Új hozzászólás Aktív témák
-
ro_bert17
őstag
válasz
Gorneck #2299 üzenetére
Ahogy nézem a citromailes topik nem pörög túlságosan, az egyik av-s topikban pedig már jártam kb. két hete ha jól látom, ugyan ezzel a problémával.
Akkor a böngésző alaphelyzetbe hozással, és fixit használattal megszűnt a jelenség. (bár az internet explorer safety, és internet explorer performance hibaüzenettel megállt akkor is. Az ie performance and safety pedig lefutott, bár gondolom csak összevonták a két menüpontot).
Na mindegy, köszi! Délelőtt írtam a citromail-nek, linkeltem fotót, gyártottam összeesküvés elméletet(na jó ezt azért még sem), és várom a válaszukat, hátha okosabb leszek.
-
Gorneck
legenda
válasz
ro_bert17 #2298 üzenetére
Az általam látogatott oldalak esetén jó hatással volt...
Szal használom.
Hmmm, pedig akkor ez citromos vacak lesz...de csak sztem és szvsz.
Esetleg, ha van citromos topik érdeklődj ott is, esetleg az AV topikba...ugyan nem oda tartozik, de lehet tudnak értelmes dolgot javasolni...
-
ro_bert17
őstag
válasz
Gorneck #2297 üzenetére
Szerintem placebo. Hozzáadtam a linken található összes listát, inprájvit és jött a "reklám".
Talán annyi a különbség, hogy kiírja: a webhely tartalmának egy része fennakadt a szűrön, valamint most már a "reklámban" látok egy webhely címét is: kivalasztott köti nyertes pont hu. Ha ez tényleg a citromail engedélyével van, akkor na bravó!
A másik gép is vindóz, és ie. Itt w7+ie9, ott meg xp+ie8.Szerk: monnyuk a webhely tartalmának egy része fennakadt a szűrőn üzenet itt a PH-n is van.
[ Szerkesztve ]
-
Gorneck
legenda
válasz
ro_bert17 #2296 üzenetére
Ha eltűnik az a vacak már megérte nem? Mert jelen esetben ez a cél.
Nálam gyorsította.Fanboy ([link]) és EasyList ([link]) amit hozzáadtam.
Persze lehet csak placebo...Viszont ahogy olvastam más gépen is csinálja más böngivel is, akkor pedig a citrom szarja...szvsz.
De, mint írtam én nem használom elég régóta, accom meg már nemtom így 7 év után. Szal nemtom megnézni. -
Gorneck
legenda
válasz
ro_bert17 #2292 üzenetére
Próbálkozz esetleg egy ccleanerrel. Hátha...
Amúgy ez a főoldalon is látszódik már vagy be is kell lépnem? Mert így elsőre ez igen csak saját hirdetésnek tűnik.Látom IE9-et használsz, inprivate-ben is ez van? Tracking Protection lista van hozzáadva? [link]
[ Szerkesztve ]
-
ro_bert17
őstag
válasz
Gorneck #2291 üzenetére
Igen, a hirdetésre gondolok. Csak szerintem az nem odavalósi hirdetés lehet, bár öszintén szólva, ezt csak érzékeim súgják.
Írtam a citromail üzemeltetőinek, akik szerint természetesen nem szerver oldali gond, hanem az én készülékemben van a hiba. Javaslatuk az, hogy "töröljem az ideiglenes internet fájlokat és gyorsítófájlokat".
Viszont a saját gépemről kb. 5-6 oldalt látogatok jellemzően. A böngésző alapértelmezett beállítása az, hogy kilépéskor minden tárolt adatot töröl [link] [link]. És ezt már évek óta így használom.
A böngészőt alaphelyzetbe hozva, első induláskor már ez a "reklám" fogad a citromail oldalán. Ugyan ez, a céges PC-men is (XP SP3, IE8). Ha jól emlékszem, bár ebben nem vagyok 100%-ig biztos, de csak a citromail-nél találkoztam eddig ezzel.
Víruskeresés volt: mse, symantec, malwarebytes.
Szóval tanácstalan vagyok, mert nem hogy megszüntetni nem sikerül, de azt sem tudom hogy magamat hülyézzem le, vagy valaki mást. -
ro_bert17
őstag
Sziasztok!
Egy ilyen sz@rságot hogy lehet megszüntetni?
Böngészőt reseteltem, és minden kilépéskor töröltetem az ideiglenes fájlokat, stb-ket. -
Franklin
addikt
válasz
moonman #2283 üzenetére
Nem én csináltam a képet, neten találtam, de tökéletesen látszik rajta a probléma.
IE8 alatt tűéles betűk. IE9 alatt meg elmosás és homály. Mintha be lennék rúgva és folynának a karakterek.
Vegyük a 2. példában szereplő nagy "L" betűt, ami ugye két tökéletesen egyenes vonalból áll. Miért kell "árnyékot" rajzolni a szára mellé? Ettől nem fogom jobban látni, hanem pont hogy zavaró lesz.
Monitorom köszöni szépen jól van. Natív felbontáson használom.
-
zoltanz
nagyúr
Az miért van hogy a http kezderű szövegeket ha kijelölöm nem ad lehetőséget (kontext menüben), hogy új lapon megnyisam? Www kezdetűeknél műkszik, köszi.
-
moonman
titán
válasz
Franklin #2281 üzenetére
ha ClearType-pal szarul néz ki, akkor azt a monitort dobd el jó messzire. vagy állítsd be optimális felbontásra, mert olyat még nem láttam, hogy natív felbontáson jobban nézett volna ki betűsimítás nélkül.
egyébként meg IE9-ben nem ClearType van, hanem sub-pixel positioning. kikapcsolhatod, ha átteszed IE8/IE7 módba,csak akkor ugye lőttek a legtöbb új funkciónak és a sebességnek is.
[ Szerkesztve ]
-
Franklin
addikt
válasz
Franklin #2276 üzenetére
Válaszolok magamnak. Nem nyúl bele a wines beállításba, de kikapcsolni se lehet. Minden oldal úgy néz ki, mintha régi tintasugaras nyomtatóval nyomtatták volna és a tinta szétfolyt volna a papíron.
A fórumokon sírnak és könyörögnek az emberek, hogy kikapcsolhassák. Nem lehet. Talán majd IE10 alatt.
És még csodálkoznak, hogy csökken az IE népszerűsége?
Akik IE9-et használnak: nektek nem fájdul bele a szemetek?
-
repvez
addikt
Tudja valaki hogy hogyan lehet betenni az explorer 9-ben a kezdölapon megjelenő kedvenc helyekre oldalakat, mert van egy oldal amit sokszor látogatok, de egy véletlen kattintással sikerült a kezdöoldalrol bezárnom és azota hiába nézem az oldalt nem jelenik meg ujra a kedvenc helyek között.
-
sti10p
senior tag
Sziasztok!
Keresék egy olyan megoldást amivel keresőszavak beírásával lehetne tiltani bizonyos oldalakat, tehát azokkal amiket pl. a google-be írnának be.
Az exporer-ben már néztem a "tartalom"-alatt, de ha nem osztályozott oldalakat engedem akkor túl sokat enged, ha tiltom akkor túl keveset (tk. mindent tilt és hiába rakom be a kivételek közé őket
) , gondolom nem ez a bevett módszer, vagy föl lehet turbózni valahogy?
Gondolom valami beépülő plugin vagy parental contol program lenne az igazi megoldás, van ilyen ami tudja az első mondatban írtakat és ingyenes, vagy bármi alternatíva?!
Sürgős lenne, a válaszokat köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Belba
őstag
Sziasztok!
Segítséget kérnék a hozzáértőktől : miért nem jelennek meg a gépemen a favikonok?!...
IE9-es a böngészőm, Win7 megy a gépemen, és még IE8-nál látszódtak a favikonok, sőt Firefox böngészővel is látom...
Érdekes, hogy a lányom és a fiam gépén (szintén IE9, Win7) láthatóak a favikonok, csak nálam nem!!!
-
DonThomasino
veterán
Egyik nap ról másikra nem látom EBAY en a képeket nagyban a böngészőben.
Nem látom shipping fület ha rákattaintok.Nekem vmi JAVA gond nak tűnik, telepítve a legújabb és engedélyezve.
Próbáltam más böngészővel is de ugyanez a hiba.(chrome; opera mozzila)
Újra raktam a böngészőt és a JAVA t is.Ötlet?
[ Szerkesztve ]
-
Franklin
addikt
IE9-ben ki lehet már kapcsolni a ClearType-ot? Tehát nem fog belenyúlni a windowsos beállításba?
-
Retekegér
MODERÁTOR
A HTTP üzeneteket valahol meg lehet tekinteni IE8-ban úgy, mint IE9-ben a developer tools alatt?
-
törölt tag
Helló,
okoztam magamnak egy kis gondod.. véletlen az új lapfülön megnyiló kedvenc helyek közül a lap eltávolítására kattintottam, és egy olyan weblap esetében történt ez, amelyiket rendszeresen meghívok onnan is... Szóval fontos hely... Azóta már napok teltek el, de nem kerül vissza a listába... Van e valamilyen mód arra, hogy elfelejtessem vele ezt a beállítást ? Gondoltam az alaphelyzetbe állításon, de az ha lehetséges elkerülném
-
BigManus
addikt
válasz
dodopek #2269 üzenetére
Leírom én hogyan csináltam, hátha segít. A legújabb Chrome van fent.
Tehát: Villáskulcs jobbra/könyvjelzők/könyvjelzőkezelő
Rendezést lenyit/könyvjelzők exportálása
Alapból ilyen nevet ajánl fel, fogadd el. bookmarks_2011.10.27.
Én a fájlt az asztalra mentettem.FONTOS!! Zárd most be a Chrome-ot!
IE9 megnyit/fájl/importálás és exportálás/importálás fájlból/kijelölgeted ami kell/betallózod a mentett fájlt/tovább lépsz/importálás gomb.Nekem így működik.
-
dodopek
addikt
Sziasztok!
IE9 tudja valahogy a legfrissebb Chromból a kedvenceket importálni?
Köszi! -
draco31
veterán
Kis információ kellene. Egyik ismerősömnek feldobta az XP, hogy nem eredet. (valóban egy ismerősöm, az enyim bizonyítottan eredeti, minden frissítést leszed, átment az ellenőrzésen is)
Szeretné telepíteni az IE8-at, csak nem tudjuk, hogy így is települne-e, és nem nyírná ki a rendszert, mert megbukott a vizsgálaton. Tudom, hogy egy idő után már állandóan jelezni fog, hogy nem eredeti.
Itt ahogy néztem, nem vizsgálja, nincs a letöltés neve mellett az ötágú csillag ikon. A Windows Genuine Advantage (WGA) ikonja. -
Gordiann
őstag
Üdv!
Most telepítettem újra a win7-et, probléma: internet explorer indításakor mindig megnyílik ez az oldal. Mit tudok ez ellen tenni?
Köszönöm
-
joy77
csendes tag
Hogy meglegyenek a beállítások és a kedvencek az IE9-et eddig a Back Rex IE Backup 2.8 nevű progival szoktam lementeni. Most újratelepítettem a gépem és hiába próbálom visszatölteni, nem csinál semmit. Korábban más gépek között is simán át lehetett helyezni a beállításokat.
Milyen módon lehet még mentéseket készíteni az IE9 beállításairól, amivel egyszerűen és gyorsan visszaállítható minden benne? -
törölt tag
Helló, IE8-at hol és hogyan szkinezhetem? köszi.
-
GEPESZ66
veterán
Az Internet Download manager használható-e IE9-el, van-e vele probléma?Vagy mit javasoltok?
-
Klarsa
tag
válasz
Sweet Lou 6 #2253 üzenetére
Sp1 után mert az SP1-es win7 lemezről raktam fel, nem update-s frissítés volt.
Amúgy már kezd javulni a helyzet, már csak akkor felejti el a 150-es nagyítást, ha teljesen kilépek a böngészőből. Mert eddig minden lap megnyitásánál visszaált 100%-osra.
Az mondjuk érdekes, hogy a IE8 nem csinál ilyet! (Egy IE9 újratelepítés előtt megnéztem)
[ Szerkesztve ]
-
Klarsa
tag
válasz
Sweet Lou 6 #2251 üzenetére
Hát azt sajnos tudom én is
, csak azt nem hogy mi a baja
Amíg nem raktam fel az SP1-et addig nekem sem volt semmi gond!Valamit szerintem a Microsoft szúrt el a szervízcsomaggal!
[ Szerkesztve ]
-
Klarsa
tag
válasz
Sweet Lou 6 #2249 üzenetére
Sajnos nem jó!
Annál a kettőnél nálam alapból sem volt pipa!
Próbáltam újratelepíteni a böngészőt, de az sem vált be.
+ amikor letöröltem a 9-est akkor a 8-assal sem volt ilyen problémám!
Lehet hogy az sp1-es rendszer miatt csinálja?Mert a hét elejéig sima win 7 volt fenn (7 hónapon át) és akkor ilyem problémám nem volt. Nem értem hogy mi a baja
-
Klarsa
tag
sziasztok. A héten új windowst kellett raknom és az internet explorer nem hajlandó megjegyezni a 150%-os nagyítást. (Állandóan visszaáll 100%-ra) Tudan valaki valamilyen megoldást, hogy mindig 150-es maradjon a nagyítás?
A régi windoznál is ugyan ezt raktam fel (ie9) és ott nem volt ilyen problémám. Nem értem, hogy most mi a baja, már egy kicsit kezd idegesíteni! -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Sweet Lou 6 #2246 üzenetére
Hm, ezt pl. nem is tudtam.
Valamelyik nap megkísérlek egy visszaszokást Chrome-ról, aztán meglátjuk, hogy mi lesz belőle.
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Sweet Lou 6 #2244 üzenetére
Jah értem. Kár.
Mostmár végre megcsinálták az iGoogle-t Google-éknál, így gondolkozom rajta, hogy áttérek IE9-re. Kacérkodtam a gondolattal, hogy 64bites verziót kéne használni, ha már van, de így akkor ez kimarad..
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Sweet Lou 6 #2242 üzenetére
Azért kérdeztem, mert pár hónapja próbáltam, a Java az valahogy nem akart jó lenni, tehát pl. jojatek-nál csak forgott a java betöltő ablak, de nem töltötte be az ablakot...
32bit alatt viszont tökéletesen működik.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Tiszteletem!
Az lenne a kérdésem, hogy 64bites IE9-et használ valaki? Ha igen, akkor a Flash, és a Java ugyanúgy működik, mint a 32bites alatt?
-
bozsozso
őstag
Sziasztok!
Már másodjára fordul elő, hogy az IE-ben a kedvenc helyek egy idő után törlődik. Ez mitől lehet? Nem találtam erre vonatkozó beállítást sehol.
Előre is köszönöm a segítséget.
-
BeerBier
senior tag
válasz
Sweet Lou 6 #2238 üzenetére
Sebaj,lassan úgyis átszokok a Comodo Dragon-ra
-
BeerBier
senior tag
válasz
Sweet Lou 6 #2236 üzenetére
Megpróbáltam,újratelepítettem de változatlanul fennáll a hiba..
-
BeerBier
senior tag
Üdv Urak!
Feltettem az IE 9-et és olyan problémával találkoztam hogy nem működik a jobb egérgombra előjövő menüsor!
Megjelennek a lehetőségek,de egyik se választható!
Igy pl kép elmentése,kijelölés,ilyenek nem mennek.
Találkozott már valaki ilyennel? -
VINIKOR
senior tag
válasz
Sweet Lou 6 #2232 üzenetére
Semelyiken sem.
-
VINIKOR
senior tag
válasz
Sweet Lou 6 #2230 üzenetére
Ki vannak pipálva és még se mentődnek el a jelszavak. Mi lehet még a baj?
-
VINIKOR
senior tag
IE9-nél a jelszavakat hogy kell elmenteni? Semmilyen előugró ablak nem jelenik meg.
A google-t hogy kell alapértelmezett keresővé tenni?
Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
Muerte
addikt
Sziasztok!
Adott,IE9 64bit.Az lenne a problémám péntekről szombat reggelre,bekavart vmit a google,mert jobb sarokban eddig a keresési beállításokban volt egy opció h adjon-e vagy ne keresési találatokat,most ott ez van:
-Használja a Google Instantot -- a következtetések és találatok gépelés közben jelennek meg
-Ne használja a Google Instantot
Hiába kapcsolom ki az előtte beírt webcímeim nem jelennek meg,és fontosak lennének mert nem tettem be őket kedvencekbe.Nem telepítettem semmit és nem állítottam át semmit az IE-ben sem és még egy progit se raktam fel szóval nem értem az egészet.
Valaki tudna esetleg segíteni abban hogy EZMIEZMert már kiakaszt
-
válasz
Sweet Lou 6 #2225 üzenetére
Köszi szépen sikerült
-
Sziasztok
ie8 van a gépen win 7el ami települ alapból.Az lenne a gondom hogyan tudom a jobb fölsö sarokba a google-t berakni alapértelmezett keresöként a bing helyett? mert ha rámegyek hogy további szolgáltatok keresése akkor ott nincs a google hogy hozzáadjam.Köszi a választ.
Hello.Lajos.
-
laccy88
senior tag
sziasztok!
van egy sp3 oprendszerem a,in használok ie 8-at, és firefox-ot. az explorer azt produkálja, hogy ha beírok egy webcímet, és mondom h ugorjon rá/töltse be/nyissa meg, megnyílik magától a firefox, és ott nyílik meg. oké hogy az az alapértelmezett, de ennyire??? -
v!ct0y
veterán
Sziasztok!
Adott egy laptop wifivel nyomom rá a netet. Az IE random mód elmegy kapcsolat nélküli munkára. Az eszközökbe kikapcsolom és azonnal van net. Be lehet valahol állítani, hogy ne csinálja ezt ? -
polonic
félisten
Lehet, hogy le kéne szedned a mui packot. Szerintem az lehet a baj. Aztán utólag feltenni a rendszerre és az ie-re is.
(#2212) thedriver
Annyit lehet beállítani, hogy ha lapokat használsz, akkor automatikusan ugorjon az új lapra. Létrehozáskor váltson át. . . -ot kell bepipálni.
[ Szerkesztve ]
-
thedriver
tag
-
thedriver
tag
IE 8-ban hol lehet beállítani azt, hogy az automatikusan új ablakban megnyitott weboldal ne az aktuális oldal alá kerüljön, hanem legfelülre. Tehát ne kelljen a tálcán rákattintani, ha meg akarom nézni az újonnan megnyitott oldalt? Op rendszer: XP
Köszi előre is. -
Immy
őstag
Üdv
Win7 prof 32bit-es rendszeren problémával állok szembe az ie9 telepítésnél. A rendszer teljesen up-to-date minden frissítés fent van, viszont kivételt képez ez alól az ie9.
A rendszer magyarítását MUI packkal csináltam. Most amikor az ie9-et próbáltam telepíteni a nyelvi beállításoknál mindig leáll, és a frissítést hibásnak értékeli.
Keresgélés után láttam, hogy már más is futott magyarított win7 után ebbe a problémába:
[link]Szolgáltatások futnak, kivétel a netlogon és a számítógép tallózó
-
Sweet Lou 6
addikt
tedd fel a Windows Live Mesh-t és pipáld be a Kedvencek szinkronizálását, hátha segít, egy próbát megér.
-
TRob1
veterán
válasz
FControl #2201 üzenetére
Ha meg lesz a megoldás, úgyis megírom pü-ben (de ha nálad lesz meg, szintén elvárom a jelzést)
Egyelőre annyi, hogy egyvki jelezte az előbb, hogy Pécsen megy diginettel neki mindkét (nálam hibás) dolog, IE-vel és Firefoxal is...
(#2202) Arki: lehet hogy nem a szolg. a hibás, lásd fenn.
[ Szerkesztve ]