- Nem örülnek a britek, hogy mindenki Google keresőt használ
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Windows 11
- AliExpress tapasztalatok
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- eBay
- Disney+
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
-
IT café
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrSealRD
veterán
válasz yodee_ #95037 üzenetére
Én üresjárati vagy közel üresjárati hőfokra gondoltam... Amikor szétszedem a gépet, akkor eleve nem rakom össze fullra, mert már volt rá példa, hogy vissza kellett bontani. Ha pedig tesztelem a takarítás és pasztázás sikerességét, az így történik mert az indulás utáni alap hőfokból már lehet következtetni. A windowst meg csak azért írjuk itt mert volt, hogy úgy írt ide valaki, hogy azt hitte üresjáratban van a gépe és úgy mutat 55-60 fokot. Aztán kiderült, hogy nem...
A max terhelés meg attól függ. Van olyan tesztprogram ami csak 70-75ig küldi fel a T420-am, a másik meg 90-ig. Na akkor lehet vitatkozni, hogy most mihez viszonyítsunk...
Egy a lényeg, ha nincs terhelés alatt a gép, akkor 50 alatt valahol kell lennie úgy, hogy semmi sem fut, csak elindult a windows.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Milyen egeret válasszak?
- BestBuy ruhás topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX SCAR III makulátlan állapotban.
- Akció! Dell Latitude E6420 laptop (14/i5-G2/8GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6/i5-G4/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6220 laptop (12,5/i5-G2/4GB/128SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla