Új hozzászólás Aktív témák

  • Geller72

    veterán

    Azt a bizonyos topicot már nem követem, mert csak az időmet rabolta volna. Egy meddő vita az egész.

    A témánál maradva.
    Van helyi NAS-om természetesen, de minden ami nem helyileg a tabon van, - minden más - sokkal lassabb munkát tesz lehetővé. Nem tudom, ki próbált már hálózaton, külső meghajtón keresztül vágni, de kb. a vicc kategória. :D.
    A 256GB a minimum, ami ide kellhet. A felhő arra jó, hogy onnan és oda tudjam rakni a nyersanyagot és az elkészült munkát a render után. Online felhő, ami erre elég lenne sokkal többe kerülne, mint egy helyi NAS. (Hosszú távon).
    Az említett 200GB-os cloud hiába csak 900 ft, de kb egy project "mozgásterének" a fele kb. Ugye, hiába van ~300+GB nyers cuccom, ha abból egy része lesz csak benne a végeredményben - akkor is a többszöröse kell.

    És itt most inkább legyen nagyobb tárhelyem, gyengébb procival (mennyivel is lenne gyengébb? Ha 10 perc helyett 8:55 alatt lesz kész, az számít?) mint az, hogy ne legyen elég helyem a projektre.
    64Gb ma már a rendszerrel együtt vajmi kevés, ha akármit is csinálnál rajta. Arra jó/elég, hogy netezgess, a napi képeket, vidiket, amiket "csak úgy" készítettél, mentse este a cloudba, "netflixezz", "youtube-ozz", face, etc..de erre meg egy sima ipad is elég. Átgondolom a dolgot. Köszönöm a segítséget. ;)
    :R

Új hozzászólás Aktív témák