Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Apple TV+
- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- SkyShowtime
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Linux kezdőknek
- Disney+
-
IT café
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
holapito
tag
Hello srácok én próbálom feltenni az ios9 public betát de folyton ez jön [link] csak ipaden most nagyon sokan töltik vagy csak simán elrontottam valamit és ez az error szöveg ?
-
holapito
tag
Srácok nekem már egy 6napja nem updatel semmit az ipad már újra indítottam de nem csinál semmit mobilentről se wifiről se más wifiről se nem tudom mi baja van valaki valamit kérem :d
ja és ha letörlöm oké de nem tudom újból letölteni
[ Szerkesztve ]
-
holapito
tag
Nekem van egy iPad air 2 telekomos néha lemerül 5 perc alatt húsz százalékot néha fent ragad a billentyűzet a kep közepén néha van hogy elforgatom de a billentyűzet ott marad néha a messengeren küldök egy képet aztán eltűnik minden a háttér csak a billentyűzet látszik néha meg úgy belaggol a billentyűzet.
Ezzel vissza lehet vinni ? Ki fogjak cserélni vagy csak náluk lesz 2 hétig ? Es igen mar minden restore es egyéb okosságok meg volt. -
holapito
tag
Urak erről tud valaki valamit ? http://ikiegeszitok.hu/ozaki-o-coat-simple-ipad-air-2-tok-fekete.html mert akkor rendelnem is.
-
holapito
tag
Emberek régen volt olyan még ipad 2 őn láttam utoljára hogy a billentyüzetet szet lehet huzni ket fele az van még most is csak mert akármit csinálok nem megy .?
-
holapito
tag
Tudnátok mondani valami tokot ipad air re ami nem kínai és nem 10 ezer forint és még elegáns is és nem 10 ezer kilométerről kell berendelni ?
-
holapito
tag
Üdv emberek ma tulajdonosa lettem egy ipad air 2 nek 4gsnek az ipad2 után.Első kérdésem lenne hogy tudnám benne megcsinálni hogy elmentse a jelszót pld hardveraprón ? eddig elmentette ipaden és telefonon is de az új valahogy nem akarja előhozni az autómatikus kitöltést
[ Szerkesztve ]
-
holapito
tag
válasz szabogabor10 #4841 üzenetére
Ezt a készlet értesítőt hol találom erről beszélt a csaj is de nem nagyon tudta elmondani
A weboldalt meg hogyan leshetem ?
-
holapito
tag
Hello emberek életemben nem vettem szolgáltatótól semmit de most előfizetés miatt vennék egy ipad air 2 őt 4g set de az a helyzet hogy azt mondják hogy már 2 hónapja nincs nekik és hogy egyetlen T mobil nincs magyarországon ipad air 2 4gs nem ért valaki esetleg ehez hogy hogyan lenne esélyem szerezni ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
- Apple iPad 9., Space Gray, új állapotú, 64GB, Wifi, 10.2'' Retina kijelző + ajándék Pencil
- iPad Pro 13 M4 13", Wi-Fi+5G CELLULAR 256GB Makulátlan szép állapot 2025.05.15 Deák térnél Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest