Új hozzászólás Aktív témák

  • Geller72

    veterán

    Sziasztok.

    Az ok, amiért segítséget kérek az, hogy nem igazán tudok dönteni ipad vásárlásban. Tényleg annyira nagy az átfedés és az új (és régi) verziók, hogy egyszerűen elvesztem. :D.

    Kezdem az elején. Aki ezt nem akarja végigolvasni, ugorhat az utolsó bekezdésre is. :D.
    Nézegettem a felhozatalt. A 2018-as 6. gen ipad tetszene, de eléggé hogy is mondjam. Finoman. Sok minden hiányzik belőle. A gen. 4 ipad mini is tetszik, ráadásul a drónozáskor könnyebb megtartani a távra rögzítve, mint nagyobb testvéreit. De már most elavult, ráadásul egy új wifi+cell, amin GPS is van, arányaiban drága.

    Amire szükségem lenne:
    -natív GPS
    -lehetőleg kis méret - itt nagyon szóba került az ipad mini gen 4, de egyrészt kifutó termékvonal, relatíve öreg hw-vel. Használtan nem igazán venném meg (megéri) gps ugye ebből is csak cellularban van. A mini gyakorlatilag egy árban van a 2018/gen 6 ipad-el. Viszont még annál is gyengébb hw-el. :(
    -A kamera/videó annyira nem szempont, ha már egy iphone 6s szintet hozza, az nekem bőven elég. Ha több kell, arra ott a Nikon. Sőt, az 1080p is elég - bár nem lenne baj, ha abból tudna nagyobb FPS-t, mint 30.
    -A laminált kijelző nekem jobban bejön még akkor is ha balhé esetén cumi van. Tudok vigyázni rá. Itt elebe sok verzió ki is esik, ezért annyira ez nem is szempont, de plusz pont
    -Gyors hw, amihez elég RAM is társul, és még ~2 évig elég lesz és jön is rá ki frissítés, azaz iOS, nem áll meg a régebbi, vagy mostani verzióknál.
    -Jó lenne, ha tudnék bele rakni SIM-et, mert sok országban járok és sokkal olcsóbban kijövök egy ottani prepaid simmel, mint az itthoni előfizummal - főleg ami a netet jelenti.
    -Tárterület a RAm mellett ugyanúgy fontos, a Drón videói egy része a tabon lenne. A 32 gb-os eleve szerintem kiesik, így a minimum a 64 GB az, ami szerintem minimum kelleni fog.

    Sokat hezitáltam, de vajon jól látom e azt, hogy a legjobb választás egy hibátlan állapotú Ipad Air 2 Wifi+cellular lenne? Ebből a 64gb-os verziók már egész kellemes 85k körüli árban kaphatóak. használtan természetesen.
    Minden segítséget köszönök.
    Üdv:

    Geller

Új hozzászólás Aktív témák