Új hozzászólás Aktív témák

  • tybsen

    addikt

    válasz Divinity #34456 üzenetére

    Nagyon szépen köszönöm mindkettőtöknek a segítséget. :R

    Hajlok az air felé valóban, megnézem még egyszer a kettőt összehasonlítva kicsit jobban élőben aztán meglátjuk. Tényleg nem egyszerű döntés.

    Már megnéztem mindkettőt tulajdonképpen az air is bőven sok ahhoz amihez nekem egyáltalán szükséges (eddig egy 2016-os 2GB RAM Galaxy Tab 10" volt illetve egy 13" 4GB Chromebook) a tablet valójában csak arra lenne használva amire egy átlagos felhasználó is használja: felkapni a kanapén böngészni YouTube videók fényképek ez-az aztán kész... De semmi professzionális munkára nem tervezem használni esetleg majd valamikor tényleg egy kis irogatás a tollal ha veszek egyáltalán hozzá.. de mindent gyorsabban megoldok billentyűzettel szóval az sem szempont igazán).

    Alapvetően egy androidos tabletet (androidos tablet topic ban is nagyon segítőkészen segítettek a srácok) szerettem volna venni 200-300 € körül de arra gondoltam hogy ha már kiadok pénzt, akkor inkább kicsit többet / maximum dupla annyit és akkor van egy biztosan normálisan működő cucc ami hosszú évekig működik ill. támogatott és nem csinál ősz hajszálakat. Ezután pedig jött hogyha már amúgy is ennyit kiadok akkor inkább lehet hogy értelmesebb egy iPad, bár a formátumot őszintén szólva nem szeretem és videózásra nem annyira jó, de vannak hozzá normális alkalmazások és minden gördülékenyebb/jövőbiztosabb. Szépnek találtam a Galaxy S7/S7+ is, de az előbbi a 6GB RAM, utóbbi a méret miatt inkább mégsem. Már a böngészés ben is jobbnak találtam az ipadeket. Ráadásul a mostani androidos Pixel és chromebook gesztusvezérlés mellé jobbnak találok egy iPad-et használni, hasonlóak a gesztusok.

Új hozzászólás Aktív témák