Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Májusi hardverszeánsz
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Computex 2025: sok kilowattos táp a Seasonic standján
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Helló,
okoztam magamnak egy kis gondod.. véletlen az új lapfülön megnyiló kedvenc helyek közül a lap eltávolítására kattintottam, és egy olyan weblap esetében történt ez, amelyiket rendszeresen meghívok onnan is... Szóval fontos hely... Azóta már napok teltek el, de nem kerül vissza a listába... Van e valamilyen mód arra, hogy elfelejtessem vele ezt a beállítást ? Gondoltam az alaphelyzetbe állításon, de az ha lehetséges elkerülném
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Prémium számítógép PC Játékra! I7 12700KF / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest