Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Amit a Haswell-ről tudni érdemes!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imo85
tag
válasz #Morcosmedve #11697 üzenetére
#11697) hpeter10: Eléggé korrekt, hogy ilyen hamar szóltak. Sztem is várni fogok, mást nem tudok csinálni. Mondjuk a 87k jó ár lett volna.
Imo
-
h1mpi
félisten
válasz BomiBoogie #11683 üzenetére
Nem kell semmi más feszt piszkálnod a cache/ring voltage elég, ha marad auton.
Azt tudom még elképzelni, hogy annyira anti tuning a procid, hogy nem elég neki a fesz. Ebben az esetben próbáld ki a 4.4Ghz-ez 1,280v fesszel. Ha itt sem megy, akkor tényleg nem tudom.Látnád az MSI venti vezérlését, az ASUS fényévekre van elmaradva
Nekem az ASUS UEFI-je nagyon idegen, olyan érzésem van benne, mintha szétszórnék egy marék rizst és keresnék benne 5 szemet[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
#Morcosmedve
veterán
Aqua...de legalább "hamar" szóltak, nekem volt olyan, hogy 2 héttel rendelés után...valamit biztos elnéztek.
Szerintem sokat rendeltek és 5-8 volt nekik, mikor egyezkedtem velük, hogy van-e L4 vagy Costa Rica 4790k...
Bluechip-nél 92k és elvileg L4-es, de sztem érdemesebb várni.
[ Szerkesztve ]
© asszongya'hogy
-
hát nem tudom hogy pénz kidobás e mint írja a malphitee kolléga...
de tény hogy nekem a sima van, és hasít, tuning nélkül is...
de egyenlőre amúgy a piac még tuti így fog "ingadozni" még van pár hétig vagy hónapig[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Imo85
tag
Basszus.... :S
Ez az üzi fogadott ma reggel:
Tisztelt Ügyfelünk!Köszönjük megrendelését, de a termék jelenleg egyik üzletünkben sincs készleten, beszerzésünktől érkezett információ értelmében érkezése a belátható időn belül nem várható, mivel a belföldi disztribútorok raktára is kifogyott.
A teljesíthetetlenség miatt a rendelést sajnálattal töröltük.
Amennyiben van lehetősége kérjük, válasszon más termékeink közül.
Az esetleges kellemetlenségekért elnézését kérjük, megértését köszönjük!
/A rendelés a következő tételekből állt:
------------------------------
1. Intel Core i7 4,0GHz dobozos Socket 1150 i7-4790K /BX80646I74790K/ , 2db, nettó 68.654 Ft, bruttó 87.190 Ft, 1-3 munkanapon belül átvehetőÖsszesen fizetendő: 174.380 Ft/
[ Szerkesztve ]
Imo
-
Imo85
tag
válasz BomiBoogie #11691 üzenetére
(#11691) BomiBoogie: Ez jó kis táp. Egy jó ideig nem kell lecserélned
Imo
-
NFree
addikt
válasz BomiBoogie #11691 üzenetére
Akkor kell , hogy működjön a dolog , sajnos nincs hozzá tapasztalatom.
vga
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Ilyen tápom van, és Haswell-kompatibilis, szóval ez nem lehet gond.
-
NFree
addikt
válasz #Morcosmedve #11688 üzenetére
Igen de ott asszem már a tápnak kell támogadnia a haswell procit csak akkor működik. vagy nem erről beszélsz?
És most itt én a lapról beszélek. De a giga ilyen táp nélkül nem tudja az tuti. Asus-t nem tudom[ Szerkesztve ]
vga
-
#Morcosmedve
veterán
Ez nem igaz, fix fesszel is lehet úgy, hogy leveszi használattól függően!
(#11689) NFree: C7/C7s, mondjuk máshogy nem néztem, mert ha már van, használom. Egyébként meg annyira nem veszi le, mint Adaptive/Offset esetében, ott ilyen 0,032v-ra is leteszi... Fix+C7/C7s-nél tized voltokra korlátoz, de szerintem az is elég korrekt!
[ Szerkesztve ]
© asszongya'hogy
-
NFree
addikt
válasz BomiBoogie #11685 üzenetére
Ez egy kis tévedés , nem offset emel, offset csak arra való, hogy energia takarékos üzemmódba leheseen tunyingloni, hogy a fesz tudjon bizonyos határok között mozogni. Ugye ez fix fesszel nem lehetséges autó beállításnál is az offsetet használja a lap , csak akkor autómatán állítja az értékeket menyire enygedje emelni , ami nem jó , mert autón nem sajnálja a kraftot. Ami miatt megemeli a feszt (avx fma3) alakalmazásnál az az Intel hülyesége , mivel ő égette be e vezérlőbe , hogy emelje meg a feszt ha ilyennel találkozik a cpu. Dwe ameglátásod , helyes számolgatni kell keményen
Asszem nekem 4,3 ugy volt belőve , hogy fesz normal(alap) és offset +0,001v , és úgy volt jó.Venti vezérlést egy külső tekerenytüvel oldottam meg a lapra nincs is rákötve nekem semmi, ebben nem tudom milyen lehet a giga.
[ Szerkesztve ]
vga
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Köszi, akkor majd megpróbálom úgy, hogy nem csak a Core feszt emelem, hanem a többit is.
Az azért kicsit zavaró, hogy ugye mindig számolgatni kell, mert csak "+" értéket ír, azt nem, mennyi az így kialakult fesz.
Értem, amit korábban írtál, hogy ha az offset sokat ráemel, akkor eleve kevesebbet kell adnom neki.
Viszont tekintettel arra, hogy majdnem 1 V-t ráemel, és meg mondjuk adok neki +0.150-et a BIOS-ban, akkor ebből kiindulva kb. mínuszba kéne tegyem, hogy ne emelje fel 1.34-re.
-
NFree
addikt
válasz BomiBoogie #11683 üzenetére
a cpu core-t csak belinkeltem egyik hszemből, de utánna írtam hogy egyértelmű
adhatsz neki 1,3v ot nem lessz baja, 24/7 re olyan 1,26-1.27v a max nállam.
De még állísd be a vring feszt is 1,8ra azt keresd meg, ramoknak adj 1,55v ot ajánlatos az uncore feszt is kézzel beállítani, azt írtam , hogy mennyi a max.
Írtad korábban, hogy ha ofsettel tuningolsz akkor megy. nos akkor mennyi feszt ad a lap az alábbi 4 fesznek amit fent irtam hw monitorral meg tudod nézni.
Nincs valami kapcsoló biosban, hogy az nem engedné a tunyingot, sajnos asus hoz hülye vagyok. Ezért vettem gigát mert az olyan bolondoknak való mint énvga
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Tehát elindul a gép alapon, sőt, úgy is elindul, ha a szorzót felvittem 40-re, ennyit alapfesszel is visz.
Akkor nem indul el, ha mondjuk 44-re állítom a szorzót, és manuálisan adok neki plusz feszt. Persze, 1.3x fölé nem mentem, lehet, hogy többet kéne, mert úgysem növeli annyival?
Cpu core 1.052v egyértelmű
Igen, a CPU Core feszre gondolok, természetesen.
A RAM-ok Corsair Vengeance-ok, ezek 1,5V-osak.
-
h1mpi
félisten
válasz BomiBoogie #11679 üzenetére
Pedig el kell indulnia. Ha nem, akkor HW-es gond van. Én nálam annyi az OC, hogy beállítom, mondjuk 43X-ra és adok neki 1.25v-ot és ennyi. Ramhoz és egyéb dolgokhoz nem nyúlok, sőt a core voltage módot is manualra teszem. Ha így se megy, akkor nem normális valami.
Fully electric lifestyle!
-
malphitee
senior tag
Vedd ki az elemet a lapból és úgy próbáld meg.
-
NFree
addikt
dehát elvileg nincs oc, akkor miért irja ki? nos ilyen ninc hogy nem indul el még alapon se normálra rakott feszek mellett.
Ramnak kézzel állítod be a feszt? adj neki 1,65v ot és úgy próbáld, általába ha nem indul a gép nállam mindíg a ramfeszt felejtem el megpiszkálni.
Fontos ez a 4 fesz szerintem
Cpu vrin 1.053v (uncore vagy még valami nemve lehet esetleg nortbridge) ennek adj 1,15v ot a max 24/7 re 1,2v de inkább alatta.
Vring 1.738v ennek sem tudom más lapoknál a nevét, de megtalálod mert 1,7v asszem az alap ezt tedd 1,8v ra
Cpu core 1.052v egyértelmű
DDR 1.487v biosba 1.5v van beállítva megint legyen 1,65 több helyen lehet nállam állítani ugyan azokat a feszeket.
nézd meg nállad nincs-e ilyen lehetőség, turkáld át kicsit a biost, s ha megvan akkor mindenhol egyformán állísd.
Ha netán elindula gép akkor majd vedd visszább a ramfeszt , azt 24/7 re én csak 1.56-1.57v javasolnék. oc nál.
Memóriának mennyi az üzemi fesze?[ Szerkesztve ]
vga
-
nagyúr
válasz Lalaboy #11672 üzenetére
Jó reggelt!
Haswell és DC procikat nem fogok IBT linx stb progikkal tesztelni.
Eléggé zavarják a szememet a magas hőfokok.
Már az Aida stabilitás teszt,bekapcsolt fpu-val és elég magas hőfokokat eredményez.Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
-
laychi
veterán
válasz Lalaboy #11664 üzenetére
Csak óvatosan,nehogy a géped elhalálozásánál legyen megint a határ.
24/7-es határt célozd meg inkább,ne a csúcsát.(#11612) Imo85 válasza laychi (#11610)
"(#11610) laychi : XXXXXXXXXXXXXXXX
Sry, de behalt a netem "
Imo valamit félreértettél,én nem azt írtam,hogy a válaszüzenetben tüntesd fel,ha pl nekem írsz,azt a fejlécen úgy is látom.(mint láthatod én sem emeltem ki Lalaboy nevét és az üzenete számát a válaszomban,az ott van a fejlécen.
Arra írtam,hogy 1 percen belül valaki másnak is üzenni akarsz,akkor ne kezdj új üzenetet,hanem pl a nekem szánt üzenetet szerkeszd,
jelöld meg benne,hogy melyik hozzászólásra és kinek írsz,és írd le a válaszod,ez itt a szokás.
Különben az lesz az eredménye, ha 18-an írnak és 15-nek 5 percen belül válaszolsz,akkor feleslegesen tele lesz az oldal hozzászólásokkal.
ha csak egy embernek válaszolsz,mint korábban nekem,akkor a válasz gomb megnyomása után már nem kell a hozzászólás kódszámát beleírni az üzenetbe.MInt pl itt
(#11612) Imo85
(#11615) Imo85
(#11617) Imo85
(#11656) Imo85
(#11658) Imo85
(#11662) Imo85[ Módosította: radi8tor ]
Eladó 4k 144Hz HDR600 nanoIPS Gaming monitor https://hardverapro.hu/apro/philips_279m1rv_00_nanoips_4k_hdr600_144hz_gaming/hsz_1-200.html
-
Lalaboy
őstag
Itt a legfrissebb LinX 0.6.5-11.1.3: LinX
[ Szerkesztve ]
-
malphitee
senior tag
Ezt nem lehet nagyon megunni. Minden pénz kérdése. Amíg sűrűn tudja az ember venni a hw-ket mert elszállnak addig úgy sem lesz nyugvás. Ha nem, akkor jobban meggondolja az ember mennyi feszt is ad annak a procinak.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz ricshard444 #11665 üzenetére
Egyszer mindenki meg fogja unni......
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
Lalaboy
őstag
válasz ricshard444 #11663 üzenetére
Ezt tiszteletben is tartom! Senkit sem akarok invitalni ily magas feszek hasznalatara, de addig nem nyugszom, mig kinem tapasztalom a konfigom hatarait! (Es meg nincs vege! )
[ Szerkesztve ]
-
Lalaboy
őstag
No nekimegyek egy 5Ghz-s 32m tesztnek az oreg ramokkal!
-
Lalaboy
őstag
válasz Speed® #11655 üzenetére
Ez szerintem egy hasonlo hobby, mint barmi mas, amit szeret az ember csinalni! Nem vagyunk egyformak, ez teny, Szeretem a hatarokat feszegetni, megha sokszor sokba is kerul, De mentsegemre szoljon, hogy az elmult idokben egy 4770K-t tettem padlora, amibol szinten sokat tanultam!
[ Szerkesztve ]
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Lalaboy #11650 üzenetére
Részemről nem ellenszenves..tisztelem az őrülteket Ugyanakkor nem látom értelmét az ésszerűtlen pénzkidobásnak..az megér pár centet, hogy egy jobb procija legyen az embernek, amivel átlépi az addigi határait..de egy sebesség szempontjából (amit szintetikus teszten kívül sehol nem érzel meg) elhanyagolható tényezőért kukázni 90kt..nos, az nekem nem túl átgondolt policynak tűnik
-
Lalaboy
őstag
válasz Speed® #11647 üzenetére
Jopar evet nevelkedtem az amerikai XS forumban! A mentalitasuk jocskan ellenkezik az europaival! Sokat tanultam toluk, fokepp rizikozni, ami ellenszenvesnek tunhet. De amit megtanultam, az az hogy nyugodt szivvel tegyek kockara barmit a cel erdekeben! Van jonehany forumtars, aki ismeri oket! Buktam is, nyertem is, erre is szukseg van szerintem!
-
NFree
addikt
válasz Lalaboy #11645 üzenetére
Na mind1 az eredményeden felbátorodva , adtam a ramnak 1,72v -ot 2600 on sajna eljutto a vin-ig de kékhalál lett belőlle, érdekes , hogy a 2400-et cl13 ba simán bírja 1.65v al . de felette lehal, mondjuk 2400mhz en se kapok jobb eredményt mint mondjuk 2000mhz körül, lehet a proci miatt. mondjuk a 4770k val simán hozta az eredményket 2400 on
vga
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Lalaboy #11645 üzenetére
Figyelembe véve, mennyi értelme van RAMot tuningolni manapság, mikor egy snasssz DC1333 ~20GB/s értékkel bír, javaslom a jövőben ha pénzkidobást tervezel, kérd el a számlaszámom ;p Hovatovább, akoska igazat szól, köss biztosítást a procira, mert előbb-utóbb belefolyik az IMC a foglalatba x)
-
Lalaboy
őstag
-
NFree
addikt
válasz Lalaboy #11640 üzenetére
Nem a ramokra szerelt ic- nek sok , hanem lehet a prociba épített cucc nem bírja azt a feszt, az kap sokkot ennyi fesztől, ilyen terhelésnél nem árt a procit szerintem nitróval hűteni , de lehet hülyeséget írok.
Ezt majd valami oc guru megmondja , nekem már az 1,65v is hátborzongató.
Egyébként szép eredmény soha nem tuningoltam ramot , bármikor hozzá nyultam el sem indult a gép. (ddr2,ddr3) egyszerüen hülye vagyok hozzá.[ Szerkesztve ]
vga
-
nagyúr
Ez csak jó hír.
Lalaboy : nekem se kell igyak. szóval ne titkooolózzzzáááálll
Elvileg kedden itt van a 2. 4790K.
Azután jöhet a dupla javítás,mert szinte biztos vagyok benne,hogy szükség lesz rá.
Léghűtéssel és compact vízzel nem lehet lehűteni őket komolyabb órajeleken illetve komolyabb terhelésnél.Lehet be kellene üzemelnem a True Coppert is .
[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
NFree
addikt
válasz akoska07 #11632 üzenetére
Nos annyira felcsigáztál, hogy leszaladtama a műszerért. közbe volt egy pelenkázás+etetés
4 feszre mértem rá hirtelen
Cpu vrin 1.053v
Vring 1.738v
Cpu core 1.052v
DDR 1.487v biosba 1.5v van beállítvaA többi fesz autó, mivel nincs tuning meg semi nem állítottam be normalra vagy fixen.
De ezeknek az értékeknek fügvényében , én azt mondom nincs gond a lappal, legalább is az enyémmel.
Sajnos oc-s feszeket nem tudok mérni, mondjuk ha nagyon kell akkor beállíthatok biosba fix feszeket s megmérhetem ha kiváncsi vagy. de én annó úgy vettem észzre a külömböző progik által írt feszeket állítgattam be anno biosba. tehát csak század vagy ezred-ekkel lehet eltérés minimálisan .
(#11635) Lalaboy
Mennyit ? nekem már nem kell igyak semmit.[ Szerkesztve ]
vga
-
Gery15
addikt
válasz akoska07 #11627 üzenetére
Ez elég érdekes mivel Giga lapom van és eddig nem vettem észre... tudnál pontos infót, linket adni, ahol utána tudnék olvasni ezeknek a fals értékeknek? Tuningoltam már elégszer és még nem halt meg a 4670k-m akkor gondolom, ha több feszt adna neki már rég megkellet volna. Vagy ez csak az új chipsetnél áll fent? z87-nél nem?
HyperX
-
-
nagyúr
válasz Lalaboy #11631 üzenetére
Jó ideje nem használok giga lapot,és más giga alkatrészt sem.
Ahogy fentebb írtam,lehet már túl léptek ezen,remélhetőleg igen.
Csak ezért ne vegyél műszert.Én csak elmondtam a véleményemet a giga lapokról.
Van sok más gyártó,így nem kell kényszert éreznem semmivel kapcsolatban.#11633 miklosss2012 : Nem csak a cpu feszről szólt ez.
[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
nagyúr
válasz MiklosSaS #11628 üzenetére
Igen,tisztában vagyunk vele,és örülünk.
Egyébként az egy komplex dolog.
Egyik feszt emeled huzza magával a másik 2-3-4 értéket is.#11629 h1mpi : Rendben,elfogadjuk.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Gery15 #11623 üzenetére
Többször is bebizonyosodott azután,hogy voltak akik kimérték a feszültség értékeket,hogy nem azokat a fesz értékeket kapja meg az alaplap és a proci amit te úgy gondolsz,hogy beállítasz.
#11626 NFree : Ez nem csak profil beállitásokról szólt. A konkrét megadott fesz értékekről.
Lehet már ezt sikerült túl lépnie a gyártónak,de én inkább veszek mást.#11625 Lalaboy : Minek ment volna híre ?
Ez egy teljesen új chipset.
Nincsen még annyi Z97 tulaj,hogy bármilyen infót lehetne komolyan kezelni.[ Szerkesztve ]
-
NFree
addikt
válasz akoska07 #11620 üzenetére
Ez igaz, töbségünk azért tudja , hogy oc-t csak manuálisan beállított fesszel próbálgatjuk nem auto-n hagyott feszekkel, s akkor itt ki is zárhatjuk ezt a problémát. de tény hogy túlfeszel a lap nem is kicsit, án próbáltam a tuning profilokat, meg az auto tuningot , de csak érdekességképp, s rossz volt látni milyen feszeket enged meg a giga magának ilyen téren simány szétküldi a procit 2 perc alatt.
(#11607) Lalaboy
Elhiszem , anno nekem a q9550 korszakban volt egy nagyon jó példányom,de az is a 3. lett 1 árát meg teljesen bebuktam, mert elutaltam a lovét azóta se jött , meg a proci , a srác is valszinű letöltötte már a büntetésést, legalább volt egy ingyen balatoni utamMinden esetre nekem is olyan kell mint a tied, és punktum vagy jobb
(#11627) akoska07
Jelenlegaz elvileg a beállított értékeket tarja stabilan a lap semmi túlfesz, de ha gondolod kimérem neked multiméterrel is mennyi az annyi pontosan. ha akarod.[ Szerkesztve ]
vga
-
Lalaboy
őstag
válasz akoska07 #11620 üzenetére
Errol nincs informaciom! Ott vannak a kimeropontok kabellel, igy konnyeden kilehet merni a konkret feszeket. Ha tulfeszelne mindent, akkor annak mar regen hire ment volna, igy ezt az allitast nemtudom alatamasztani!
Ezt persze a Z97 SOC-FORCE lapra vonatkoztatva irom...... A tobbihez nem volt meg szerencsem![ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz MiklosSaS #11621 üzenetére
Amint kihevertem a 1.5 üveg whisky-t.
huuuu ne tudd meg mi vóóóttt ittt#11618 h1mpi :
#11623 Gery15 : Melyik részére gondoltál ?
#11624 miklosss2012 : hát nem volt egyszerű,majd elmondom telón legközelebb.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Megnézted te rendesen azt a lapot ???
Ott van a hátulján a gomb.
h1mpi nem ártana tudatában lenni annak,hogy mi van a tulajdonodban.
#11619 Lalaboy : Nekem egyetlen problémám van a csigabájt lapokkal,tulfeszel mindent úgy,hogy nem is tudsz róla.
[ Szerkesztve ]
-
Lalaboy
őstag
Ez igy is van! Engem ebben a Giga lapban az OC Touch fogott meg, nagyon gyorsan lehet manipulalni szinte mindent, ami kell egy proci kitesztelesehez, ellenben az Asrock Z97 OC Formula a 4 fazissal megtamogatottt memoriakezelessel szinten kivalo! (Nem akarok ezzel senkit sem megserteni! ) En ezt a ket lapot tartom a Z97-esek kozott izig-verig "OC-s" lapnak! (Erdemes korbenezni a neten es a forumokban, hogy milyen alaplapokkal tesztelik ki "elesben" (persze nem felven a +fesztol) a procikat, ramokat! A dolog pikanteriaja, hogy ez en procim sem menne kevesebbet (max. 100Mhz) pld.: egy beleposzintu Z97-es lappal!
-
-
laychi
veterán
Pár perce szólt Gery15 a szerkesztés használata miatt.
Abban az esetben is kérjük használd a szerkesztés lehetőséget,ha másnak is címzel egy választ.Például így,ahogy én most:
(#11603) Gery15: xxxxxxxxxxxxxxx
Na kezdődik a döntő Viszlát később vagy holnap
[ Szerkesztve ]
Eladó 4k 144Hz HDR600 nanoIPS Gaming monitor https://hardverapro.hu/apro/philips_279m1rv_00_nanoips_4k_hdr600_144hz_gaming/hsz_1-200.html
-
Imo85
tag
válasz troll81 #11602 üzenetére
Ha most akarsz venni, akkor még várj egy kicsit a következő bios update-ig és akkor már jobb lesz.
nekem már pár asus cuccom szervizbe kötött ki, sajna *vga, alaplap, hangkari/ és ezek mind felső kategóriás termékek voltak. nagyon szép cuccokat készít az asus, de azt kell, hogy mondjam, hogy élettartamban nem olyan jó. Az msi-ért egyszerűen rajongok annyira jó, imádom. Szal azt ajánlom mindenkinek.Imo
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- One mobilszolgáltatások
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Politika
- Xbox Series X|S
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lightyear - befektetési app
- Linux felhasználók OFF topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 13700K 16mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó 13600KF-em, garis a Konzolvilághoz 2026.03.20-ig
- Garanciális Intel Core i5-10400F
- Garanciális AMD Ryzen 9 9950X 16-Core Box Processzor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest