Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sacaboy
tag
válasz baloghbalint #9614 üzenetére
Szia!
Egészen pontosan mit szeretnél tudni?
Előfizetsz, iTunesba betallozod a saját zenéid, utána végigszkenneli a zenéket, összehasonlítja az iTunes áruházba lévőkkel ami nem egyezik azt feltölti. 25e számot tudsz tárolni és onnan játsza is le.Toshiba Satellite L850-1H4 - Apple iPhone 11 - Apple iPad AIR 3
-
blakey
titán
válasz baloghbalint #9030 üzenetére
A szervernek mennie kell, különben nem éred el, Plex Pass-szal azt hiszem megoldható, de én azt nem használom. Ha megy a szerver és van accountod valamint távol vagy de szeretnéd használni akkor tudod használni, ennek feltétele, hogy a kliens oldalon is be legyél jelentkezve.
(#9032) tejszi199803
Lényegében igen, eléred a szervert. A minőséget meg be tudod állítani, hogy milyen legyen.[ Szerkesztve ]
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz baloghbalint #9028 üzenetére
Nem, a Plex erőssége abban rejlik, hogy van a Plex szerver amit szépen bekonfigurálsz, olyan dolgokkal bővíted amikkel szeretnéd, különböző plugin-ek is vannak, stb. és van a Plex kliens amit ha elindítasz akkor a szerver álta biztosított tartalmakat meg tudod nézni, hallgatni. Ha van accountod akkor bárhonnan elérheted a szervert ha be van kapcsolva.
Az nPlayer tud FTP-t, SFTP-t, DLNA-t, SMB-t, felhőket (Box, Dropbox, Onedrive, Foogle Drive, stb.)ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
univerzita
addikt
válasz baloghbalint #9025 üzenetére
Próbáld ki a ingyenes Remote Media Manager free -t. Igaz ez egy file kezelő de van benne média player. Ha nem jön be vedd meg a nPlayer -t.
-
blakey
titán
válasz baloghbalint #9024 üzenetére
Igen, oda van írva, hogy one-time purchase. Itt van Jukebox meg minden, nagyon patent.
nPlayer meg egy fapados kinézetű lejátszó, megy SMB-ről is a lejátszás. Azzal sincs gond.ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
univerzita
addikt
válasz baloghbalint #9008 üzenetére
A nPlayer jó drága. Ingyenes csa egy van ami tudja a dts,és ac3 kodeket.
-
blakey
titán
válasz baloghbalint #9013 üzenetére
A Plex Pass nem kell, csak a második opció, viszont jól látom, hogy 5€-t kérnek érte? én ha jól emlékszem 1,79€-ért vettem.
Meg is találtam:
Droidra is:Akkor még nem ingyenes app-ként lehetett letölteni hanem meg kellett venni, ez 1 éve volt.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz baloghbalint #9008 üzenetére
Egyszer kell megvenni, én 500 Ft-ért vettem, utána nem kell fizetni, napi szinten használom minden platformon, tökéletes. nPlayer is nagyon jó, de az másképp, ott nincs jukebox, stb.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz baloghbalint #9005 üzenetére
Androidra, iOS-re és WP-re megvettem, most nem tudom mi a szitu, nem látom, hogy pénzbe kerül-e vagy sem. Gépekre, NAS-ra, egy-két tv-re, BD lejátszóra ingyenes.
(#9007) legiaap
Érdemes feltenni? Mini 2-re tenném, de még nem szántam rá magamat. Van aki azt mondja, hogy igen.[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz baloghbalint #8991 üzenetére
nPlayer-rel vagy Plex-szel. nPlayer esetén SMB-n keresztül, Plex esetén meg telepíteni kell a Plex szervert, tabra mehet a Plex kliens és minden működik, persze előtte meg kell osztani.
-
univerzita
addikt
válasz baloghbalint #8991 üzenetére
Letölthető a iPad-re média playert. Ezzel vagy streemeled a gépről vagy felmásolod a letölltött media playerbe.
-
bok92
addikt
válasz baloghbalint #8575 üzenetére
A watch OS nem ma jön, mert bugos. Reméljük az ilyós9 nem lesz ilyen , és minél hamarabb jön ...
-
Szabikaa20
őstag
Én is úgy olvastam hogy 19:00-tól
Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP
-
Hippo
aktív tag
Ha minden igaz 19 órától.
-
CharlieDrop
veterán
-
CharlieDrop
veterán
válasz baloghbalint #8434 üzenetére
nekem is, eddig 169 dolcsiért találtam a weboldalukon, hátha van olcsóbb
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
bok92
addikt
válasz baloghbalint #8297 üzenetére
12,9 col kijelző, meg talán stylus is...amennyire kételkedtek egyesek anno, mostmár egyre valószínűbb az, hogy lesz. Na de majd szeptemberben vagy októberben kiderül.[link]
-
Auratech
őstag
Szerintem a mini megkapja az Air2 képességeit. Ez biztos. Az Air2 a most érkező IOS9-cel lesz átlagfelhasználó számára élesen más az Air-nél. A pro számomra csábító lenne de nem érzem, hogy pár hét múlva képbe kerülne.
Mondjuk azok az előzetes képek szerintem tök hülyék, amikkel illusztrálni próbálják, hogy fog kinézni.
Jó helykihasználással az ipad4- méretébe simán beférne egy 11.4"-os képernyő az air keretének arányaival. Jól gazdálkodva 12" is. A tömege sem kellene 652gr legyen. olyan 550-re saccolom 7mm vastagság mellett.
A proci területén lehetne benne 2.1 GHz 4magos 9X duplázott gpu-val, kisebb csíkszélességen, 4Gb 2.1 Ghz négycsatornás DDR4 rammal. Természetesen normális 256-os ssd-t bele és usb-C csatit. Legyen szabványos..Aztán, ha beérik az IOS fejlesztése, az IOS10 fuzionálhat az OSX 10-zel a windowshoz hasonlóan.
Szerintem a fejlesztés első iránya inkább az lesz, hogy az OSX kapja meg az IOS progik virtuális futtatási környezetét, (az iTunes progiba integrálva), hogy a platform átjárható legyen, míg az IOS megkapja az OSX funkcionalitásának design elemeit.
Az OSX felhasználók túlnyomó többsége többszörös IOS felhasználó is. Fordítva nem.
A fizikai platform fúzió talán egy generációval később érkezhet két év múlva.
A Metal api OSX-re portolása ennek mondjuk nem mond ellen.Auratech Field Recording
-
vadászcsiga
félisten
Pletyka
-
Auratech
őstag
válasz baloghbalint #8245 üzenetére
Azt írja a kedves érdeklődő, hogy Air2!!! Az Air2 erőmű!
Olyan, mintha 32Gb-os SSD-vel vennél i7-e s laptopot, mert csak böngészni kell...
Aki Air2-t vesz 16Gb háttértárral, az nagyon olcsón kell hogy vegye!
Ha később rendszerszinten integrálható egy pendrive, ám legyen de nem néz ki.
JB. nélkül nem fog menni rendszerbe integrált külső háttértár és azt is ki kell húzni, ha tölteni akarod.
A wifis HD sem teljesen jó megoldás. Hidd el, mindent kipróbáltam a feltörésen kívül.
Azt meg más tabletjén...
16-os iPad4-em is van a családban két évig azt használtam. Együtt lehet élni a 16-os háttérrel, de akkor Air2-n búcsút inthetsz a vasra írt vaskos méretű METAL API játékoknak, MS office-nek, normális minőségű HD filmeknek, zenetárnak. Főleg egyszerre.
Az Air 2 számára a 16 Gb életszerűtlen, alulméretezett, konfigurációs hiba. Merő átgondolatlanság.
A prémium tablet képességeit lecsonkolja. 32Gb már épp elég lenne de az nincs. Nem sznobériából írom. Tapasztalatból és a sok okoskodás után, hogy milyen módon lehet együtt élni 16 Gb-al, ha egy WORD telepítő fél giga egyedül. Szintúgy az Air 2-vel járó ingyenes KEYNOTE-NUMBERS-PAGES fél- fél giga. Hadd ne tovább. Olcsón persze semmi akadálya, ha tényleg olcsó. Olyan 100 körül...
Magánvélemény.Auratech Field Recording
-
Ragnar95
félisten
válasz baloghbalint #7960 üzenetére
Ekkora keretből ebayes Smart Case-t néznék a helyedben. 2-3k-ból megvan max. Nem ugyanolyan minőségű, mint az eredeti, de ár/érték arányban teljesen rendben van. Ráadásul az én eredeti Smart Case-em is 3 év alatt elég szépen elhasználódott már sajna, szóval árához képest annyival nem is tartósabb...
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz baloghbalint #6810 üzenetére
Ez nagyrészt felhasználófüggő, illetve nyilván szak függvénye is.
Gépelésre sokkal jobb a laptop, illetve ugye több dologra használható, így ha olyan szakra fogsz járni, ahol sok specifikus programot kell használni (pl mérnöki szakok), akkor nem árt a laptop, hogy ne csak a sulis gépeken tudd őket használni, de pl szintén mérnöki szakon jegyzetelésnél ábrák rajzolásához jobb az iPad, hiszen ott tudsz tollal rajzolni, mintha papírra tennéd. iPaden ráadásul a PDF-ekbe is bele tudsz rögtön írni szabadkézzel, amit gépen nem tudsz megtenni. Illetve ugye az iPad könnyebben hordozható és a legtöbb laptophoz képest az akksija is tovább bírja, de ki kell próbálni, hogy neked beválik-e a kapacitív tollal való jegyzetelés, mert nem mindenkinek jön be.[ Szerkesztve ]
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz baloghbalint #6808 üzenetére
Valóban nem igazán éri meg, mivel egy wifi hotspotot megkapsz 5-10k-ból és arról több eszközre is oszthatod a netet az iPadet is beleértve.
A cellular változat egyetlen előnye,h csak abban van GPS, bár ez kevés embernek számít.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz baloghbalint #6806 üzenetére
Nem tudsz sehogy sem telefonálni, csak internetezésre használható a SIM.
Az az egyetlen megoldás, hogy iPhone-ról tudod továbbítani a hívásokat, de ettől még a SIM-nek az iPhone-ban kell lennie, csak az iPaden is kicsörög, viszont ehhez azonos wifi hálón kell lennie a 2 eszköznek.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- TCL LCD és LED TV-k
- Formula-1 humoros
- Ukrajnai háború
- Gurulunk, WAZE?!
- PlayStation 5
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- További aktív témák...
- Új Honor Pad X8A 64/4GB Wi-fi
- IPAD PRO 11" 1. GEN 256GB WIFI+CELL, HÁNYATTATOTT ÁLLAPOTBAN, OLCSÓN, ÜZLETBŐL
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Space Gray, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest