Új hozzászólás Aktív témák
-
st6969
őstag
válasz
manokaki #358 üzenetére
Nekem sem mondja meg a bank és a szolgáltató, hogy hol (jogszabályi kötelezettség biztosítani elektronikus fizetést kezelő hátteret, ahol valamiért nincs, oda nem megyek), azt meg főleg nem, hogy mikor (nem is értem ezt a részt). Persze zöldségpiacon és fodrásznál én is kp-val fizetek, de azt hiszem, ezzel ki is lőttem az összes helyzetet
De eszemben sincs téríteniegyik kollégám is esküszik a kp-re (ő tudja, engem nem zavar az sem, ha otthon a barlangban kőbaltával darabolja a húst
).
Nekem az, hogy órával, telefonnal lehet fizetni, 5*-os kényelem, sosem éreztem, hogy ezzel elbuktam a függetlenségem. -
PeteePeti
őstag
válasz
manokaki #336 üzenetére
Értem, csak ez ugye bontatlan! Tehát erre neked kell rá pakolni a global romot! Amiről tudjuk, hogy ráadásul egyenlőre kicsit problémás a frissítések miatt! A 200-as ár mondjuk nagyon alacsony! Jól kérdezd ki az eladót! Vagy esetleg kérj tőle egy olyan képet, ahol egyértelműen látszik a valósága a telefonnak! Például egy mai napilappal fotózza le, ahol látszik a lapon a dátum például! Én csináltam már ilyet! Ha valós a készülék, akkor nem fog ellenkezni!
-
st6969
őstag
válasz
manokaki #306 üzenetére
Hmm... elvileg Global version
Bár, nem emeli ki a leírás elején, mint a 12-nél (meg hogy érvényes rá 1 év hivatalos Oneplus garancia), de azt se, hogy ez a kínai verzió. Szóval lehet most már figyelgetni.
Kár, hogy nem a sima 13, hasonló arányú akcióban már rendeltem volna -
ChrYsler
aktív tag
válasz
manokaki #296 üzenetére
De, már minden kínai verzión működik az OOS-re frissítés. Az alábbi leírást kell csak követni: [link]
Videós tutorial: [link]Hátrányok a kínából származó telóknál:
- nincs eSIM támogatás
- ha normálisan szeretnéd frissíteni OTA-n, adattörlés nélkül, akkor root-olni kell és a fenti leírásban található "How To OTA/Local Install Updates (Rooted users only)" résznek megfelelően kell eljárni.
- ha nem szeretnéd root-olni, erre is van mód, visszazárható a bootloader, minden tökéletesen menni fog rajta, mint egy eleve EU-s készüléken, de nem fogod tudni frissíteni OTA-n keresztül a telefont, mert el fogja veszíteni a jelet (értsd: nem fog működni update után a SIM, nem talál fel a hálózatra)
- nem root-olt telóknál nem tudod wipe nélkül frissíteni a rendszert
- a root-olt készülékeknél a Netflix felejtős, ill. van egy modul, ami által 480p-ben mégis megy a lejátszásÉn is kínai telót vettem, a fenti leírás alapján egyszerűen sikerült OOS-re átállni. Eddig hibamentes.
Root-oltam Magisk-kel, plusz egy-két kisebb "okosítás" kellett, hogy hibátlan legyen minden téren. Két banki app (Unicredit, Erste George) is működik rajta gond nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az egyik legelső 2025-ös csúcsmobil lesz a nemzetközi piacokon.
- Honda topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nintendo Switch
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- iPhone topik
- Apple asztali gépek
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest