- Megnyugtatta a Netflix a befektetőket, a vámoktól sem tartanak
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- Az EU betartatja a szabályokat, mindegy, hogy kik vezetik az óriáscégeket
- Tömeges bevetésre kész az új Huawei AI-chip
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
-
IT café
Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)
Aktív témák
-
DrDante666
tag
válasz
DrDante666 #21341 üzenetére
kabelmania27: Saját router és modem az már most is adott és elég jók. De akkor legfeljebb majd switchként használom az új eszközt a lefedettség növelésére.
Jelenleg szinte mindig megvan a 10 Mbit, nem tudom milyen távolságra lehet a központ, de eddig nem volt rá panaszom. Remélem valóban csak a vonali adottságoktól függ a dolog és nem fog romlani csak azért, mert másik cég számláz.GoodSpeed: Sem az Invitel, sem a Telekom oldala nem ajánl nagyobb sebességet, de jól is van ez így, mert ez legalább stabilan elérhető. Egyébként sem akarnék most növelni, egyelőre maradnék ebben az árkategóriában.
Mifelénk csak internet kapható az Inviteltől (nincs Kolibri csomag, csak simán Internet a neve), talán azért, mert Telekom területen vagyunk. TV szolgáltatásunk nincs és nem is tervezünk. Így aztán mi lehet nem ilyen eszközt kapunk, én valamilyen modem+router 2in1 kombóra számítok, de végül is mindegy, csak jól tegye a dolgát. Bár a videóban látott routernek úgy látom nincs hagyományos antennája, az enyémnek viszont 3 is van, kíváncsi leszek a különbségre.Gubek-Einste: Kb. 10 éve vagyok Telekom területen különböző szolgálatók ügyfele, nálam eddig nem merült fel ilyen probléma, remélhetőleg azután sem fog.
-
DrDante666
tag
Sziasztok! Telekom területen (kisebb, HB megyei település) egykori btel-esként (Business Telecom) jelenleg Vidanet-esként a hűségidő lejártával szünetmentes ADSL szolgáltató váltáson gondolkodom. A jelenlegi 10/0.5 Mbit-es szolgáltatással sincs problémám, de az Invitel Internet M csomagja elvileg -500 Ft-ot jelente havonta és talán még WIFI eszközt is adnak (bár szolgáltató váltóknak nem biztos). Eléggé megoszló véleményeket találtam eddig a cégről, bár szerintem sok múlik a vonali adottságokon. Van valakinek ebben valamilyen tapasztalata vagy mit gondoltok, szerintetek mennyire lenne jó ötlet a váltás? Mégiscsak 2 év hűségidőről lenne szó.
Alternatíva a Telekom lenne, mást nagyon találtam, ahol árban sem kerülne annál többe, de egyébként se nagyon akarok kis céghez menni, hogy aztán megint ide-oda passzoljanak.
Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Fotók, videók mobillal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- ASUS TUF Radeon RX 9070 O16G Gaming - 36 hónap magyar bolti garancia INGYENES Házhozszállítás
- iPhone 13 Pro Max 256GB! Független! Garancia alatt! 96%! Megkímélt!
- EK-Quantum Velocity D-RGB - AM4 Full Nickel (+AM5-ös EKWB távtartók)
- Logitech Driving Force Shifter + MT Simtech adapter
- Xbox one kontroller S ujszerü hibátlan eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HÚSVÉTI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Beszámítás! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest