Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
Na..lépek aludni. Jó éjt mindenkinek!
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
lipi67
nagyúr
[Bogim kapura lő..] [Krisztián tervet sző..][Pihi míg apa "fontos dolgokat beszél meg"][Téglási sejti, hogy "beszélgetnivalónk van"][Beszélgetünk]
[később is beszélgetünk ]
[kezd látszani a beszélgetés rajtunk..]
[különedzés]
[Schwarzenegger "születik"]Hajrá DEAC-LOKI-Debrecen-Intel
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
lipi67
nagyúr
válasz shteer #10088 üzenetére
"ph!-teszt miatt viszik mint a cukrot"-------
#10089) fekeandras : Látod, még ilyeneknek is tud örülni az ember manapság...Ilyen világ ez. Jobbulást!
(#10090) krammerka: 4. feleségem cerka lesz akkorHurrá! Megint buli van, éljenek a hurkások!
8kor ment a hasam, 1/2 9-re belázasodtam.. . Pedig..már rég lexarom a focit, de a Loki ..más. Ha Ők (igaz , már csak Dombira vonatkozik) nem vannak, a fiam még mindíg csak keresztbe tudná átfutni a pályát. Ha 2005-ben nem rúgúnk be párszor, s nem hetente aludt volna valami kottás focista vagy kézis..még lehet, hogy mindíg kanült tisztítanék. Téglási Gabinál meg jobb arc kevés van. Asszem életem legszebb éveit adta Debrecen, a DEAC és a LOKI.
Hajrá Loki, hajrá Debrecen![ Szerkesztve ]
-
Gyuri27
félisten
válasz krammerka #10090 üzenetére
Sajna az M0-s 5200 nekem is megált mint a szög 3330-nál. Én meg nem vagyok az a feszelős csávó így eladtam. De mástól is hallottam és olvastam, hogy egyik megy mint az állat másik meg "semmi". Ennek a procinak az ára ritka baráti és vt-s nem gyözöm hangsúlyozni. Az 5200-l meg tényleg észrevehetetlenül kicsi mértékben marad el. Bár azt a tuninga be lehet hozni.
Amúgy tudjátok hány érdeklödö volt? Kettő kérem. Az egyik egy conroe magos cerkát akart beszámitatni 5k-ért. De szerintem ott mentálisan gond volt az arccal. Ill most tárgyalok egy sráccal.
Ne verekedjé. Egy vissza ütnek. Kettő elvisz a yard. Rendelj egy procit. Gyere ki érdre. Kapsz egy kis házi kolbászt, egy üdcsi, egy kávé. Elmondod mi a bánatod és jól is leszel.
Ez bárkire vonatkozik. Aki délután érden (vagy a környéken) jár csörgessen és ugorjon be nyugodtan.
Amd - Radeon - Ryzen
-
shteer
titán
Hajrá Debrecen!!!
szerintem jónak tűnik..
-
krammerka
őstag
válasz Gyuri27 #10078 üzenetére
Egy biztos Gyurka: Tőled érdemes venni,mert jó cuccost árulsz(vagy csak nem értesz hozzá..),és korrekt rendes csávó vagy ,akárcsak én
Lipi: kétmagos cerkában még nem csalódtam,ellenben az E5200-as szériával,abban többször is mellé nyúltam...........
Meg ez a Gyuritól lenneAmúgy nem vagyok jó passzban továbbra sem(ha kérdeznéd),lehet már verekednem kellene egyet,vagy csak simán kiverni a protkoját az illetőnek vascsővel..........,nem tudom
[ Szerkesztve ]
-
fekeandras
őstag
válasz Gyuri27 #10081 üzenetére
Áhh... Asszony most nincs, gyerek sincs (legalább is nem tudok róla... )
Lipi: Kösz.Majdnem tudok pislogni.Ha nagyon erőltetem már be bírom csukni a szemem.Kaja már nem potyog ki a pofámból.Az egy héttel ezelőtti állapothoz képest ez már komoly javulás.De a fizikoterápia kurva szar.Szerencsére csak 15-20perc naponta.Elég nehezen bírom.
[ Szerkesztve ]
-
lipi67
nagyúr
válasz shteer #10084 üzenetére
Nem értem én ezt a politikát. Mikor bejött volt vagy 3 napig, majd eltünt. Hosszú szünet, s megint lett 2-3 hétig. Most meg alig-alig van Corsair..
-
lipi67
nagyúr
válasz Gyuri27 #10081 üzenetére
Gonosz vagy.
András: Mizu az arcoddal? Mozog már a szemed meg a szád?
Mod: (#10085) Gyuri27: Azért tettem be a képet, hogy látsd a ver. számot. Nem tudom, hogy neten van-e, s gondolom, hogy csak Trial, ahol sok funkció nem működik. Legyen jó napod, küldok egy teljes verziót Neked, gyere msn-re, csak siess 20 perc múlva mennem kell..
Kikeresni..Valahol csak van írás róla a neten. Sajna az Intel sok esetben titkolja, többnyire olyan megfontolással, hogy ne nagyon merjék feszelni a procit, ha véletlenül brutal a tuning. Igy meg..nem tudják pontosan belőni, hogy mennyire melegedik.-Tom ez a politika tetszik Neked mert visszás az Intelére nézve- Nem tudom, hogy mennyi a valóságalapja, ezt olvastam mikor kiskoromban még volt időm bóklászni a neten
Jerj hát msn-re![ Szerkesztve ]
-
-
shteer
titán
válasz fekeandras #10080 üzenetére
én is csak 1-gyel... ennyiért nem is érdemes
szerintem jónak tűnik..
-
lipi67
nagyúr
válasz Gorneck #10076 üzenetére
Hát, tény, hogy szereti kipróbálni a deszka-proci paletta összes résztvevőjét, s csinál néha fura párosításokat. Legalább leköti, melóban úgy se lát gépet
A törpék meg megismerik, na netán Ő nem is mindíg(#10077) shteer: Néztem én is, sehol sem láttam. Sajna, utánájártam (olvastam-kérdeztem) az 520-asnak is, nálam az lett volna a favorit. Hát..nem lesz. Egyre több helyen olvasni, hogy az új (most kapható) széria nagyon hajlamos a túlmelegedésre..
Tehát marad a 450 vagy a 620. 450-est nem láttam, 620-as meg kva drága, igaz, nagyon jó.(#10078) Gyuri27 : Azt mondtad, (írtad)h nem tudsz hőfokokat. Ott az everest új verziója, tudnia kell. Mivel ezek a progik a különbségeket nézik s nem mérnek hőt, kikeresed, hogy mennyi a procid T.J max értéke, ezt megadod az Everestnél [link] és minden ok. Ha nem tudja..akkor a lapod "buta2 hozzá, biosfrissítéssel nem oldod meg.
[ Szerkesztve ]
-
Gyuri27
félisten
-
Gyuri27
félisten
válasz Gorneck #10066 üzenetére
A terméket illetően nem hitetlenkedtem. Csak a céget szidom. Amúgy jobb ez a cucc mint az M0-s 5200.
Lipi: mi, hogy ki, mi? Magyarul én nem értek ehhez.
Optimus: nem nanyalok csak dicsekszek.
Krami: na addig állj vivóállásba. De majd mikor te hivsz, hogy 12k-ért adom-e akkor majd még dobok rá 2k-t. Mert a másik cárka miatt annyival lógsz.
Amd-s szép napot.
Amd - Radeon - Ryzen
-
Gorneck
legenda
válasz lipi67 #10075 üzenetére
Engem meg nem érdekel a hülesége...sztem most megint AMD-t vesz...mert eladhatatlan lapja van sok bukóval... Az élete ez a gépbuzulás...aztán gyerek mellett, ha van 1-2 órája tuninggal foglalkoznia heti szinten.
Azokkal a kurva fetekkel szenved mikor nem is melegednek annyira, mint azt gondolja...a DS4en az NB fűt szét mindent...közben az SB és a fet rész nem is lenne meleg...a másik meg, hogy a hűtőjének van egy "terelője", amit felrakva pont a fetekre lehet csapatni a levegőt...
Egyébként a maximumot...mindig a maxot szeretné kihozni...Gorneck#1239
-
lipi67
nagyúr
Hajrá Loki!!!!!!!
shteer: Az a nyalásos duma...
Víz nélkül is halk? Kapcsold hát be! Nálam fordítva lenne..Öntenék rá vizet..na tuti lehalkulna.krammerka: Mi a fenének Neked az a proci? Olyan jó vagy mert olcsó? Esetleg.. jó kötekedni?
(#10070) Gorneck23: Kérdés, mit akar kihozni a prociból, nem? Kben..igen, elég gányolósra sikeredne sünikkel és..Kb. lelki vígasz, nyugtatja a lelkét ha ránéz, de haszna..nem sok értelmét látom. Q9650 és pici tuning.-Á! Nem is írom neki, mert még megteszi
-Nem sokáig lesz nála az a deszka..-[ Szerkesztve ]
-
shteer
titán
válasz fekeandras #10073 üzenetére
+ a tápba egy S-Flex venti
melyik típus? légszállítása elég a tápnak?
én inkább egy halk tápot kerestemvga?
szerintem jónak tűnik..
-
shteer
titán
válasz fekeandras #10071 üzenetére
este is cugos volt, 11-re ért be a vonatom - nem akarom h vége legyen a nyárnak
viszont tegnap óta víz nélkül halk a gépem - nem is gondoltam volna
szerintem jónak tűnik..
-
fekeandras
őstag
'reggelt.
Remélem erre felé hamarosan ki intelesedik az idő mert rohadt hideg volt hajnalban.
-
lipi67
nagyúr
válasz Gorneck #10064 üzenetére
Vid-en rádobott már 1GHz-et, megy az, csak a lap olvadozik alatta.
Gyuri: Everest! Ha nem is ismerné fel akkor is: menüben beállítod a T.J max értéket és már tudod is, hogy hány °.Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
Gyuri27
félisten
válasz fekeandras #10062 üzenetére
Nem kell. Mert Krami erről a prociról csak álmodozik, álmában még a nyála is csorog utánna. De csak rendes áron viheti. Egyszer volt Budán.......
Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
válasz fekeandras #10058 üzenetére
Szó se róla megy vele a lap. Csak bios nincs hozzá. Azt meg nem hiszem, hogy az asrock bios nélkül is kiírja a hőmérsékletet meg ilyenek.
De lesz nem soká hidd el. Akkor viszont szétttesztelem és úgy árulom.[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
-
Gyuri27
félisten
válasz fekeandras #10056 üzenetére
Melegedés? Hát lol most mondom, hogy se a bios, se s core nem ismeri. Épp a cpuz jól írta ki a nevét.
Amúgy 3,5-n tolja a kölök (emlékeztetőül 2.4 a gyári) Meg mondjuk én a gyári hűtöt nem használom. Van faja rézmagos, magas bordás pwm-s (ex 6xxx szériáról való) hűtőm.
A gyári az kicsi viszont pwm-s cucc.
Ha lesz valami támogatás easy tune 6, vagy core temp téren meg fogom mérni. Ha addig el nem viszi tőlem (de akkor hozok másikat).Amd - Radeon - Ryzen
-
-
Gyuri27
félisten
Amd-s szép napot.
Azzal kell kezdjem az intel egy ritka low cég. SLGU5 náluk nem létezik. Én viszont a kezemben tartom. Na mindegy. Beraktam a 3200 cerkát a kölök gépébe. Megy. Inditottam az 5200 beállitásaival. 1,2v 333x10 és indult. Most még megdobtam egy 0,5-s szorzóval. A kölök mindjárt neki áll (gaméval) tesztelni. A feszel vagyok bajban, mivel nincs hozzá bios. A lap szerint a vid (és a core temp szerint) 1.284. Most kap terheléstől függően 1,264-t 1.28-t. Az easy tune e2220-nek ismeri fel, a core 5100-nek.
Hirtelen ennyi. [link] ezzel a fesszel a win stabil, játékban viszont fagy.[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
lipi67
nagyúr
Mennem kell, kilöktek a gép elől..Majd este..
-
lipi67
nagyúr
válasz Gorneck #10051 üzenetére
A haverod most áll neki szétfeszelni / olvasztani az UD3-at [ ]
Vigyél haza egy poroltót[ Szerkesztve ]
-
lipi67
nagyúr
válasz Gorneck #10049 üzenetére
" A kényszerzubbonyt nemsokára megszokom én, cumizok a gumi szoba gumi kövén" - MosOi
-
lipi67
nagyúr
válasz Gorneck #10047 üzenetére
Ok Luke! Csak öszpontosíts. Ha nem megy, s akarsz beszélni róla, üsd fel annak a jómadár narkósnak a könyvét, vagy Orsit
Egy Jedinek ez csak tréning -én összetörtem volna asszem. Lehet, ezért nem leszek soha Jedi?-
-MOD: Most nézem, Orsit ne fel üsd..szegény azt se tudná, miért kapta-
[ Szerkesztve ]
-
lipi67
nagyúr
Szép napot!
Balázs: Akkor az erő legyen veletek!Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
Gorneck
legenda
Jó reggelt mindenkinek.
Gorneck#1239
-
lipi67
nagyúr
válasz fekeandras #10041 üzenetére
Míg 3,8Terrát feltöttem..az is idő volt ezzel a nettel (meg..évek)
Hát nem? Hangulat kell. S ha van, várod a nagymenőt, aki bepróbál, ha meg nem jön, megkeresedGeri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
lipi67
nagyúr
válasz Gyuri27 #10039 üzenetére
Én direkt mén oda, ha megyek, s nem inni. Flancos helyen meg..el is aludnék. (kben az előbb a filmről beszéltem)
[ Szerkesztve ]
-
-
fekeandras
őstag
válasz krammerka #10036 üzenetére
Azért az tényleg durva, hogy ilyen Lady Gaga szintű szarra tapsikolnak az emberek.Érdemes megnézni a dalszöveg miről szól.Meg ezek a megélhetési lakodalmas "zenészek".Rettenetes.Hangszert nem látott egyik sem még fényképről sem.Kezébe nyomnál egy gitárt biztos fordítva fogná meg.Borzasztó.De hát úgy látszik erre van igény 2009ben.
-
lipi67
nagyúr
válasz krammerka #10033 üzenetére
Ja! Hát ilyen gépzene, disco, Ns, HC, alatt hangzást, teret tesztelni..nem lehet. Igényes hangszeres muzsika kell, de én nem nagyon csipázom a mahavishnu Orchestra és hasonló zenéket. Amiket felsoroltam azok jók, s pl. a Pink Floyd csak jelenthet nekik. - progresszív- Fura ez is. Ma..Ilyen címszó alatt zenének sem nevezhető elektromos szarok tömkelege van. Ha szórakozni akarok akkor Oi!, régi Punk és Ns, de ha ZENÉT szeretnék hallgatni, akkor itt kell keresgélni. Abban a világban ahol egy Scorpions évtizedekik megél, ahol egy Judas Priest (ami a maga idejében TUCAT volt) ma már etalon (mondjuk a British Steel jó album)...évek óta nincs zene, s erről nem a fiatalság tehet, etetik Őket a szeméttel sajna. A Deep Purple : Gyermek az időben-je iskolai tananyag lehetne, a Soláris és Bárdos Deák Ági munkásságáról nem is beszélve. -Min1, ez már politika, hagyjuk. Apropó..Kedden kíváncsi leszek a Loki - Szófia transzparensekre. Nem lepne meg ha az elmúlt napok letartóztatársai előbukkannának, mint ahogy az sem lepett meg, hogy Győrben SZLOVÁK, MAGYAR és NÉMET Skinhead zenekarok EGYÜTT adtak koncertet, jelezve, nem 1mást kellene ütni, van éppen elég ellenség, ennek vége. Hurrá!
Krisztián elhajtott
[ Szerkesztve ]
-
lipi67
nagyúr
válasz Gorneck #10031 üzenetére
Az ismerős nekem is. Elment a kocsmába inni, belekötöttek és verekedett. Belém..belém se kell
Jó reggelt!
Mopst ébredtem, dógozgatok egy kicsit..Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
lipi67
nagyúr
Jó ebédhez szól az Oi!
Balázs
Itt még az idő nem döntötte el, hogy esni fog-e egész nap, vagy kisüt a nap.
Krammerka: Betegség az is. Olyan szinten beleástam magam 1 időben (köszönhető Darvas Lászlónak), hogy teszteltem, hogy milyen pulcsiban-pólóban hallgatva a zenét, mennyit változik a hangzás. Míg más sütit sütött a sütőben, nálunk anyámnak kellett sütnie nekünk, mert nálunk kvarchomok száradt ott.(ha nedves s megtöltöd vele az állvány lábát, s a végén heggesztenéd le, jó kis "bomba" lesz belőle és szétb@ssza a gőz). Sajna egy lakás árát az is elvitte, igaz később mikor nem volt időm rá s eladtam, sok hónapon dobott túl anyagilag egy - egy összetevő. Azóta se hallgattam West Coast -ot és jazz-t. (tesztelni ilyen kell,s a Kansas-en kívül nem sok w.C. zene tettszik, igaz, progresszívnél sok kedvenc volt , (Eloy,Sky,Solaris,M.Mann). Pl. egy JPW Sonata dobozkát nem tudsz Archívumon, s metallicán tesztelni, meghal alatta rögtön..
Gyuri-András
Box: Hát..elfogyott. Ok, volt iram és adok - kapok, de a srác erősebb volt, s jobban is bírta. Szerintem ott a baj, hogy ez az Univerzum csak üzlet,s futtatják ezeket a palikat. Erdeit mint embert nagyon tisztelem, de sztem még életében nem boxolt boxolóval, s ha 1x teszi, 6 menet és meghó.
(#10027) kulerr: Alámondásos xxx ma is van. Én fent mozgok monoton ritmusban, s alúlról hallom: Abba ne hagyd![ Szerkesztve ]
-
kulerr
őstag
válasz Gorneck #10025 üzenetére
a Rámbó?
emléxem mikor alámondásosan néztük te atyaúristen azok az XXX-es fimek alámodásosban ...kb mintha apróhírdetést olvasott volna valaki..a képernyőn meg pajeszos bundeszliga frizurás németek nyomták az iparthát igen a régi szép idők...
egyébként mégis tok jó filmek voltak azok akkor...
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
Gyuri27
félisten
válasz fekeandras #10024 üzenetére
Nyilván melós, de neki ez a munkája baszod.
[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
Gorneck
legenda
válasz kulerr #10021 üzenetére
Amikor keltem...6 fele meg lehetett kint pusztulni a páratartalomtól, de még 8kor is. Most már erőlködik a napocska... És a kutyám is elkezdett hangoskodni...
Jahh...és beszerzés alatt mind a 4 rámbó rész... Meg akarom nézni őket... Régen imádtam nagyon...
[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
fekeandras
őstag
válasz Gyuri27 #10022 üzenetére
Azért melós lehet egy ilyet végig boxolni.
Erről a Ganxsta Zolee nyilatkozata jutott az eszembe.Sztárbox után mikor leütötte a Rékasit azt nyilatkozta, hogy ha a második menetig nem bírta volna kiütni akkor vagy lefeküdt volna, vagy végelgyengülésben meghalt volna úgy elfáradt.
-
Gorneck
legenda
Szép párás reggelt...
Gorneck#1239
-
lipi67
nagyúr
válasz fekeandras #10017 üzenetére
Most is matat egy a TV-ben. Ez még kisebb(ség )Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
lipi67
nagyúr
válasz fekeandras #10015 üzenetére
Ez a kis "furaszínű"törpe meg addig kapálózott míg nyert.
[ Szerkesztve ]
-
fekeandras
őstag
Kettőből egy .
-
lipi67
nagyúr
válasz fekeandras #10013 üzenetére
Hát a hifinek ára van.. , s nem Technics-nél kezdődik.
Jaja..Jól elverték a Karcsi gyereket. Igaz, így nem szégyen kikapni, s jobb is így. Ha végigmegy és "győz"...szégyeltem volna magam.Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
lipi67
nagyúr
válasz fekeandras #10010 üzenetére
Nem tudom, hogy ez pontosan milyen hybrid kábel volt, de a vdh-nál arra utalt főleg, hogy szénszál. Ebben az volt a buktató, hogy nem lehetett forrasztani, ezért voltak 20-30-40 centis előreszerelt Interconnect arany áron, díszdobozban. (erősítő-cd-kazettás deck összekötők, 24karátos arany csatikkal.) Volt hangfalkábele is (ami Neked) a vdh-nak, azt nem volt szerencsém kipróbálni.
Jön a box!!! 28-án meg Bp.-en az Archívum![ Szerkesztve ]
-
fekeandras
őstag
válasz lipi67 #10008 üzenetére
Ja, hogy a hangfal milyen volt? Orion HS 501 Bolero : [link]
Azt hittem a kábelra kérded.
Kábel valami ehhez hasonló volt, nem pont ugyan ilyen: [link]Nagyon szerettem azt a hangfalat pedig nem volt nagy szám.Sem túl hangosan sem túl jól nem szólt.Ekkor adták a tippet, hogy csepelen lakik egy ember aki épít egyedi hangváltókat hozzá amitől megtáltosodik.Plusz jó minőségű kábelezés kell majd hozzá.Mindent összevásároltam (noise killer hab, bitumen lap) már csak a keresztváltókat kellett volna megrendelni + a ládát rezgésmentesíteni.Erre valami kedves magyar állampolgár felnyomta a pincénket és hali.Szerintem fingja sem volt hozzá mit visz el.Mérgemben el is adtam az egészet bagóért.
-
lipi67
nagyúr
válasz fekeandras #10007 üzenetére
Milyen volt? Orion, az HS 500? (azokat húzták (2x én is) át).Ha nem tudtad meg, elmondom: A keresztváltót is bontani kellett, ha áthúztad..Nagy hangerőn is kottázható, gyönyörű mélyek (nem mint a mostaniak, hangos, de dohog,dübörög).-ezek az "X".1-es házimozi erősítők..-közük nincs a hifihez és a zenéhez-
Viszont kellett alájuk a fém állvány kvarchomokkal, alul-felül tüskékkel mert a magasak hamar lecsengtek és nem volt tere a középtartománynak. Hátsó és oldalsó falaktól 80-100cm távolság és.. sok -sok "nagy" falat aláztak.[ Szerkesztve ]
-
fekeandras
őstag
válasz Gyuri27 #10004 üzenetére
Miért?Lehet, hogy az enyém is vett volna.Azzal verte volna szét a fejem...
Én használtan vettem.Adtam érte egy mobilt + kp -t.Még csak ki sem tudtam próbálni.A belső kábelezést akartam kicserélni az Orionomban. Mire nekiálltam volna lenyúlta valami pondró geci a pincéből.
[ Szerkesztve ]
-
lipi67
nagyúr
válasz fekeandras #10003 üzenetére
Hát..Mikor 94-ben vettem egy 30Cm-es kitet, 36k-ért..(Vdh First szén hibrid) nem volt boldog az akkori feleségem.
Jó anyag nagyon .Etalon.
(#10004) Gyuri27 : Én azt hittem december 23 óta (akkor léptem haza Szhelyről), hogy végeztünk 1mással. Nem tudtam, hogy nem!!! (Komoly) Utána meg elkalandoztam, hol ide-hol oda. Miért ne mondtam volna el? Én új világot építgettem, Ő meg a közöset,de úgy , hogy nem szólt. Néma gyereknek..-Igaz, Ő azt mondta, hogy jellemző, mert fordított esetben neki mással eszébe se jutna (s nem is jutott), én meg hamar túltettem magam..Nem értem én a nőket! Ha akar valamit az a min., hogy tudatja, nem?Krammerka: 12éve a kx670-es kazettás deckkért is majd ennyit perkáltam, s akkor az kicsit többet ért. Arról nem is beszélve, hogy ha hifit veszel akkor az összérték felét kb a hangfalak és a kábelek teszik ki. VdHull összekötők, ezüst hangfalkábelek meg egy pár hangfal,kb 150k, meg hozzá egy 100k-s erősítő meg egy 50k-s CD lejátszó. Állványok (2db)külön a cd-nek és külön az erölködőnek is, egy plusz vagyon (M.Sound asztalka 2x40k)..kb ez az egészséges arány. Olyen ez mint a pc..Voltr, hogy mindenem ráment .
Rögtön box az RTL-en, szeretem
[ Szerkesztve ]
-
fekeandras
őstag
válasz Gyuri27 #10001 üzenetére
Intel vonalon ezért szeretem az ASRock-ot.A nyakamat rá hogy még a 945 chipsetes lapjaik is gond nélkül megeszik az új cerkát.Itt egy bruttó 8600 forintos "szar" alaplap és nézd meg a cpu support-ját ...
ennél nem kell biost frissítgetni minden procicsere után mert mindenevő a lelkem.Csajszinak is ilyet rendeltem.Nem az első ilyen konfig lesz amit ilyen alaplappal rakok össze.2 hibája van.
1: ritka fos az integrált hangkártyája
2: csak minimális (max +20%) tuningot engedLipi: Lenyúltak tőlem anno 4méter Van den Hul kábelt.
Remélem azért kellett a parasztnak, hogy felkösse magát vele.K anyját...[ Szerkesztve ]
-
lipi67
nagyúr
válasz krammerka #9999 üzenetére
Szia!
Hát ha nem mondja, honnan tudjam? Vagy ..lehet mondta (most igen), csak nem figyeltem oda..Nemtom.Azért fura, hogy én sose tudom, hogy éppen ki mit akar. Jó lenne ha velem is közölnének dolgokat. Igaz, lehet, hogy én vagyok a paraszt, vagy érzéketlen..
Gyuri:[Pl. ilyen]. Nem tom , hogy pontosan milyen, hisz nem láttam. Ő meg..Csak arra emlékezett, hogy Yamaha elektronika meg, hogy angol hangfalak és Vdhull kábelek. Az erőlködőt megvette, gondolom többre most nem volt pénze.(Majd gyűjt )Igaz, falakat 1edül nem merne mert ha becsúszna egy Pioneer, Jamo, vagy ilyen ..ütne a guta. Igaz is, megírom , hogy JPW jó lesz
-nem, kben csak a szám jár, s kvra szégyeltem magam, hogy így alakult,de komolyxan nem tudtam, hogy Ő akar még valamit... [Ez jó is lenne][ Szerkesztve ]
-
Gyuri27
félisten
válasz fekeandras #9998 üzenetére
Hétfőn megyek a nagykerbe. Kell a proci vagy nem. Ne beszéljünk mellé.
Csak az a tré, hogy kedves intel oldalán sincs még fenn a proc. Meg kérdés a lapok mit csinálnak ezzel a procival. Mert ugye bios nincs hozzá. Bár a 2220-től csak abban különbözik, hogy 45nm-s és R0-s.Lipi: mi a tököm az az erősitő?
Amd - Radeon - Ryzen
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest