- Mesterséges intelligencia topik
- Microsoft Excel topic
- Indiaiak százait mentették ki a scamközpontokból
- macOS PC-re
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egy vagyont költ humanoid robotokra az egyik kínai EV-gyártó
- Milyen routert?
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
Új hozzászólás Aktív témák
-
manokaki
addikt
válasz
PeteePeti #337 üzenetére
Nem szeretném megvenni , a kék nem jön be , ezért adtam el a fehéret is
.
Nem bontatlan , azt mondta magyarnyelv van rajta , van foto a belső dobozrol is ,de szerintem a telefonnal fotozta , meg ami a gxanus volt , hogy a hivtam akkor nem vette fel , majd 2 perc mulva egy rejtett számrol hivott vissza , nem szeretem az ilyet.. -
st6969
őstag
válasz
PeteePeti #325 üzenetére
Kár, hogy a Tradingshenzenen nem árulnak EU verziót
A garancia hiányát még elfogadnám ekkora ár eltérésért cserébe (eSIM hiányát, hálózati problémákat, mókolást biztos nem).
Szállítanak EU-ba is, sőt EU raktárról is, és gondolom ugyanaz a gyár gyártja az EU verziót, ezért nem értem, miért nem forgalmaznak.
Remélem a Gshopper behozza, mint a 12-esnél.Azon a beszerzési forráson elgondolkodnék, de csakis akkor, ha EU verzió.
-
sohajda90
tag
válasz
PeteePeti #125 üzenetére
Igen azt hiszem a 10-es széria váltott mindkét oldalon Type-C kábelre és valamiért a 11-nél visszaváltottak Type-A to Type-C-re és azóta minden készülékhez azt csomagolják...
Nekem 65W-os és 100W-os SuperVooc töltőim vannak, amiket a Pad 1-hez és Pad 2-höz választottam ajándékba, családban még van még egy 100W-os és egy 80W-s, amik a 11 és a Nord 3 dobozaiban volt, és ezeken mind Type-A van. Azt én is néztem, hogy jelenleg hivatalos oldalról ezek közül egyik sem rendelhető, most 80W-os és 120W-os double portos töltők vannak...lehet, hogy az Open 2 mellé már megint Type C - Type C kábelt fognak adni?
-
ede.kovacs
csendes tag
válasz
PeteePeti #123 üzenetére
kíváncsiságból a oneplus 12höz USB-A to Type-C kábel jár?
mert úgy nézem most 2 típusú 100Wos töltő van
1 dualportos amihez USB-C to Type-C kábel jár
meg 1 simple portos amihez USB-A to Type-C kábel jár
csak utóbbi fúrcsa, mert már ha jól rémlik 8Thez is SB-C to Type-C kábel járt -
ede.kovacs
csendes tag
válasz
PeteePeti #121 üzenetére
Honnan szereztél 100Wos töltőt?
(érdekes hogy a hivatalos op oldalon csak 80 és 120Wos töltő rendelhető, én alzán előrendeltem a 100Wot, de semmi infó róla h mikor érkezne, meg furcsa hogy hivatalos oldalon nincs is 100W)
Érdekes a kiírás, tehát mintha azt írná ki hogy milyen töltővel töltöd, nem pedig h mekkora feszültséggel.
Nekem most azt írta ki amúgy töltés végén, h ha eléri a 100%ot akkor lekapcsolja magát, és 95%ig lemerülve újra tölt, ez eddig nem volt, gondolom akis öregedés leváltására, de ilyen gyors töltés mellett és már a 10Tt se töltöttem egész éjszaka, hanem reggel vagy nap közben egy 15 percet(ugye annak kisebb aksija volt, 150W, tehát az tényleg max 15 perc alatt feltöltötte általában)
-
válasz
PeteePeti #41 üzenetére
Lol. De látom neked fent is írja, híg Gomibo.hu, nekem meg a rendes AT és DE oldalak jönnek be, és 941€...
Ha valaki esetleg rendelt fekete OP13-at, akkor kérem szépen majd rakjon be képet. Kíváncsi vagyok hogy néz ki a valóságban a bevilágított videókkal szemben.
Előre is köszi!
-
válasz
PeteePeti #20 üzenetére
Rendben, akkor sokkal drágább.
És a garancia az olyan, hogy saját pénzen feladod és 2 hónapra elbúcsúzol a telefontól, vagy 1-2 hét alatt jön-megy egy európai szervizzel?
Számlát adnak-e?
14 napos elállás esetleg van, vagy az Amazon-os 30 napos?
A szoftver frissítés megy-e, vagy hackelni kell rá?Maradjunk annyiban, hogy ha pórul járnál - ne legyen így! Nem kívánom senkinek sem -, akkor majd más módon megfizeted annak az árát, ahol spóroltál.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az egyik legelső 2025-ös csúcsmobil lesz a nemzetközi piacokon.
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Delta Force (2024)
- A komplett platformot kínáló cégeknek kedvez Donald Trump vámpolitikája
- Battlefield 2042
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Viccrovat
- Külpolitika
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest