- OpenMediaVault
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Brave
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- Sweet.tv - internetes TV
- Bittorrent topik
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Milyen routert?
- Linux kezdőknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.j
nagyúr
Szevasztok!
Az mitől lehet, hogy a "Privát ablak Tor böngészővel" használatakor van egy pár olyan URL című oldal amit nem nyit meg, azt írja ki, hogy
A webhely nem érhető el ? -
K0zm0
aktív tag
Próbáld az oprendszer belső óráját automatikus frissítésre állítani és esetleg csekkold le a BIOS-ban, hogy mit mutat a belső órája a gépednek.
Mindenképpen valami idővel kapcsolatos beállításra gyanakszom. Az óra frissítése után tolj egy restartot és úgy is csekkold le. -
Gyurka6
őstag
Szevasztok!
Amikor a prohardverre lépnékbe nem a szokásos felület jön be.
Mikor rákattintok ay ipon oldalára vinne, de a kapcsolata nem privát jönbe.
a hibaüzenet NET_CERT_DATE_INVALID
A szövegbe meg a webhely HSTS-t használ.
W7 (firefox-al jó,) mi lehet a megoldás?
(chrome, vivaldi ugyan ez)
Köszi -
Bubee82
őstag
FF van csak. De ritkan hasznalom. Telon nekem is Brave van. Win update akkoriban nem volt, amikor elkezdodott. De a Win verzio is olyan, ami csak a legfontosabbakat engedi feltenni, semmi kolonc update nem lett telepitve.
Egyebkent multkor kitakaritottam a cache-t, amikor irtad. Kb. nehany video erejeig jo volt, aztan osszeszakadt megint.
-
K0zm0
aktív tag
Van fent mellette más böngésző is ami Chromium alapú? (Chrome, Opera, Vivaldi, stb...)
Esetleg Edge? Vagy egymásnak kavarnak be, vagy win frissítés szokott még gallyra vágni dolgokat. Én használom melóban win alatt, itthon Linux alatt, és telefonon is a Brave-t és egyszer sem találkoztam ezzel a hibával! -
K0zm0
aktív tag
A hibakódból én arra következtetek, hogy kifogy a bufferből, és egyszerűen nem tudja letölteni a lejátszás közben a videót, csak addig a pontig amíg meg nem telik a tárolója.
Nem mondom biztosra, de mintha rémlene, hogy bele lehet valahogy túrni a fejlesztői beállításokba és ott állítani a buffer méretét.
De ezt most nem mondanám biztosra, egyszer valamit régebben kotortam benne mintha onnan emlékeznék rá halványan. -
K0zm0
aktív tag
Gyanítom Windows-t használsz.
Próbáld meg kilőni az összes extensiont ha van hozzá telepítve. Töröld a böngésző cache-t. Ha nem oldja meg akkor reseteld a böngészőt. Ha ez sem megy akkor telepítsd újra a böngészőt.
Nagyjából ezeket a dolgokat írják más helyeken is. Sajnos a hiba a te készülékedben lesz! -
Bubee82
őstag
Masnak is van problemaja azzal, hogy video lejatszasa kozben tobbszor osszeomlik a Youtube? Mar kezd elegem lenni belole, hogy min. 3x kell nekiugranom egy-egy videonak, mire vegig tudom szenvedni.
-
_q
addikt
válasz
Sweet Lou 6 #229 üzenetére
Szuper, köszi a segítséget
-
_q
addikt
válasz
Sweet Lou 6 #227 üzenetére
Amíg nincs gemini addig gyűjthetem wallet nélkül és ha lesz gemini akkor azzal megoldható lesz, hogy a már meglévő walletet csatolom és elérhetem, hogy 2 eszköz 1 walletre gyűjtse a rewardod?
-
_q
addikt
Sziasztok!
Van arra lehetőség, hogy mobil és pc böngésző rewardod egybe számolja valahogyan? Jelenleg külön számol pc-n és mobilon is, illetve mobilon nem látom gemini-t amit pc-n használok.
-
magyar1997
tag
Sziasztok! 2 kérdés...
Nektek megjött a januári hirdetésekből befolyt összeg upholdra?
Másik.. gyári resetet toltam a telón frissítés miatt, és egyszerűen nem tudok belépni braveben az uphold fiókomba...
Rámegyek, hogy pénztárca ellenőrzés vagy pénzhozzáadása, aztán hiába nyomok a tovább a bejelentkezéshez, nem történik semmi....
-
Brett001
aktív tag
Hali!
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy a napokban tettem fel a Bravet, de hiányolom, hogy jobb klikkre előjövő menüből hiányzik a "Fordítás magyar nyelvre" menüpont. Elő lehet valahogy csalogatni? A felső sávban ott van a Google Fordító bővítmény, de mondom a jobb klikkre nem jelenik meg, úgy mint a Chrome-ban.
-
milu
aktív tag
A Brave-hoz keresek olyan kiegészítőt, amivel - a jobb olvashatóság miatt - az oldalak DARK módra váltanak.
Ismertek ilyen kiegészítőt és működik is? -
gabo89
senior tag
válasz
Sweet Lou 6 #216 üzenetére
Utóbbira megoldás, ha másik fiókra utalom a 4-dik eszközről? Gondolom a böngésző profilt nem nézi. (Csak elméleti kérdés ez most.
) Köszi szépen!
-
gabo89
senior tag
Sziasztok!
Örömmel látom, hogy már mindent lehet szinkronizálni, nem csak a könyvjelzőket.
Most bekapcsoltam a Brave Rewards-ot is, kipróbálom. Az a kérdésem, hogy az össze gyűjtött BAT-ot lehet szinkronizálni, vagy minden eszközön külön összeg jön ki, amit egyszer ki lehet utalni? -
Patrick
addikt
válasz
magyar1997 #211 üzenetére
Amikor még nem volt meg az az összeg, akkor nem is hozta fel nekem, hogy melyik walletbe lehet, csak azt írta, hogy 15 BAT-ot le kell érnem, aztán 15 dollárt írt.
Én mobilon is ezt használom melóban, viszont, ott 0 BAT-ot ír, mert nem voltak engedélyezve a hirdetések.
Majd megnézem, hogy ez után hogyan számolja a mobilosat. Lehet, hogy külön.
Talán csak 1 pénztárca kell majd, és ki lehet utalni majd a mobilos böngészés után is a walletbe, nem tudom, majd kiderül.
-
magyar1997
tag
Ha gépen is használom pluszban, akkor értelemszerűen dupla annyit tudok 1 hónapban keresni vele? Értsd, ha 3 eszközön használom, 3x annyi pénz? Persze ha mindegyik eszközön ugyanannyi reklámot dob be....
-
Patrick
addikt
válasz
headhunter #207 üzenetére
Az igaz.
Várom, hogy a BAT árfolyam felmenjen 1000 dollár fölé.Jelenleg 1,31.
19,24 BAT-om van. -
headhunter
addikt
válasz
headhunter #206 üzenetére
Pang a topik, végül sikerült egy helyettesítőt találni. [link]
-
headhunter
addikt
Brave-nél, melyik kiegészítővel helyettesíthető (kiváltható) közel 100%-ban a "Screengrab"? [link]
Fejlesztés (frissítés) 3 éve leállt és több funkció nem működik.
Teljes oldal mentése, Terület kijelölés + Scroll mentés
-
Patrick
addikt
válasz
magyar1997 #204 üzenetére
Nekem 16 dolláom van, de még nem utaltattam ki. 12 vagy 15 dollárt el kell érni, hogy megkapd a lóvét azt hiszem.
-
magyar1997
tag
Sziasztok!
Ti megkaptátok az adott hónapban elért összeget? Majd 1 dollár gyűlt össze, aminek tegnap kellett volna megérkeznie, de sehol semmi. Vagy ez több napot vesz igénybe? Elég új vagyok még a témában. Brave rewards bekapcsolva, Uphold fiókkal összekapcsolva....
-
Synaptic
senior tag
2 böngésző között a pénztárca miért nem szinkronizálódik ?
-
milu
aktív tag
Valaki kipróbálta a Braver Talk szolgáltatást?
Mi volt a tapasztalat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Diablo 3 Collector's Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest