Új hozzászólás Aktív témák

  • Pxs

    aktív tag

    Sziasztok, pár napja vagyok iPad tulaj (használtan, de szép állapotban sikerült hozzájutnom egy 2016 Pro 32 GB-hoz), pár kérdésem lenne a tapasztaltabbak felé :)

    -a 2016 és a 2017 9.7 Pro (gyakran emlegetik felváltva mindkettőt) ugyanaz a típus?

    -iPadOS 13.2.3 van a készüléken. Checkra1n jailbreak 13.2.2 downgrade után megoldható? (Androidról jövök, és jó lenne kissé nagyobb control a cucc felett.)

    -feltűnt, hogy PC-re kötve folyamatosan eldobálja a készülék a vezetékes kapcsot. Jobban megvizsgáltam a Lightning csatlakozót a kábelen, és bizony mindkét oldalán fekete a 4. tű, tudtommal ez valami típushiba féle. Elég lesz csak a kábelt cserélni, vagy jó eséllyel az iPad csatlakozója is ludas?

    -a készülék eredetileg angliai vétel volt, O2 szolgáltatótól. Tudom itthon valahogy hálózatfüggetleníteni, hogy menjen a hazai Telekom SIM-mel a mobilnet?

    -próbálta valaki a Duet Display appot? Megéri az árát? Mennyire gyors és jó minőségű a 2. "monitoron" a kép megjelenítése?

    -végül: Apple Pencil 1st gen van a készülékhez. Milyen képszerkesztő appot tudnátok ajánlani hozzá egy közepes retusálási tapasztalattal bíró tulajnak?

    +1: -próbáltam együttműködésre bírni az iPadet a Windows 10-zel, rtpMidi útján...de hiába van telepítve a legújabb iTunes, engedélyezve a Wi-Fi-n keresztüli sync, és fut a Bonjour szolgáltatás a gépen, mégsem látja a PC a készüléket az rtpMidi menüjében (MIDI-billentyűzetnek használnám). Mi lehet a gond?

    Köszi előre is! :)

    'The key to success is just that - standing up one time more than falling.' Regisztrált: 2005-09-29 21:12 - fanatikus tag

Új hozzászólás Aktív témák