Új hozzászólás Aktív témák
-
[CS]Blade2
addikt
Tartozom 3képpel, ha lesz időm belinkelem
-
<cafat>
senior tag
válasz
mazda626 #5086 üzenetére
köszi
hát én is gondoltam glettre, de nem akartam vele annyit szenvedni, a másik meg a súly lett volna....
ezér inkább hungarocellel akartam ügyeskedni, de inkább mégse..., meg igazából a hangja idegesített naon...
a 8asakat épp most cseréltem le, elég ami most rajta van, került 1 12es a hűtőre, 1 másik 12es hátulra, a 2 8as meg előreés mind1ik le van szabályozva, és így legalább halk, és hűvös is, meg nem annyira poros
am nem volt rajta porszűrő, és tényleg lapátolta befelé a port izombólde már jó így
-
joi29
őstag
válasz
<cafat> #5153 üzenetére
-Azért lettek homályosak mert melőznöm kellett a vakut,
ugyanis a palyzson olyan jól sikerült az ezüstszűrke-gyöngyház festés,
hogy vilanó-fényel a képeken csak egy csilogó fényes csik látszott a házbol.
-Egyébként hiába tennék fel élesebb képeket,abbolsem tudnátok megmondani,
hogy miböl készült.
-Úgyhogy inkább megmondom:hidegen hengerelt 0.8mm vastagságú aluminium
lemezböl vágtam,fúrtam,hajlitgadtam egyszerü kézi szerszámokkal és
persze némi barkácsgép rásegitésell.
-Ezek után a világitás megtervezése és a festés már gyerekjáték volt.ui:köszönök szépen minden hsz-t
Macka:a tiéd is nagyon szép munka grat
-
-
Játékos
addikt
Egy kicsit építgettem megint, most így néz ki a belseje...
[ Szerkesztve ]
-
Vidori
tag
válasz
doglotthal #5149 üzenetére
Hali, ez egy netezős gép?
Ha jól látom ez egy Foxconn fekvő ház.
A két hátsó ventit(2x40mm) kivetted és csak két befelé fújó van?
FSP tápos? Halk? Hűvös? -
heno68
tag
Köszi szépen...
-
Macka
veterán
Hát,profi nem vagyok, de van pár tippem/trükköm/praktikám:
1.alapozófesték 1 réteg, 20cm távlságból
2.másnap 1 réteg festék, lassan, nem kerget a tatár
3.másnap 600-as, vizes csiszolópapírral átcsiszold, majd még egy réteg
4.majd a következő napon megint csiszolópapír, majd fújás.
Ha lakkozni akarsz,akkor megint másnap csiszolsz, majd a lakk.
És legelőször, zsírtalanítasz...Én amúgy PRISMA COLOR festéket használtam.
[ Szerkesztve ]
-
heno68
tag
Sziasztok
Egy házat renoválok és tippeket várok, hogy milyen festékkel lehet, vagy érdemes átfújni a műanyag részeit...
Tudom, hogy nem feltétlen itt kéne kérdeznem, de a profik véleménye érdekelne...
Köszi...[ Szerkesztve ]
-
ToBeY
nagyúr
Ha valakit érdekelne egy revoltec kék neon inverter is megvan az íron privit.
-
-
Kobe
veterán
no, bár gépen nem változtattam, láthatta mindenki, még midnig ugyanaz a sz*r konfig de a környezetét rendbe tettem, kábelrendezés volt ezerrel, emg amig el nem készül az uj asztal kénytelen voltam emgoldani ezt az 5.1 miatt. A sarokban kis grafikai gyáram, új szerzeménnyel (a nyomtató) + wacom tablet
[link]
[link] -
szacsee
nagyúr
Nekem lenne ötletem:
Először is vedd ki a tápot vezetékestől...
Utána a táp burkolatát távolítsd el, majd a kábel rögzítő műanyag kötegelőket vágd el, így a táp-első csati között már tudod huzkodni a csövet.
Ha ráhúzod a dugótlanított kábelrea táp-első csatiig érő csövet, majd jobban feltolod a táp irányába, akkor a 2 csati közötti csövet már fel tudod tenni, úgy, hogy kissé a középső csatikra rátolod, utána a kábel végén levő csatikra felteszed a műanyagot, majd következik a táphoz közelebbi csati, amíg a táphoz nem érsz...amikor az összes ággal végzel, akkor visszateszel egy kötegelőt a táphoz, hogy a kanócokat tehermentesítsd (amit először levágtál) és a burkolatot felteszed.
Milyen vad lenne már ez fekete Tygon csővel, csak kissé pénzigényes megoldás.. -
válasz
Richter36 #5137 üzenetére
Megcsináltam egy sata táppal!
Az alsó tápcsatival nincs gond, azt könnyen rá lehet rakni, de a kábel végén lévővel megszenvedtem rendesen! ha pont méretre vágom, nem marad hely a csábelek visszanyomására a csatlakozóba, így az nem lett jó. Erre valami más technológiát kell kitalálni
kép -
próbált már valaki vízhűtéses csöveket húzni a tápkábelekre? hogy nézhet ki rajta?
Ezen gondolkodom este óta. Lehet megcsinálom -
Maotun
őstag
Igen ,arra érdemes figyelni/rákeresni, hogy van egy ujabb kiadás 9 rotoros ventivel?? Nálunk még nem biztos hogy van a 9 rotoros de ez sem gyenge sajna ára is van 11k kiskerár. nekem ez van amit linkeltél proci 25 terhelve 33 fok de ez egy szabad szorzós BE
5000 + alapfeszen..... de innen már off vagyok -
Pecc
őstag
Noctua NH-U12P
Ez az ugye? -
Maotun
őstag
mindekinek köszi a dícsérő hsz.-t
Proci cooler: Noctua 12-es PWM szabályozással AMD deszkán,Nem meleg a physx ,csak a gyári hangos, Nforce chipset hűtés fütyül rajt gyárilag,
Igen DFI mert van egy szuper hugi németországba hála neki ,
PH bazárosoknál is fellelhető UT 55k DT változat is van olcsóbban.....
Még a fújás van hátra de arra kicsit spórólni kell még. -
Maotun
őstag
COOLER MASTER STACKER 832:[link]
-
Maotun
őstag
a belseje:[link]
-
Maotun
őstag
a gépem segge:
[link] -
zoltanz
nagyúr
Szép darab. Mostanában inkább a Hi-Fi szériás multimédia Chieftec HE-02B-OP fekete hasonló házakban gondolkodom.
-
v.tom
őstag
Megvan neki az 5V, de a háttérvilágítás nem 5V, hanem 4,2V, és azt elfelejtettem, ugyhogy az smd ledek fele kiégett
. Tesztelni a kijelző még jó lesz. Viszont nem ad képet. Én megcsináltam ugyanezen rajz alapján, de valahogy nme működött a dolog.
Egyébként nagyon fura ez a kötési rajz olyan szempontból, hogy a föld (ami elvileg a táp 0 ága, tehát a fekete vezeték) bele van kötve az lpt csatiba is.
[ Szerkesztve ]
-
Richter36, Thth: Köszi. Azt hittem gégecső féle. Egyszer láttam egy gépet, teli volt fém gégecsőve (mint a zuhanyzó csöve) És nagyon teccett.
-
v.tom
őstag
THX
Először megpróbáltam plexiből készíteni az előlapokat, de nem lehetett színre fújni, mert lejött a festék. Ezért üvegből készítettem el őket. Ez most fasza.
Jah egy kérdés: Van valakinek saját készítésű 2x16-os párhuzamos portos lcd kijelzője, amihez Displaytech kijelzőt használt? (az enyém Displaytech 162f). Elvileg mindent jól kötöttem, de mégsem stimmel a dolog. Jó lenne vkivel tapasztalatot cserélni.
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- Mesterséges intelligencia topik
- Óra topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok