- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Linux kezdőknek
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- PHP programozás
- Windows 11
- Windows 10
Aktív témák
-
Tonoic
tag
Nekem is előjött ez a probléma, beállítottam és máris érezhető lett a javulás.
A fent leírtaknak megfelelően :
1.
[TCP/IP]
2.
"Következő DNS-kiszolgáló címek használata" (8.8.8.8 és 8.8.4.4) -
Directors
senior tag
válasz
wariorinside #9 üzenetére
Beállítottam. Most várom hogy elő jön-e.
-
Directors
senior tag
Sziasztok! Nekem is hasonló problémám van.
Valaki tudna segíteni? [link] -
club1
veterán
Az alábbi oldalon leírtak alapján a "Következő DNS-kiszolgáló címek használata" részhez kell a gépeden beütni a már említett Google DNS-ek címeit (8.8.8.8 és 8.8.4.4).
-
Vaatu
újonc
Nem digit használok. Egy térségi internetszolgáltatót használok.
Hogyan kell átállni publikus DNS kiszolgálóra?
-
Vaatu
újonc
Nekem is hasonló problémám van.
Pár napja valamiért jó-pár weboldal (például index.hu; citromail.hu stb) nem elérhető a böngészőkkel. Próbáltam már elérni a weboldalakat 4 böngészővel (Explorer, Chrome, Firefox, Opera), de mindegyik azt az üzenetet konstatálta, hogy a weboldal nem elérhető.
Számomra is a legtöbb weboldal is elérhető a megszokott módon, nem jelentkezik ez a probléma.
Próbálkoztam már a netsh winsock reset-tel a parancssorban, de ez sem sikerült. A CCleaner programmal szinte minden nap kipucolom a gépet, de ez sem segít...A hálózatról pár fontos dolog:
-kábel internet
-minden böngészőben jelentkezik
-tűzfal kikapcsolása mellett is fennáll a problémaPróbálkoztam a kérdéses weboldalakat elérni proxyról. Valamiért ha proxyról próbálom elérni a weboldalakat, akkor sikerült elérnem. Néha rosszul tölt be a weboldal proxy alatt, de hatásos módszer. Csak az a bajom vele, hogy kellemetlen folyton beállítgatni arra a pár weboldalra a proxyt.
Köszönöm a segítségeket.
-
nyenyeC
csendes tag
Tiszteletem!
Olyan problémám lenne az internettel, hogy sok esetben nem tölti be a böngészőkben megjelenő képet (törött kép ikon), valamint néhány lekérés után a honlapokat.
Régóta fennálló problémám, hogy bizonyos honlapok esetében (origo.hu; f1hirek.hu stb) 2-5 lekérést követően nem töltődik be a honlap (vagy csak részlegesen), végtelen ciklusban tölti, majd azt írja a böngésző h nincs internet. Ekkor már semmilyen honlap nem jön be. Ezek után ha várok 5-10 percet és kérek egy lekérést az oldalra akkor bejön szépen, majd ha ezeket az oldalakat forszíroznám továbbra is akkor a korábban említett módon újra elmegy a net.
Sokszor előfordul, hogy webshopoknál ahol sok kép van nem tölti be a képeket, vagy az első részét betölti, aztán mintha elfogyna a szufla és a többit már nem (törött kép ikon). Ilyenkor várok 5 percet (böngészésmentesen), nyomok egy frissítést és akkor bejön rendesen. Viszont ha átmennék más linkre akkor pár lekérést követően megint csak részlegesen majd semennyit nem tölt be.
Érdekes hogy, a legtöbb honlap esetében egyáltalán nem jelentkezik ez a gond, sem a képek sem a honlapok esetében.
A hálózatról pár fontos dolog:
- T-home internet
- minden böngészőben jelentkezik
- kikapcsolt tűzfal és tartalomkorlátozás mellett is
- üres gyorsítótárral is
- 3 számítógép mindegyikén, új számítógépen, és újratelepített gépen isA problémám teljesen megegyezik az ezen a linken jelentettel:
[link]Itt is mindent kipróbáltak, de senki nem tudta mi a gond, végül a szolgáltatótól kapott egy proxycímet amin keresztül már jól működött a net. Hívtam a T-home hibaelhárítót, ott nem tudtak segíteni, aztán kapcsoltak vmi pc szervízt de nem is hallottak ilyenről. (pedig a net sok találatot kidob)
Lassan már az őrület határán vagyok, minden segítő észrevétel jól jönne.
Köszi
Aktív témák
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest