Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal1ty1984
őstag
ha szépen akarod,akkor vagy a lapot cseréld le egy rog-osra,vagy feketére,vagy a kábeleket,harisnyázd fekete/sárgára+ami piros sinü azt cseréld fehérre vagy sárgára,de szerintem a legjobb egy lap csere,mert ahogy látom többségében piros szin az a mi dominál és az acitrom -fekete lap valahogy nagyon elüt az egész géptöl.
-
tDr1v3r
veterán
Jójez, a kábeleknél harisnyázásnál ügyelj majd arra hogy kisebb legyen a zsugorcső, meg az alaplapra szerezz valami matricát a sárga elemek kitakarására... no meg nem utolsó sorban a VGA nyákjára vágj ki plexiből hátlapot.
Kívül amúgy brutálisan jól néz ki, így karbonfóliázva eszméletlen gyönyörű, a piros részekhez nagyon illik.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
Drizzt01
őstag
Köszi . Tudom a színeken még igazítva lesz .
Ilyennel , + kell egy ilyen is az akril csőhöz .https://www.facebook.com/Drizztmodding/ http://www.techpowerup.com/forums/threads/obsidian.219662/
-
bombibmw
veterán
Ez igen,nagyon tetszik,legalábbis a gépház.
Ha be lesz vizezve,biztosan brutálul fog mutatni az összkép,mindenestül.(#44415) Motion_Blur:
Nagyon szép,letisztult.
Egyedül a táp kékje zavar be kicsit,de ez olyan,mint nálam voltak a piros ramok a fekete komponensek mellett.
Grat hozzá.[ Szerkesztve ]
-
LLKobe
veterán
Persze, lényegében nem tud távozni a házból a meleg levegő, a VGA meg azt keringeti bent.
Ha jól emlékszem csak a hátsó venti tolta kifelé a levegőt, viszont vagy 4-5 venti befelé...
LEhet szerintem szellőztetni rendesen ezt a házat, csak nem így.(#44505) freestyée: Akkor corsair lesz...
[ Szerkesztve ]
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
do3om
addikt
Mindegy nekem a fizu nem enged meg ilyeneket. Biztos vannak itt akik havi fél millával gazdálkodnak akkor nincs ilyen baj hogy drága. Bár ez esetben is meggondolnám, mert azért elborult elmével kel ehhez rendelkezni vagy valóban sok lével. Vagy a apuci veszi meg... ááá nem ez nem hinném kapna egy fülest és elfelejtené az ilyen drága házat.
Ha érdekel valami szerelési anyag írj privátot. Eladó Schneider Mágneskapcsoló 18,5kW/38A
-
keIdor
titán
Arra szerintem nem jók a 16/10-es csovek, meg langyos a borda, nem ereztem szukseget. 13/10-es kell ra szerintem.
SzlobiG: Na, gratula, ha kesz lesz atmegyek megnezem, meg majd te is gyere at, itt a PS4, ugyis erdekelt.
freestyle: Igen olyan 6-8 napig volt megbontva a gep, munka mellett ennyire futotta... kedv se volt.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
BlackSoft
addikt
Minden kanyarhoz is kell csati, vga-kra, alaplapra, procira, radikhoz, 2 körön lesz = 2 tartály stb stb HA! így csinálom meg...
A cikk amit linkeltem ott a ramok is le vannak vizezve, 170+ csati lett felhasználva az építéséhez... A lap pirossága úgy el fog tűnni, ahogy annak a rendje, a képeken is ugyan ilyen rog lap van, és a R4E-et biztos nem cserélem le, ez a lapok királya, és nagyon jó(#45698) bombibmw: Akkor majd előtte szólok, hogy hívj készenléti menőszolgálatot, mert Logout cikket, és videósorozatot tervezek csinálni az építéséről
---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
-
jones965
Modder
Látszik hogy foglalkoztál az igényes kialakítással, meglátszik a végeredményen. Egy egész gépet mutató fotó még jöhetne. Az előttem szólónak igaza van, kontrasztosabb lenne a belső megjelenés a folyadék (csövek) színével összhangban lévő ventilátorok használatával. De ez már a kákán csomó esete.
Elismerésem. -
bombibmw
veterán
A lap fekete,a ramok,meg a víz piros,ezért gondoltam fekete-piros ventire.
De mivel ezek igen olcsó ventik,át is fújhatod akár fehérre,vagy a mostani lapátjait pirosra.Régebben én is gondolkodtam ilyen fehér összeállításon és a Saber lefújásán.
Aztán a fekete jobban megdobogtatta a szívemet.Még egyszer grat hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
daveoff
veterán
Nekem nagyon tetszik így is a gép! Grat hozzá!
Én is most rendeltem be a komplett vízhűtést a konfigomhoz, sajnos csak jövő hónapban áll össze, majd jövök képekkel.Ez esetleg egy megoldás lehet a venti problémádra! Ha szeretsz moddingolni.
How to Paint Computer Case Fans TutorialLG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
Supr@
senior tag
csinaltam par kepet az egesz keprol most, illetve felraktam par kepet az albumba, vannak meg regebbi, felkesz allapotrol is. Album
tavasszal kap uj foliazast kivul belul, kivul feketere lesz athuzva, rendesen megcsinalva, plusz ujra festes a piros elemeken, csak legyen mar jo ido, es a dremel is elokerul ismet plusz plexi csovezest kap a viz
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szólánc.
- Horizon: Zero Dawn
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Corsair Icue Link QX120 RGB Ventillátor szett Starter Kit.
- Corsair RM850x SHIFT (új, bontatlan, garancia)
- PC-házak olcsón: Deepcool Tesseract, RaidMax ZETA, Gamdias Talos M1, Zalman i3, Zalman S4 Plus
- Nfortec Sagitta Gold RGB 1050w Moduláris Tápegység
- Noisbeblocker NB-eLoop & Lian Li UNI FAN ventik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest