- Nem örülnek a britek, hogy mindenki Google keresőt használ
- A Bluesky-ra ment az Európai Központi Bank
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- AliExpress tapasztalatok
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Windows 11
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
-
IT café
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibibi
őstag
válasz FoxiestFox #81563 üzenetére
Arra már rájöttem ha a kapcsolóval kikapcsolom a wlant akkor felébred rendesen szerintem átvert a csávó akitől vettem
-
tibibi
őstag
T500 win7 nem hajlandó felébredni alvó módból fekete képernyő csak a bekapcsoló gomb nyomva tartásával hajlandó leállni mi lehet a gond?
-
tibibi
őstag
Sziasztok T400 bootolás közben újra indul nem reagál semmire boisba be tudok lépni alapra állítottam ,de ugyanaz venti felpörög és újra bootol. mi lehet a hiba ?
-
tibibi
őstag
Honnan lehet tudni ,hogy van e bluetooth a T400 notiban ? Létezik,hogy nem ismeri fel a windows 7
?[ Szerkesztve ]
-
tibibi
őstag
Van itt egy T400 lenovo a következő hibával, bekapcsolásnál és újraindításnál fekete képernyő aztán kb.7-10 perc alatt bejön a boot képernyő (betudok lépni a biosba ) aztán be is tölti a windowst és onnantól működik rendesen .Mi lehet a gond?
-
tibibi
őstag
sziasztok IBM R40 az akksi 34% elhasználodású az everest szerint ha feltöltöm akkor 100% -ról 5 percet bir és kikapcsol vissza rakom a töltöre akkor 7%-ról 10perc alatt felmegy 100% ra és nem tőlt tovább mi lehet a gond ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E5430 laptop (14/i5-G3/4GB/320HDD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- ASUS ROG STRIX SCAR III makulátlan állapotban, GTX 1650, 16Gb Ram, 512SSD, i5 9300H, 120hz, AuraSync
- Akció! Dell Latitude E6420 laptop (14/i5-G2/8GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla