- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Hatalmas hiány lesz a Nintendo Switch 2-ből, rengetegen vinnék
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Netflix
- Direct One (műholdas és online TV)
- Windows 11
Aktív témák
-
Gambitman
csendes tag
Használd a www.guardster.com-ot onnan Anonym ként bármilyen oldalra beléphetsz. Hátránya hogy egy kicsit lassít.
-
cornelius
tag
Körülnéztem egy picit jobban a témában és a következőket találtam IP cím elrejtésére:
1. GhostSurf Pro: [L]http://www.ghostsurf-pro.com[/L] 15 napos trial verziója is van!
2. Proxi témában pedig ezt találtam: Stay Invisible: [L]http://www.stayinvisible.com[/L] -
[w]
őstag
;]
-
amargo
addikt
1. okozhat kárt, ha akar.. de mezei ''halandóval'' nem szórakoznak.. max gyakorlás.. ha kisetek volna belőle.
2. elrejteni az IPdet úgy a legegyszerűbb, hogy keresel egy progit (proxy) amivel tudsz csatlakozni anonym címekre.. rengeteg ilyen cím van.. a lényeg, az.. csatlakozol egy címre.. onnan még egyre és így tovább.. és végül a böngésződbe.. meg ahonnan kimész beállítod az anonym címét.. általában ez a 127.0.0.1.. vagy is ez a helyi címed.. az ilyen progik ezt használják.. meg általában az összes :)
és onnantól kezdve az utósra rácsatlakozott cím IPje fog látszani.. lehet csak egy IP is nem kell.. 600..
de ha vki tudd jobbat, vagy valami kivetni valója lenne eme módszerben, majd elmagyarázza jobban :)
de szerény véleményem szerint jobb egy bitang tűzfal(ami lehet egy Linxos server is..) -
cornelius
tag
Nagyon szépen köszönöm az eddigi hozzászólásokat, de nem hittem volna, hogy két egyszerű kérdésre nem kapok választ, illetve csak kitérő kérdéseket, magyarázatokat kapok. Tényleg nem arra vagyok kiváncsi, hogy lehet a problémát megkerülni, hanem az igazi válaszra lennék kíváncsi!
Tehát a kérdések még egyszer:
1. Okozhatnak-e nekem kárt, ha megszerzik az IP címemet? (Valaki kérdézte van-e túzfalam. Igen, Sygate personal firewall-t használok.)
2. Hogyan lehet elrejteni az IP címet vagy fake-et használni, ha pl. fórumozok? -
mormota
senior tag
használsz vmi tűzfalat?
mert akkor kevesebb esélyük van a csunya bácsiknak:) -
tomcs
őstag
válasz
Drótszamár #2 üzenetére
azert ez nem olyan biztos. leg1xubb modszer ipcimek forumbol megszerzesere hogy pl nyitsz 1 olyan kozepesen nepszeru topikot, linkelsz egy szmajlit sajat szerverrol es komparalgatod a logjait a hozzaszolasok idejevel. nem biztos megoldas, nem probaltam de szvsz egesz hatekony lenne
p2p halozaton meg ennyi munkaba se kerul 1 ip megszerzese -
cornelius
tag
válasz
Drótszamár #2 üzenetére
Nem is a PH-ra gondoltam.
De nem válaszoltál a kérdésemre... -
Drótszamár
őstag
Sztem itt a PH-n földi halandók nem látják az ip-det, csak a moderátorok.
-
cornelius
tag
Már többektől hallottam, hogy a különböző fórumok használata során IP címem látható. Ez pedig eléggé veszélyes lehet, főleg ha valaki rosszat akar nekem, mert az IP cím birtokában már tud is tenni ellenem bizonyos dolgokat. Javasolták, hogy használjak Fake/Anonim IP címet vagy rejtsem el az IP címememet, amikor fórumozok. Az igazság az, hogy ehhez én roppant kevés vagyok. Még elképzelni sem tudom, hogy lehetne egy IP címet elrejteni.
Kérdéseim:
1. Igaz-e az, hogy ha megtudják az IP címem, azzal bizonyos rosszemberek kárt tudnak okozni nekem?
2. Hogyan lehet fake/anonim IP címet használva fórumozni?
Aktív témák
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Politika
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Asztalos klub
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Játékkulcs BAZÁR! STEAM/ORIGIN/BATTLE.NET / PS5/XBOX/EPIC/GOG/EA/UPLAY
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest