válasz h1ght3chzor #6843 üzenetére
Elvileg az AppZapp-ban van követési funkció.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
h1ght3chzor
őstag
Milyen appsal tudom figyeltetni, hogy egy apps ára lejjebb ment, akkor küldjön mailt?
[ Szerkesztve ]
Kérlek tisztelj meg azzal, hogy válaszolsz a privát üzenetre.
-
veterán
válasz holapito #6840 üzenetére
Esetleg - ha még nem volt - próbáld meg új iPadként beállítani, ne mentésből restore. Esetleg Messenger és hasonló okosságok nélkül.
Amúgy ilyen hibákról még nem nagyon számolt be senki se itt. Elég ijesztő. :-(
Ha a fenti nem segít, vidd vissza és üsd az asztalt, ha szívóznak. Én az Almarium Pro-ba vinném, de nekem csak "független/szolgáltatómentes" iPadem volt/van (minden iPad független, de van amit szolgáltató ad el).[ Szerkesztve ]
-
holapito
tag
Nekem van egy iPad air 2 telekomos néha lemerül 5 perc alatt húsz százalékot néha fent ragad a billentyűzet a kep közepén néha van hogy elforgatom de a billentyűzet ott marad néha a messengeren küldök egy képet aztán eltűnik minden a háttér csak a billentyűzet látszik néha meg úgy belaggol a billentyűzet.
Ezzel vissza lehet vinni ? Ki fogjak cserélni vagy csak náluk lesz 2 hétig ? Es igen mar minden restore es egyéb okosságok meg volt. -
Winne
nagyúr
válasz univerzita #6838 üzenetére
Szinkron után megtalálta, köszi. Másolom.
-
Winne
nagyúr
válasz univerzita #6834 üzenetére
sose használtam iTunesot, már keresgélem, hogy ezt hol tudom megtenni..
@#6836) univerzita: lehet rossz helyen vagyok, de nem látja a telepített alkalmazásaimat.
@(#6835) silmatauki: ac3 van rajtuk.
[ Szerkesztve ]
-
Winne
nagyúr
válasz univerzita #6827 üzenetére
Filmeket mi másol akkor? Hajnalban utazom, mondom másolok fel filmet, erre se iTools, se Syncios... Örülök nagyon..
-
@matthew@
őstag
válasz vadászcsiga #6823 üzenetére
rendben és ez a SynciOS ahogy néztem van free meg fizetős verziója, az ingyenes elég, vagy miben van különbség? Meg ha pl azzal csinálok mentést az iPad-ről, azt ugyan úgy vissza tudom állítani mint az iTunes-os mentést?
Matthew 24:42
-
@matthew@
őstag
válasz vadászcsiga #6821 üzenetére
Olyan opció h iTunes-t tudjam használni nincs? Azzal jól megvoltam
Matthew 24:42
-
@matthew@
őstag
Sziasztok!
iPad Air-t csatlakoztattam most géphez, de vmiért az iTunes nem akarja megnyitni, ezt dobja fel: [link]
Valakinek van vmi tippje?Matthew 24:42
-
NGA
addikt
89-ért el lehet adni bontatlan air 16gb wifi-t? Most vettem, még nem bontottam ki. Ha le van fóliázva a doboz, az többet ér?
-
-
atees
őstag
Sziasztok!
Szerintetek a 1,5 éves only wifi 16Gb airt mennyiért tudnám eladni? Teljesen hibátlan.
Air2öt vennék, csak a 2Gb ram miatt, mert ezek a safaris újra töltések már kikészítenek😡
Ja igen és air2öt mennyiért lehet/érdemes kb venni?Aláírás (nem kötelező megadni) :)
-
Ragnar95
félisten
válasz baloghbalint #6810 üzenetére
Ez nagyrészt felhasználófüggő, illetve nyilván szak függvénye is.
Gépelésre sokkal jobb a laptop, illetve ugye több dologra használható, így ha olyan szakra fogsz járni, ahol sok specifikus programot kell használni (pl mérnöki szakok), akkor nem árt a laptop, hogy ne csak a sulis gépeken tudd őket használni, de pl szintén mérnöki szakon jegyzetelésnél ábrák rajzolásához jobb az iPad, hiszen ott tudsz tollal rajzolni, mintha papírra tennéd. iPaden ráadásul a PDF-ekbe is bele tudsz rögtön írni szabadkézzel, amit gépen nem tudsz megtenni. Illetve ugye az iPad könnyebben hordozható és a legtöbb laptophoz képest az akksija is tovább bírja, de ki kell próbálni, hogy neked beválik-e a kapacitív tollal való jegyzetelés, mert nem mindenkinek jön be.[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz baloghbalint #6808 üzenetére
Valóban nem igazán éri meg, mivel egy wifi hotspotot megkapsz 5-10k-ból és arról több eszközre is oszthatod a netet az iPadet is beleértve.
A cellular változat egyetlen előnye,h csak abban van GPS, bár ez kevés embernek számít.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz baloghbalint #6806 üzenetére
Nem tudsz sehogy sem telefonálni, csak internetezésre használható a SIM.
Az az egyetlen megoldás, hogy iPhone-ról tudod továbbítani a hívásokat, de ettől még a SIM-nek az iPhone-ban kell lennie, csak az iPaden is kicsörög, viszont ehhez azonos wifi hálón kell lennie a 2 eszköznek.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
baloghbalint
tag
Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy wifi+cellular os ipad-del tudok hívást is fogadni ha mondjuk az iphoneomból átteszem a simet vagy csak a 4g-re tudom használni telefonálni headset-tel se tudok ?
Előre is köszi
Balogh Bálint
-
Ragnar95
félisten
válasz Darks!de #6804 üzenetére
iPad Mini 1? Milyen rendszer van most rajta?
Rosszabb már igazság szerint nem lesz a teljesítménye, ha iOS7 van rajta és kapsz pár plusz funkciót, így megérheti frissíteni, ha pedig iOS6, akkor a teljesítmény romlani fog, de cserébe iOS6-on nem megy a FaceTime és sok app sem fut már.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Darks!de
csendes tag
Sziasztok !
Egy olyan kérdésem lenne, hogy ipad mini-m van 16gb-os és még régebbi IOS van rajta. Hogy ezt megéri felfrissíteni a 8.3-ra? Lesz hátrány / előnye ? Mit javasoltok ?
Előre is köszönöm !!Üdv.
Laci
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gumi és felni topik
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- További aktív témák...
- IPAD PRO 11" 1. GEN 256GB WIFI+CELL, HÁNYATTATOTT ÁLLAPOTBAN, OLCSÓN, ÜZLETBŐL
- Új Honor Pad X8A 64/4GB Wi-fi
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Space Gray, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- Honor Pad X9 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest