- Milyen routert?
- Mesterséges intelligencia topik
- Microsoft Excel topic
- Indiaiak százait mentették ki a scamközpontokból
- macOS PC-re
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egy vagyont költ humanoid robotokra az egyik kínai EV-gyártó
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
Új hozzászólás Aktív témák
-
paolinho
őstag
válasz
ChrYsler #506 üzenetére
Az indiai rom nem úgy működne, mint a Xiaomi tajvani, vagy hasonló romja. Ezek a visszazárást követően hibátlanul teszik a dolgukat. Az indiai kérdéses a OnePlus alatt, így nem fogom piszkálni már ezt a témát. Vagy így, vagy úgy, de maradok a gyári felállásnál, és mellé a Call Recorder by skvalex (megvásárolva). Nem tökéletes, de a lényegnek megfelel. Szóval vagy így, vagy úgy megvásárolva, de ez lesz a megoldás.
Ismerem a Play Integrity Fix-es megoldást is, hiszen a korábbi Mi 11 Pro telóm xiaomi.eu-féle romja is csak ezzel működött, és ez az állítgatás, noha zavaró volt, de kezelni lehetett, viszont egy ilyen minőségű telefonnál, mint a OnePlus 13 félnék ennyi pénzért kockáztatni bármit is. -
-
válasz
ChrYsler #495 üzenetére
+1
Minap kipróbáltam egy 45W-os PD-vel. Tolja rendesen a százalékokat, mellé kicsit fűt is, de a nagyobb baj az volt, h X percenként eldobta a töltést és újra kezdte. Mintha ki-be dugtam volna a kábelt. Ez egy Samsung PPS kompatibilis gyári töltő volt. Valamiért mindig arra lyukadok ki, hogy gyári töltő kell neki VOOC-vel és a 30W az ideális minden szempontból. 5perc kb 10% és a max 80% legalább meg ~30% között töltve így nem sok idő. Újabban kibír 1 napot így.
-
paolinho
őstag
válasz
ChrYsler #472 üzenetére
Köszi szépen, erre elmozdulva a Csempék szerkesztése alatt végül is közvetlenül is megtalálható lett a QR-kód koppintással.
Köszi a töltő tippet is, bár mondjuk 30e körüli áron egy kicsit húzós a 120W-os töltőfej. Amik az Alin vannak, azok hamisak?tomp: Ezt is köszi, valóban működik ez is!
-
paolinho
őstag
válasz
ChrYsler #419 üzenetére
Az a helyzet, hogy már pár hete hezitáltam a telócsere gondolatán, de nem tudtam melyik legyen a kiválasztott. Évekig Xiaomi vonalon futottam, de a kamera kapcsán valahogy egyik sem hozta azt, amit én nagyon szerettem volna elérni, azaz valami megközelítését az iPhon-oknak. Két hétig volt egy iPhon 12 Pro Max-om is korábban, de rá kellett jöjjek, ez nem az én világom. Részletezhetném, hogy miért, de ennek itt nem sok értelme lenne.
Aztán belebotlottam a OnePlus 13-ba, és noha mind a Vivo, mind az Oppo is tetszett, de nekem még is a OnePlus volt a szimpatikusabb. Eddig én (is) csak 240e-ig mentem el a vásárlásaim során, de engem lenyűgözött a OnePlus 13. Nem szerettem volna 300e-nél többet kiadni telóra, de itt most az egyszer gyenge voltam. Lévén sikerült F.tibooo - val megegyeznem, beléptem ebbe a közösségbe. A telefon gyönyörű mindenféle értelemben, és szerintem a vele készített képek is igen igényesek.
Ami engem egyedül nagyon zavar az az, hogy nem találok megoldást a hívásrögzítésre. Pedig a munkám során gyakran előfordul, hogy szükségem lenne a vezetés közben történt beszélgetések okán néhány információ visszahallgatására.
Egyébként volt már itt olyan valaki, aki nem kínai (kvázi hazai forgalmazású) készüléket rootolt? Mert azt látom, hogy csak ez az egyetlen megoldás. Persze, ha túlzottan kockázatos, akkor nem mennék bele, főleg úgy, hogy 3 év frankó gari van a telón. De, ha nincs rizikója, lehet belevágnék.
Szóval megköszönnék minden hasznos tanácsot ezzel kapcsolatosan. -
manokaki
addikt
válasz
ChrYsler #440 üzenetére
Én ezt használom kb 3 éve ,hogy felfedeztem .
Nem fogyaszt annyit mint a Chrome vagy a Samsung !
Van asztali verzio a weboldalakban !
Teljes képernyős mod , de ez tényleg teljes !
Sose fagy le!
Gyors !
Mindent megjelenit !
Nem eszik annyi Ramot ,mint a Chrome !
Nagyon kézre áll a navigálása !Régen a Samsung volt a kedvenc ,de már ha nem Samu telod van nem megy a teljes képernyő , meg jobban eszi az aksit és rengeteg Ramot fogyaszt .
Néha azért szokt a Samsung webbrowsert is használni.. -
ChrYsler
aktív tag
válasz
ChrYsler #428 üzenetére
"sőt, van egy-két extra is (pl. gyári hangrögzítő felkapcsolása)" - itt hívásrögzítőt akartam írni. Mindig keverem.
De vannak egyéb okosságok is, mint a komplett hirdetésblokkolás (weboldalakon, appokban), a reklámmentes YouTube stb. Mivel rendszergazda vagy a telefonodon, így bármit meg tudsz tenni. Persze ésszel kell csinálni! -
válasz
ChrYsler #400 üzenetére
Ezzel én is így vagyok. A költözés egy rémálom, egy lelki mélypont, egy káosz időszak, egy nem is tudom mi. Hetek múlva is vannak dolgok amik nincsenek a helyükön. A klónozás nálam kizárt. Symbianról jöttem, ott sem klónoztam, abból sok jó nem származott soha. Mindent az alapoktól kell építeni szépen egymásra.
-
tomp
félisten
válasz
ChrYsler #323 üzenetére
Konkrétan a OnePlus supportot kérdeztem meg.
Ezen az oldalon is mutatja, hogy ha kínait veszel akkor nem lesz 700-as "b" hálózat.
A 4x4-es B7 pedig azért fontos mert nem mindegy mennyiből kap a telefon.
195Mbps-ből kap egy kicsit vagy 395-ből.
Megfelelő telefonnal a Yettel hálózatán 4G-n is ki tudsz pörgetni 600Mbitet! Na ezt egy kínaival nem fog menni.
Nem mindegy, hogy 600Mbit áll rendelkezésre vagy csak 400Mbit.
Lehet egy kínai modell már megáll miközben a Global és EU modell még vígan megy.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az egyik legelső 2025-ös csúcsmobil lesz a nemzetközi piacokon.
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hővezető paszták
- Milyen routert?
- Nyomtató topik
- Kína nagyon pályázik az összes GeForce RTX 5090-re
- Milyen Blu-ray írót?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kamerában erősíthet a Pixel 10
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest