Új hozzászólás Aktív témák

  • lugosi

    MODERÁTOR

    válasz HardRic #36690 üzenetére

    Én ugyanígy vagyok az ipad minivel. Folyamatosan nézem róla az ömlengő teszteket, és az jár a fejemben, hogy nem túlzás-e ez egy kicsit. Nézegetem, próbálgatom azt a minit, és igen, úgy vagyok vele, hogy ha ingyen kapnék egyet tesztelni, akkor tetszeGETne, de nem lennék oda érte, ha ingyen adnák, ellennék vele, de ár/értékben egyszerűen nem tudom hova tenni, pláne pl. a jelly scrollinggal, amit tapasztaltam vele.

    Olyan lehet ez az airpods is, jó-jó, ha odaadnak egyet hogy próbálgasd, akkor igen, van az az élethelyzet / felhasználási mód, amire elvagy vele, mert ingyen volt, a hét 7 napjából 2x használod 30-30 percig és akkor "oké", de nem adsz ki érte 75e Ft-ot ennyi használhatóságra, mert nem éri meg.

    Tehát, ha benne áll a pénzed, többet vársz el tőle valahol reálisan, mintha kapsz egyet ingyen próbálgatni. Sajnos én a teszteket újabban ezen keresztül is nézem, mert azt érzem hogy a tesztek újabban a kibicnek semmi sem drága alapon készülnek. Ritka (de létező) az a teszt, ami kiegyensúlyozott.

Új hozzászólás Aktív témák