- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz t72killer #94537 üzenetére
Én próbáltam, nem segített.
Adatlapomon lévő HP laptop, GreenCell pótakksi (a gyári óta első csere).
Amikor a gyári lerohadt, akkor az folyamatosan tette. Ez most alig volt használva, sokszor 1-2 hónapig töltőn volt, max egyik asztaltól a másikig volt kihúzva. Egyszer bekapcsolásnál azt mondta a POST, hogy kritikus az akku, cseréljem.
Gondoltam meghalt egy cella, azért romlott ekkorát hirtelen. Meglékeltem a burkolatát, és azt láttam, hogy mind 4.11V-on van. A Windows 1 perc akkuüzem után elküldte aludni az akku miatt. Rámértem, és jóval 4V fölött volt minden cella még mindig. Visszaébresztettem, és vagy 1 óráig ment a gép idle-ben bekapcsolt képernyővel úgy, hogy a Windows 0%-ot írt. Amikor kikapcsolt, akkor járt cellánként 3.6V-nál. Onnan feltöltöttem, de semmi sem változott.
Csomó vajákolást próbáltam, de semmi nem segített. 1 perc után ugyanúgy elaltatja a Win, és bekapcsoláskor is panaszkodik, pedig van benne még 1 óra üzemidő, ami nekem pont elég lenne, ha nem aludna bele egy helyváltoztatásba.
Mások számára a kondi fáradós, nekem farad-os...
Új hozzászólás Aktív témák
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Eladó! Kishibás Rtx2070 8GB!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- PlayStation 5 Pro + Vertical Stand
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest