- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
válasz ngabor2 #2618 üzenetére
"hogy mennyi tempban fog járni egy még el nem követett hibáért, az nagyon sokmindentől függ, nem lehet előre tudni. vannak dolgok, amikre minden esetben kb. azonos büntetés jár, de engedtessék már meg a modoknak a személyes szabadság moderálás terén."
Azért gondolom egy olyan súlyú dolognál mint a szmájli használat van egy maximum ha veszünk egy olyan palit akinek eddig nem volt büntije.
"de engedtessék már meg a modoknak a személyes szabadság moderálás terén" ezt megint nem értem. Mondtam én, hogy mennyi bannt kell annak adni aki sok szmájlit használ?
Az ilyen félsorokból vannak utánna a viták.
"megj.: nem fogok rendszeresen ide járni, csak feltűnően sokat van fenn bal oldalt ez a topik, gondoltam benézek." meg ezekből. Nem értem ugyanis. Miért ne járhatnál ide? Ennyire sz.rok vagyunk? Vagy megnyugtatsz minket, hogy tőled nem kell tartani?
A 2617-be írtam ezt is "Illetve ezt a viszonyt, dolgot, problémát bárhogy nevezzük meg kell oldani. Nem jó ez sem neked, sem nekünk, sem a ph-nak!" erre nem reagáltál. pedig jó lett volna szerintem.
Amd - Radeon - Ryzen
Új hozzászólás Aktív témák
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Új állapotú M2 Mac Mini
- Eladó! Kishibás Rtx2070 8GB!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest